burayada bakın

Baban daha şimdiden haklı çıkıyor, devam et sen burnunun dikine gitmeye. Daha neler duyarsın, bu başlangıç sadece.

İyi akşamlar kızlar benim sorum kısa olacak. Sevgilinizden yada eşinizden hiç küfür yediniz mi. Özellikle Sevgililik döneminde küfür edip evlenince işi şiddet boyutuna taşıyan biriyle evli olanınız var mı.?
Buna başta dur deyip haddini bildirmek en doğrusu olur diye düşünüyorum ilişkinizi bitirin diyemem fakat ona duracağı noktayı anlayacağı dilde anlatmanız gerek onu en iyi tanıyan sizsiziniz ve eklemek isterim evlilikte ve ilişkilerde saygı biterse sevgide zamanlar tükenir diye düşünüyorum.

Sevgililikte/evlilikte küfür yemedim. Yersem oyarım!
Daha evlenmeden küfür eden adam evlendikten sonra neler yapmaz. Evlenme.

Aileye yönelik değil şöylr yaparsan senin ağzına... Bile... Dese
Ben o adamla evlenmez,duyduğum an arkamı döner giderdim.Ama bir tanıdık kendini nişanlıyken tokatlayan adamla evlendi.Ve evet artarak devam etti,ve bu sürerken ve sonu belliyken bir de çocuk yaptı.Bazı insanların mazoşist olduğunu düşünüyorum.

Hayır başımdan öyle bişey geçmedi yani evlilik filan. Erkek arkd. Ağzına.. Diye bi kfür etti bende bugün küfür eden evlenince iki fiskeyi çok görmez dedim.
Demek istdiğim sevgiliyken küfür edip ileride evlenince işi şiddet boyutuna taşıyan erkekler varmı
Ee sende şiddet uyguluyormuşsun,neyse denksiniz sanırım,ben kendi bakış açıma göre yazmıştım,kaale alma;)

Başlıktaki emrivakilik biraz küfür gibi olmuş...

Karı koca ikisinin de tarzı aynıdır karışıklık küfrederler bu onlara normal gelir.
Birinin ağzı bozuktur küfreder diğeri küfrün yakınından bile geçmez. Sıkıntı olur.

Eşim bana küfretse bedeli ağır olur. Sevgiliyken küfretseydi eşin olmazdı herhalde. Ben hiç hoşlanmam öyle küfürden falan. Bazen trafikte sinirlenir küfreder ona bile kızarım. Bana küfür ermesini de kabul etmem. Bana göre büyük saygısızlık

İyi akşamlar kızlar benim sorum kısa olacak. Sevgilinizden yada eşinizden hiç küfür yediniz mi. Özellikle Sevgililik döneminde küfür edip evlenince işi şiddet boyutuna taşıyan biriyle evli olanınız var mı.?
Küfür bence siddetin baslangici. Esimle sevgililik dahil 12 yillik bir birlikteligimiz var ve yanimda argo bile konusmaz arada agzindan kacarsa da özür diler. Bir sürü terbiyeli, güzel huylu insan varken niye bunlari degerlendiriyorsunuz ki? Sanki erkek bitti birakin su tipleri...

Bi yıllık Nişanlıyken bi defa etti sonra söz verdi özür diledi.. evlenince anladımki huylu huyundan vazgeçmiyor..

Yemedim. Ama o saygı bir kez kalkarsa devamı illa ki gelir bunu biliyorum.

HERSEY FRAGMAN ASIL FILM EVLENINCE ...kufur eden adam sana saygı duymuyordur..
Saygı= sevgı

Herseyın hayırlısı ınsallah...

Size sevgiliniz kufur edince ağır geliyor da siz neden küfür ediyorsunuz. İnsan önce dönüp kendini düzeltmeli ondan sonra karşısındakine kusur bulmali

3yildir esimi tanimiyorum 2 yildir evliyim 1.5 yasinda oglum var. Daha hic kufur etmedi. Zaten olmasi grreken bu. Mesela trafikte felan kfur eder ama bana aileme ogluma vs hic kufur etmez. Aile kaynakli biraz. Bnm kp cok sakin insandir kv de oyle :) bagrismalarini bile duymadim. Esim surekli ben ailemdn byle gordum diyor.

Sizin sorununuz sevgilinin küfür etmesi değil ki,karşılıklı küfür etmeniz.Sen yapıp,o ses çıkarmazken iyiydi,şimdi karşılık vermeye başlayınca düşünür olmuşsun.Bunun zeminini kendi ellerinle hazırlamışsın.Nerede kaldı saygı?

Soruna gelince,şimdi ay herkes evinde çok mutlu zaten diyenler olacağını bilsem de cevap vereyim.Çok kızdığım,çok kızdığı,asla ortak noktada buluşamadığımız,seslerin arşa değdiği tartışmalarımız oldu.Bırak küfürü,hafif hakaret sayılabilecek kelimeler bile kullanmadık birbirimize.Tek o demiyorum bak,birbirimize diyorum.Saygı karşılıklıdır.

Baştan sorunlu bir ilişki de evliliğe taşınmamalıdır.

Esimle oyle baslamadik bana lafin gelisi manyak bile diyemez. Musade etmedim saygi olmazsa sevgi de biter..

Back
X