• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burç uyumu

nurbika

🌺
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2022
253
350
33
Arkadaşlar merhaba 😊
Aranızda Yay Burcu kadını ve Yengeç Burcu erkeği ilişkisi olan var mı? Nasıl anlaşıyorsunuz? Yorumlara yazarsanız memnun olurum

Ancak bu kadar denk gelir ben Yay burcuyum eşim de Yengeç. 5 senelik evliyiz. Ama ne sen sor ne de ben söyliyim 😂 heralde bu kadar zıt kutuplar bu kadar bir arada kalabilirdi oldukça zor 😅

Ancak bu kadar denk gelir ben Yay burcuyum eşim de Yengeç. 5 senelik evliyiz. Ama ne sen sor ne de ben söyliyim 😂 heralde bu kadar zıt kutuplar bu kadar bir arada kalabilirdi oldukça zor 😅
Hahaha bizde 3 yıldır beraberiz. Gerçekten çok zıt ama bir şekilde de devam ediyor. Merak ettim başka ilişkilerde de böyle zorluk var mı diye 😅 varmış

Hahaha bizde 3 yıldır beraberiz. Gerçekten çok zıt ama bir şekilde de devam ediyor. Merak ettim başka ilişkilerde de böyle zorluk var mı diye 😅 varmış

Bide benim yükselenim de yay, onun da yükseleni de yengeç. Yay kare ve yengeç kare resmen. Kavgamız çok oluyor valla 😂

Bide benim yükselenim de yay, onun da yükseleni de yengeç. Yay kare ve yengeç kare resmen. Kavgamız çok oluyor valla 😂
Sürekli bi zıtlaşma oluyor. Uzak kalınca daha çok ama yan yana gelince iyiyiz o yüzden devam ediyor galiba halen 😂

Sürekli bi zıtlaşma oluyor. Uzak kalınca daha çok ama yan yana gelince iyiyiz o yüzden devam ediyor galiba halen 😂

Evet evet aynen işiniz zor ama yay burcuyuz allahtan kin tutmuyoruz neşeliyiz herşeyin üstesinden geliriz biz 😊😁😁

Ay kapatılmasın ama bi çözüm bulmak lazım 🤭
Annesi de annesi onların. Severler anneci olurlar, anneden ayrı büyürler gariban olurlar, nefret ederler anneden, gene gündem annedir. Ne anne tutkusuymuş ki bitmez bir türlü.
Sizinkinin semptomları nedir? 😃

Başta çok birbirini çok çeken ama daha sonra olması ya imkansız ya da Cook zor olan iki burç. Birinin elementi ateş ,diğeri su.Yay in aciksözlülügü,dobraligi ,netliği, yengecin sinsiliği karşısında pes ediyor bir yerden sonra.Ne diyeyim Allah kolaylık versin 😊

Annesi de annesi onların. Severler anneci olurlar, anneden ayrı büyürler gariban olurlar, nefret ederler anneden, gene gündem annedir. Ne anne tutkusuymuş ki bitmez bir türlü.

Bizimki de aynennnn öyleydi ama annesi çok fazla fire verdi çok fazla hata yaptı annesine mesafe koydu artık ama annesi içinde bir yara, hissediyorum 💔😊

Dur konu sahibi, size kendinizi iyi hissettirecek bir şey diyeyim.

Eşim de, ben de Başak burcuyuz.
Ben onunla evlenene kadar, yaptığım her şeyi normal sanıyordum. Meğer ne saçma sapan insanmışım. Şimdi aynı davranışları ve daha fazlasını ondan görünce, değneğimi saklamaya başladım. 😂

Biz henüz 4 aylık evliyiz ve ailelerden uzaktayız. Aşırı bi anneci tavrını görmedim. Annesi daha çok küçük bebekmiş gibi sarılır oğluna bi sarıl öp beni der 😂 ay bakalım neler yaşayacağız

Biz henüz 4 aylık evliyiz ve ailelerden uzaktayız. Aşırı bi anneci tavrını görmedim. Annesi daha çok küçük bebekmiş gibi sarılır oğluna bi sarıl öp beni der 😂 ay bakalım neler yaşayacağız

Benim kaynanam evlenirken şey demişti bana.. öpmeye kıyamadığım oğlumu veriyorum sana kıymetini bil demişti. Ben de dedim ki, ben bundan sonra bol bol öperim siz hiç merak etmeyin 😂 herkesin içindeydik etraf buzzzz kesti 😂

Benim kaynanam evlenirken şey demişti bana.. öpmeye kıyamadığım oğlumu veriyorum sana kıymetini bil demişti. Ben de dedim ki, ben bundan sonra bol bol öperim siz hiç merak etmeyin 😂 herkesin içindeydik etraf buzzzz kesti 😂
Yalnız çok kral hareket olmuş. Keşke bu ana tanık olsaydım 😂🙏

Dur konu sahibi, size kendinizi iyi hissettirecek bir şey diyeyim.

Eşim de, ben de Başak burcuyuz.
Ben onunla evlenene kadar, yaptığım her şeyi normal sanıyordum. Meğer ne saçma sapan insanmışım. Şimdi aynı davranışları ve daha fazlasını ondan görünce, değneğimi saklamaya başladım. 😂
😂😂😂 biz de pek normal değiliz galiba. Benimde yükselen Başak 🥲

Efsaanee 😂😂😂 haketmişti valla güzel cümle 🤭😂

Back
X