Burayı gördükten sonra Moralim çok bozuldu

Valla bekar bayanlar zaten bdv ye girmesin. yazık umutları hayalleri Sonup sizi korkuya itiyor bu aldatmalar kaynana görümceler kötü giden evlilikler vs.ama korkmayın çok güzel örneklerde var burasi bdv olduğu için sıkıntı görmeniz normal başka bölümlere bakin

Bir derdim var bolumunde cok mutluyum yazilari olmaz zaten ..

Elbette herkes ayni seyleri yasamak zorunda degil.

Iyi insanda kotu insanda var , hayati akisina birak ..
Fazla dusunme.

Benim bi sıkıntım derdim olduğunda bu bölüme bakıyorum aksine insan aci çekerken sadece bunlar benim basıma geliyor diye düşünüyor ama buraya okuyunca goruyosunki bunlar sadece bizim başımıza gelmiyor hayatta donem donem herkesin zor zamanlarının olabileceğini görüyorsun ve bi sıkıntını paylaştığında haklı veya haksız taraflarını görebilen seni hic tanımayan bu nedenle de tarafsız dışardan bakan bi çok insanın seni gerçeklerle yuzlestirdigini gorebiliyosun.çünkü olaylar sıcak ken ve duygu yogunlugundan gerçekleri goremiyoruz doğru düşünüp doğru kararlar alamıyoruz iste tam bu noktada hanımlar yetişiyor yardımımiza kimse ayy ben çok mutluyum keyifliyim gidiyimde su milletin derdini okuyayim demez hepimiz birbirimizden çareler arıyoruz sorunlarımız bitince biz çokta bakmiyoruz buraya yerimizi yeni hanımlar alıyor seninde kendine gelince artik bu bölümü açıp akumayacagin gibi...

Canım buraya derdi olan yazıyor. dışarda belki mutlu belki mutsuz milyonlarca insan var. burayla sınırlı tutma. herkes farklı bi sorunla burda. bizler zoru başarmak zorundayız. her zaman böyle gitmez tabi hayat... bekle sabret o günler de gelir

Ben de ya.. merak ediyorum okuyorum sonra kendimi hemen yerine koyuyorum valla erkeklerden soğudum buraya üye olduktan sonra

buradaki konuları okuyunca bazen bende böyle hissediyorum ama hayat böyle birşey canım.
dışarıda da herkes iyi olmasa da iyi gibi davranıyor aslında.
özellikle evliliklerde çok sıkıntı var Allah herkesin yardımcısı olsun.

Bazen bende böyle hissediyorum çevremde olumsuzluklar görünce ama düşünmemeye bak mutlu olmak insanın kendi elinde :)

tartaklanmakla çok sevmek arasında doğru orantı var mı acaba?

Burada acilan konularin cogunda insanlar mutsuzlugunu kendi yaratiyor. Benim gordugum bu.Cabuk etkileniyorsaniz hic okumayin zaten.

Yaw güzel arkadaşım burası bir derdim var bölümü; gelip aaa bak ben ne mutluyum diye anlatan olsa ne gözümüze sokuyon deriz zaten.
Sen git forumun aşk böcüklerini kısmını oku; orada da ilişkilleri yolunda giden insanlar var. Kaldıki bu ilişki olayı istatitiğe bakmaz ; 1000 ilişkiden 900 ü mutsuz olsa bile, bunun seni bağlar bir durumu yok ki.

siz olayı tamamen yanlış anlamışsınız zaten, geyik yeri arıyorum demedim...tekrar okursanız

Bir derdim var bolumunde cok mutluyum yazilari olmaz zaten ..

Elbette herkes ayni seyleri yasamak zorunda degil.

Iyi insanda kotu insanda var , hayati akisina birak ..
Fazla dusunme.

burası bdv
dert görmek istemiyorsanız tam size gööre bir bölüm var.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/mutluluktan-uctugunuz-haberler.291/

Topumuz yanlış anladık bu durumda yahut siz yanlış ifade ettiniz.

Dışarıda yağmur hava kasvet..ağlarım yada ağlamak isterim sessizden..odam karanlık birkaç mandalina kabuğu masamdan bana bakıyor...benimde umutlarım ziyan oldu,söndü.bazen öyle sesizleşiyorum ki sorana bişeyim yok diyorum.Anlatmaktan yorulduğum için sırf.
Ama bazen böyle bir an içime gelip sanki biri iyi şeyler olacak diye fısıldıyor.Deliriyorum mu ne.öyle bir an.
Abdest alıp da bir dua edeyim diyorum.beni duyan gören anlayan anlatmasamda halimi benden iyi gören Zat ın yanına varayım diyorum.daha huzur buluyorum.
Ona havale edip geliyorum.Ey rabbim sana muhtacım beni yalnız bırakma.
"Ey kullarım inanarak ve sabırla benden yardım dileyin."

Uff burayi okuyanlar neden hep bu tribe giriyor burasi zaten dertlerin toplandigi bir bölüm dogal olarak sadece sorun ve dert var mutluyum diyip bir derdim var bolumune gelecek degiller ya

hep derim kimsenin hayatı 4 4 lük değil

Şahsen artık ben çevremdekilere bir sorunum olduğunda asla anlatmıyorum burada paylaşıyorum.
Çünkü çevrende seni anlayabilecek bazen 1 kişi olmazken burada birden çok arkadaş var.
Asla art niyetle yaklaşmayıp hep yardımcı olmaya çalışan insanlar.
Umut size geldiğinde zaten umutsuzluk sizden gider.
Hayatın gerçekleri bunlar.

Aşırı dozda bdv vakası bu. Foruma biraz ara ver çık dolaş bi hava al yada forumdan başka bölümlerde de takıl geçer.

Foruma yazanların bile sürekli aynı modda yaşadığını sanmıyorum.
Eşine veya kayınvalidesine kızıp konu açmıştır ama ertesi gün aynı yerden devam ediyordur.
Hatta konu sürerken kızgınlığı geçip savunmaya geçenler bile oluyor.

Oysa ki adı "Bir Derdim Var" olan bölümde herkes kuşlardan, kelebeklerden, hayatın ne kadar güzel olduğundan bahsetmeliydi di mi ama?

Diyet başlıklarında da İstanbul'un en güzel hamburger yapan mekanlar paylaşılmalı mesela bana göre, sayelerinde fastfood a olan inancımı yitirdim mesela inanabiliyor musunuz?!

Yapmayın şöyle her izlediği filmi ciddiye alan anaokulu çocuğu muhabbeti. Onlar yapınca çok şirin oluyo ama aynısını bi yetiskinden görmek cok tuhaf geliyo bana. Herkesin mutsuzluğunu anlatmak istediği bi ortam sizi olumsuz etkiliyorsa bi algı filtresi geliştirin kafanızda uzak durun. Mutsuz olmaya bahane çok yoksa. Niye okuyup okuyup kendinizi huzursuz edesiniz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…