burayada bakın

Yürür gözle bakmıyorum ilişkinize üzgünüm, yürürse de böyle hakaretle dayakla yürür. Sonunda boşanır mısınız, dayak yemeyi sindirir misiniz orasını bilemem.

Anladım sağol görüşün için

6 yıllık evliyim küfür ne demek hakaret dahi edemez ettirmem vallahi adamın ağzına kürekle vururum ne haddine ve şunu da soylıyım sevgililik nişanlılık hepsi fragmandır evlenince asla azalmaz dozu artarak devam eder

Peki sizin eşinizi aşırı sinir kendi edip iniz oluyrmuydu.

"Küfür yemek" deyimi bile öyle bir hakaret ki bir kadın için. Küfürü yemek ne demek?Sizi yadırgamıyorum aynı deyimi zamanında sevdiğim kişi bana kullandığı için bu söylemi yadırgıyorum.Başıma geldiğinden biliyorum ,genellemek ne kadar doğru bilmiyorum ama bana göre küfür eden erkek her ne kadar sinirden küfür ettiğini ya da kendini kaybettiğini iddia etse de sevgilisini/eşini sevmiyor demektir.Ayrıca her ne kadar normal/sinirli olmadığı zamanda "seviyorum", "aşkım" gibi kelimeler kullansa da bir küfür bunların sahte olduğunu anlamam için yeterli benim için. Çünkü yoldan geçen birini durdursanız "bana seni seviyorum diyebilir misin?" diye sorsanız, seni seviyorum diyebilir. Yani sakinken seni seviyorum demek çok kolay.Bununla birlikte küfür eden adamların(!) sakinken kendilerini kontrol edebildiğine ama sinirlenince kendilerini kontrol edemediklerine ve asıl karakterlerini meydana döktüklerine inanıyorum. Bunun ucu bence evlilik olmaz ,olmamalı.Ve ben evli değilim. Zaten sevdiğim kişinin de bırakın benle evlilik düşünmeyi, 5 kuruş değer verdiği bile yoktu.(diğer davranışları da küfürlerini tasdikliyordu zaten.)

Bana küfür etmez/edemez dilini keserim ama genel olarak trafikte falan çok eder,ben de ederim.Biraz edepsiziz sanırım.

Hayır yemedim ama böyle böyle başlar küfür etmek çok büyük acizlik biri bana etsin sonra dünyayı önüme sersin olmaz o kadar düşürmem kendimi

Peki sizin eşinizi aşırı sinir kendi edip iniz oluyrmuydu.
Yok asla belki abartı bulanlar olur burda ama benim kriterim arasında buydu esimle görüştük zaten bunu hemen söyledim hakaret küfür asla dedim edersen dönüşü olmaz ha kavga ediyoruz arada ama öyle yüksek perdeden hakaretler ederek asla etmedik herkes kendini savunur sonra ben kaçarım mutfağa sakinleşmek için bir iki güne hallederiz bazı çiftleri görüyorum birbirlerine salak aptal mal diyorlar ya hayret ediyorum salak mal dediğim adama saygı duymam bana dese de kabul etmem asla

Biz sevgilimle çok çok uzun yıllardır birlikteyiz, bir kere bile küfür etmemiştir, etmeye de cesaret dahi edemez. Ki bana bırak, normal başka konularda yanımda küfür etse bile bana saygısızlık olarak görürüm. En tahammül edemediğim mevzulardan biridir. Bence baştan taviz vermeyecektin ki küfür edecek kadar düşmesin...

11 yıldır birlikteyiz bir sefer ağzından çıktı 5 6 ay önce o da direk bana değil ama boşanıcaktım nerdeyse 15 gün tek kelime etmedim aynı evde ki hiç küs kalamayan ben :KK11: sevgilikte zaten öyle birşey mümkün olamazdı hayatta 2 şeyi kabul edemem biri küfür biri şiddet eşim bunu çok iyi bilir neyseki :işsiz:

Sevgiliyken kufur duymadim evliyken de kufur duymadim tabiki hatta bizim evde argo da yasak malum kucuk cocuk var. Oyle agzi bozuk biriyle evlenmeyin malum sizin de kucuk cocugunuz olcak bi gun. Adam gibi rol modelle evlenin. Arti sevgiliyken kufur eden evlenince de siddet % 100 gosterir. Ofkesine hakim olamadigi icin, kendini konusarak ifade edemedigi icin kufur ediyor. Evlenip kadin cepte olunca daha neler yapar Allah bilir. Evlenmeyin evlenmeyin evlenmeyin.

Evet bakın ben ona öyle hakaretler ediyordum ki hiç ağır konuşmazdı. 4. Yılın sonunda kavga esnasında özellikle sen öyle yap senin ağzına.. Dedi. Ki ben bu insanı iteklediğimde bile sesini cıkarmıuodu
Benim için hakaretinden küfürden farkı yok sen neden bu çocuğa hakaret ediyorsun kafam iyi mi?

Hiç duymadım ama ben ettim en afillisinden itiraf ediyorum. .

Küfür etmez ettirmem de kendim de nefret ederim.
Malum izin verirsen dahası geliyor ilk evlendiğimizde agzından kaçtı uyardım o oldu yoksa devamı gelirdi sanıyorum.
Şimdi çocuklar var maç izlerken bile pür dikkat izliyoprum agzından kaçmasın diye zaten farkında.
Asla taviz vermeyin

Back
X