Valla bekar bayanlar zaten bdv ye girmesin. yazık umutları hayalleri Sonup sizi korkuya itiyor bu aldatmalar kaynana görümceler kötü giden evlilikler vs.ama korkmayın çok güzel örneklerde var burasi bdv olduğu için sıkıntı görmeniz normal başka bölümlere bakinArkadaşlar merhaba, kaç gündür takip ediyorum burada o kadar çok sıkıntısı derdı olan insan var ki hepsine sanki kendi derdimmiş gibi üzülüyorum. Bende buraya bi sıkıntım olduğu için üye olmuştum belki çoğu kişi hatırlar, erkek arkadaşımdan şiddet gördüm ve ayrıldıktan sonra beni daha fazla hüsrana uğrattı diye bahsetmiştim, ama şimdi burada yazılanları okudukça bir kaç hevesim vardı oda gitti yani iyi insan vardır , mutlu olurum boşver dedim dedim kendime ama , buradaki çoğu kişi mutsuzsa dışarıda onlarca mutlu olan yada bana "mutlu oalcaksın karşına iyi insanlar çıkar" diye verilen umutlar nedir... Çok soğudum herşeyden içim daralıyor sanki benimde başıma gelirmiş gibi geliyor moralim bozuluyor..Ben çok tartaklandım ilişkimde ve çokta sevdim.. ama hep kendime moral verdim , daha iyisi olur daha iyi biri çıkar.. ama ya çıkmazsa... iyi insan var mı diyorum ya hiç mi mutlu olan yok....ne biçim iş bu. Bu hesabı kapatmayı bile düşünüyorum çünkü gerçekten üzülüyorum ...umudumu yitiriyorum
Arkadaşlar merhaba, kaç gündür takip ediyorum burada o kadar çok sıkıntısı derdı olan insan var ki hepsine sanki kendi derdimmiş gibi üzülüyorum. Bende buraya bi sıkıntım olduğu için üye olmuştum belki çoğu kişi hatırlar, erkek arkadaşımdan şiddet gördüm ve ayrıldıktan sonra beni daha fazla hüsrana uğrattı diye bahsetmiştim, ama şimdi burada yazılanları okudukça bir kaç hevesim vardı oda gitti yani iyi insan vardır , mutlu olurum boşver dedim dedim kendime ama , buradaki çoğu kişi mutsuzsa dışarıda onlarca mutlu olan yada bana "mutlu oalcaksın karşına iyi insanlar çıkar" diye verilen umutlar nedir... Çok soğudum herşeyden içim daralıyor sanki benimde başıma gelirmiş gibi geliyor moralim bozuluyor..Ben çok tartaklandım ilişkimde ve çokta sevdim.. ama hep kendime moral verdim , daha iyisi olur daha iyi biri çıkar.. ama ya çıkmazsa... iyi insan var mı diyorum ya hiç mi mutlu olan yok....ne biçim iş bu. Bu hesabı kapatmayı bile düşünüyorum çünkü gerçekten üzülüyorum ...umudumu yitiriyorum
tartaklanmakla çok sevmek arasında doğru orantı var mı acaba?Arkadaşlar merhaba, kaç gündür takip ediyorum burada o kadar çok sıkıntısı derdı olan insan var ki hepsine sanki kendi derdimmiş gibi üzülüyorum. Bende buraya bi sıkıntım olduğu için üye olmuştum belki çoğu kişi hatırlar, erkek arkadaşımdan şiddet gördüm ve ayrıldıktan sonra beni daha fazla hüsrana uğrattı diye bahsetmiştim, ama şimdi burada yazılanları okudukça bir kaç hevesim vardı oda gitti yani iyi insan vardır , mutlu olurum boşver dedim dedim kendime ama , buradaki çoğu kişi mutsuzsa dışarıda onlarca mutlu olan yada bana "mutlu oalcaksın karşına iyi insanlar çıkar" diye verilen umutlar nedir... Çok soğudum herşeyden içim daralıyor sanki benimde başıma gelirmiş gibi geliyor moralim bozuluyor..Ben çok tartaklandım ilişkimde ve çokta sevdim.. ama hep kendime moral verdim , daha iyisi olur daha iyi biri çıkar.. ama ya çıkmazsa... iyi insan var mı diyorum ya hiç mi mutlu olan yok....ne biçim iş bu. Bu hesabı kapatmayı bile düşünüyorum çünkü gerçekten üzülüyorum ...umudumu yitiriyorum
Yaw güzel arkadaşım burası bir derdim var bölümü; gelip aaa bak ben ne mutluyum diye anlatan olsa ne gözümüze sokuyon deriz zaten.Arkadaşlar merhaba, kaç gündür takip ediyorum burada o kadar çok sıkıntısı derdı olan insan var ki hepsine sanki kendi derdimmiş gibi üzülüyorum. Bende buraya bi sıkıntım olduğu için üye olmuştum belki çoğu kişi hatırlar, erkek arkadaşımdan şiddet gördüm ve ayrıldıktan sonra beni daha fazla hüsrana uğrattı diye bahsetmiştim, ama şimdi burada yazılanları okudukça bir kaç hevesim vardı oda gitti yani iyi insan vardır , mutlu olurum boşver dedim dedim kendime ama , buradaki çoğu kişi mutsuzsa dışarıda onlarca mutlu olan yada bana "mutlu oalcaksın karşına iyi insanlar çıkar" diye verilen umutlar nedir... Çok soğudum herşeyden içim daralıyor sanki benimde başıma gelirmiş gibi geliyor moralim bozuluyor..Ben çok tartaklandım ilişkimde ve çokta sevdim.. ama hep kendime moral verdim , daha iyisi olur daha iyi biri çıkar.. ama ya çıkmazsa... iyi insan var mı diyorum ya hiç mi mutlu olan yok....ne biçim iş bu. Bu hesabı kapatmayı bile düşünüyorum çünkü gerçekten üzülüyorum ...umudumu yitiriyorum
siz olayı tamamen yanlış anlamışsınız zaten, geyik yeri arıyorum demedim...tekrar okursanız
Konu başlığı ''Bir Derdim Var '' .Bu yüzden sorunu,derdi olan insanların paylaşımda bulunduğu,birbirleriyle fikir alışverişinde bulundukları bir başlık.
