aslında ona dikkat ettim yazım hatası gösterdide , Türkçeye çok dikkat ederim ama anlarsınız diye şey yapmadım yani:)ya aslında bu tür şeyleri yapmaktan nefret ederim ama çok gözüme battı. morel değil moral be bacım.
elbette anlarız da yazının içeriğinde de aynı hatayı yapmışsın. sanki kelimeyi morel diye biliyormuşsun gibi geldi bana. neyse derdine yorum yapacak olursam senin gibi hissettiğim bir dönem oldu. berbat bir ilişkiden çıktığımda artık mutlu olamazmışım gibi hissediyordum. ama oldum. olunuyor. hatta çok mutluyum. insanın karşısına iyiler çıkıyor, buna inanıyorum. sen de inan. umudunu yitirme.aslında ona dikkat ettim yazım hatası gösterdide , Türkçeye çok dikkat ederim ama anlarsınız diye şey yapmadım yani:)
onu düzelttimde farkettim yazım hatasını... Hayır tabiki umut aramak değil ,sadece insanların bu kadar mutsuz olması üzüyor. ben umut arıyordum ne buldum yeaaa demiyorumBir derdim var bölümünde mutlu insan görmeyi mi umuyordun?
Sen yanlış yerde umut arıyorsun.
Morel yazman benim de gözüme battı bu arada.
Öyle diyorsanız, buna sevindim. Umarım her şey yolunda giderelbette anlarız da yazının içeriğinde de aynı hatayı yapmışsın. sanki kelimeyi morel diye biliyormuşsun gibi geldi bana. neyse derdine yorum yapacak olursam senin gibi hissettiğim bir dönem oldu. berbat bir ilişkiden çıktığımda artık mutlu olamazmışım gibi hissediyordum. ama oldum. olunuyor. hatta çok mutluyum. insanın karşısına iyiler çıkıyor, buna inanıyorum. sen de inan. umudunu yitirme.
siz olayı tamamen yanlış anlamışsınız zaten, geyik yeri arıyorum demedim...tekrar okursanızÇok normal bu bölüm dert bölümü. Geyik muhabbeti falan da var oyun da var. O kısımları da inceleyebilirsiniz.
iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.. inşallahOyle dusunme sahsim adina soyluyorum cok sevdigim esim ve mutlu evliligim var umarim sende dogru kisiyi ve mutlulugu bulursun.Ayrica eminin kadinlar kukubunde mutlu birliktelik yasayanlarda vardir ama buradi BDV formu olduu icin insanlar sikintilarini paylasiyolar bi bukadarda mutlu inaanlarda vardir diye umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?