- 31 Ağustos 2016
- 659
- 206
- 23
- 33
Yürür gözle bakmıyorum ilişkinize üzgünüm, yürürse de böyle hakaretle dayakla yürür. Sonunda boşanır mısınız, dayak yemeyi sindirir misiniz orasını bilemem.
Anladım sağol görüşün için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yürür gözle bakmıyorum ilişkinize üzgünüm, yürürse de böyle hakaretle dayakla yürür. Sonunda boşanır mısınız, dayak yemeyi sindirir misiniz orasını bilemem.
6 yıllık evliyim küfür ne demek hakaret dahi edemez ettirmem vallahi adamın ağzına kürekle vururum ne haddine ve şunu da soylıyım sevgililik nişanlılık hepsi fragmandır evlenince asla azalmaz dozu artarak devam eder
Pardon sinirlendrdğnz oluyomuyduPeki sizin eşinizi aşırı sinir kendi edip iniz oluyrmuydu.
Küfür ve şiddet içeriyor o .Ne gibi bir küfür etti peki. Mesela şöyle yaparsan senin ağzına... Dese bu büyük bi küfürmü
Küfür ve şiddet içeriyor o .
Psikolojik şiddet.
Ağzıma s.çacak kadar g.tüne güvenen adamın g.tünü keserim.
Net.
NiyeSizi anlamayan tek ben miyim yahu?
Yok asla belki abartı bulanlar olur burda ama benim kriterim arasında buydu esimle görüştük zaten bunu hemen söyledim hakaret küfür asla dedim edersen dönüşü olmaz ha kavga ediyoruz arada ama öyle yüksek perdeden hakaretler ederek asla etmedik herkes kendini savunur sonra ben kaçarım mutfağa sakinleşmek için bir iki güne hallederiz bazı çiftleri görüyorum birbirlerine salak aptal mal diyorlar ya hayret ediyorum salak mal dediğim adama saygı duymam bana dese de kabul etmem aslaPeki sizin eşinizi aşırı sinir kendi edip iniz oluyrmuydu.
Ben ağzımı bozardım kzıınca o da biriktirmiş demekki
İnsan merak ediyor dimi,ben de direkt eski konuya baktımSen diyince merak ettim bi bakim
Ayrıca ne sevgililik ne evlilikte küfür YEMEDİM.
Benim için hakaretinden küfürden farkı yok sen neden bu çocuğa hakaret ediyorsun kafam iyi mi?Evet bakın ben ona öyle hakaretler ediyordum ki hiç ağır konuşmazdı. 4. Yılın sonunda kavga esnasında özellikle sen öyle yap senin ağzına.. Dedi. Ki ben bu insanı iteklediğimde bile sesini cıkarmıuodu
O küfür mü ya onu bende söylüyorumYa yanyanayken en kötü küfürü şerefsiz oluyodu yani erkeklere söyluyodu.