İnsanın realde anlatamadıklarını burda anlatması biraz daha kolay geliyor tabii :)
Yani burada kötü durumlar paylaşıyor diye hayatta da bir yerlerde iyi bir şeyler yok değil ki ...Çok yanlış düşünüyorsunuz bence .
Sözlerin ve düşüncenin gücüne çok inanırım . Bu yüzden ilk önce kötü şeyler düşünmeyi bırakmalı bence insan ...
Burası ' Bir derdim var' bölümü, haliyle hep sıkıntılar, üzüntüler...
Yoksa insanlar mutlu da oluyor mutsuz da.
Hayat pastasının bazen mutsuzluk dilimini yeriz bazen de mutluluk...
Umutsuzluğa kapılmayın:)
( bu sözü de şuan aslında üzgün bir insan yazıyor ama biliyorum ki sıra mutsuzlukta, mutluluk da gelir)
Valla bekar bayanlar zaten bdv ye girmesin. yazık umutları hayalleri Sonup sizi korkuya itiyor bu aldatmalar kaynana görümceler kötü giden evlilikler vs.ama korkmayın çok güzel örneklerde var burasi bdv olduğu için sıkıntı görmeniz normal başka bölümlere bakin
Bir derdim var bolumunde cok mutluyum yazilari olmaz zaten ..
Elbette herkes ayni seyleri yasamak zorunda degil.
Iyi insanda kotu insanda var , hayati akisina birak ..
Fazla dusunme.
Benim bi sıkıntım derdim olduğunda bu bölüme bakıyorum aksine insan aci çekerken sadece bunlar benim basıma geliyor diye düşünüyor ama buraya okuyunca goruyosunki bunlar sadece bizim başımıza gelmiyor hayatta donem donem herkesin zor zamanlarının olabileceğini görüyorsun ve bi sıkıntını paylaştığında haklı veya haksız taraflarını görebilen seni hic tanımayan bu nedenle de tarafsız dışardan bakan bi çok insanın seni gerçeklerle yuzlestirdigini gorebiliyosun.çünkü olaylar sıcak ken ve duygu yogunlugundan gerçekleri goremiyoruz doğru düşünüp doğru kararlar alamıyoruz iste tam bu noktada hanımlar yetişiyor yardımımiza kimse ayy ben çok mutluyum keyifliyim gidiyimde su milletin derdini okuyayim demez hepimiz birbirimizden çareler arıyoruz sorunlarımız bitince biz çokta bakmiyoruz buraya yerimizi yeni hanımlar alıyor seninde kendine gelince artik bu bölümü açıp akumayacagin gibi...
Canım buraya derdi olan yazıyor. dışarda belki mutlu belki mutsuz milyonlarca insan var. burayla sınırlı tutma. herkes farklı bi sorunla burda. bizler zoru başarmak zorundayız. her zaman böyle gitmez tabi hayat... bekle sabret o günler de gelir
burası bdv
dert görmek istemiyorsanız tam size gööre bir bölüm var.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/mutluluktan-uctugunuz-haberler.291/
Topumuz yanlış anladık bu durumda yahut siz yanlış ifade ettiniz.Yaw güzel arkadaşım burası bir derdim var bölümü; gelip aaa bak ben ne mutluyum diye anlatan olsa ne gözümüze sokuyon deriz zaten.
Sen git forumun aşk böcüklerini kısmını oku; orada da ilişkilleri yolunda giden insanlar var. Kaldıki bu ilişki olayı istatitiğe bakmaz ; 1000 ilişkiden 900 ü mutsuz olsa bile, bunun seni bağlar bir durumu yok ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?