yaş oldu 23 ve ben hala yanlızım ..bir kez pişman olup dönmem ve döndüğümde hoşlandığım adamı eskisi bulamamam haricinde hiç bir aşk hikayem yok:)onu atlattım şükür ama başkada yok olmuyor ben kimseden etkilenmiyorum platonik olarak bile kimseyi uzaktan izlemiyorum..cidden kalas olduğumu düşünmeye başladım ya
Ask hikayesinin olmamasindan rahatsiz olan bir insan olduguna gore soyledigin gibi "kalas" degilsin demektir.
Olur zamanla. Kalbinin kapilarini ac sadece
Bir kalasın canını yakmasıyla buraya hikaye yazacağına sen kalas ol boşver ki hiç sanmıyorum,illa biri olması mı lazım ki,zamanla açık olacağın biri çıkar elbet,sıkma canını..
haklısınız ama insan bazen kendisini boşlukta hisseder ya yada umutsuzluğa kapılır..işte öyle zamnlardan biri..ayrıca bir hevesle başladığımı düşündüğüm hiç bir ilişkim birbirini tanıma aşamasını aşamadan tamam ya ben anladım olmayacak dememle bitti.kendimde sorun arıyorum artık ama beni olduğum gibi sevecek ve benimde sevebileceğim biri vardır heralde32::2:
yaş oldu 23 ve ben hala yanlızım ..bir kez pişman olup dönmem ve döndüğümde hoşlandığım adamı eskisi bulamamam haricinde hiç bir aşk hikayem yok:)onu atlattım şükür ama başkada yok olmuyor ben kimseden etkilenmiyorum platonik olarak bile kimseyi uzaktan izlemiyorum..cidden kalas olduğumu düşünmeye başladım ya