• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buraya yazabildim ?

NursedaCan

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2016
238
95
18
33
Arkadaslar konu açmayı pek beceremiyorum ama Fibromiyalji sorunum var öyle olan varmı aranızda belki dertlesebiliriz birbirimi ze faydamız olur

Sağlık bölümüne taşınır konunuz

Arkadaslar konu açmayı pek beceremiyorum ama Fibromiyalji sorunum var öyle olan varmı aranızda belki dertlesebiliriz birbirimi ze faydamız olur

Geçmiş olsun canım bende de fibromiyalji var.
Henüz ciddi bir tedavi görmedim ilaçlarla çok ağır olunca iğnelerle idare ediyorum.
Ama yürüyüş iyi geldi onu söyleyebilirim. devam edemedim çalıştığım için kendime bakmıyorum ne yazık ki.
Tanıdığım biri kuru iğne tedavisi+ fizik tedavi+lazer tedavisi+ ağrılarda kullanılan bir antidepresan+ vitamin ve düzenli içtiği bir ağrı kesici kullanarak iyileşti. şu an sadece spor yapıyor ve antidepresan kullanmaya devam ediyor.
Hiç ağrım yok ben bile inanamıyorum diyor ve yaklaşık 9 aydır iyi.
Bende yaptırmayı düşünüyorum bu tedaviyi fırsat bulabilirsem.

Geçmiş olsun canım bende de fibromiyalji var.
Henüz ciddi bir tedavi görmedim ilaçlarla çok ağır olunca iğnelerle idare ediyorum.
Ama yürüyüş iyi geldi onu söyleyebilirim. devam edemedim çalıştığım için kendime bakmıyorum ne yazık ki.
Tanıdığım biri kuru iğne tedavisi+ fizik tedavi+lazer tedavisi+ ağrılarda kullanılan bir antidepresan+ vitamin ve düzenli içtiği bir ağrı kesici kullanarak iyileşti. şu an sadece spor yapıyor ve antidepresan kullanmaya devam ediyor.
Hiç ağrım yok ben bile inanamıyorum diyor ve yaklaşık 9 aydır iyi.
Bende yaptırmayı düşünüyorum bu tedaviyi fırsat bulabilirsem.
ya antidepresan kullanmayı pek tercih etmem ben tamam iyi geliyor mus bunu çok duydum ama nereye kadar kullanılabilir ki ama diğer yöntemler iyi gelebilir yaşadığım şehir de öyle bir imkan yok olsa hemen denerim

Back
X