• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burç uyumu

Yay burcu patavatsızlığı ama haketti çok haketti 😁 benim annem kız annesi olaral böyle bir cümle kurmuyor da şu kaynayaya bak sen 😂
Ya bu erkek anneleri bir garip. Benim kaynana da telefonla arayıp arayıp, "ay çocuğum yediğine içtiğine dikkat et, beslenmene dikkat et" falan diyor.
Sanki oğlunu zehirleyeceğim. Elinden gelse çeşnicibaşı tutacak yemeği oğlundan önce tatması için. Şehzade çünkü.
Kocam akıllı adam ama.
"Evet anne ya, karım çok güzel yemek yapıyor ve çok kilo aldım. Dikkat etmem lazım" dedi.
İçime sular serpildi.
Bizim deliliğimiz kendimize en azından 😂

Ya bu erkek anneleri bir garip. Benim kaynana da telefonla arayıp arayıp, "ay çocuğum yediğine içtiğine dikkat et, beslenmene dikkat et" falan diyor.
Sanki oğlunu zehirleyeceğim. Elinden gelse çeşnicibaşı tutacak yemeği oğlundan önce tatması için. Şehzade çünkü.
Kocam akıllı adam ama.
"Evet anne ya, karım çok güzel yemek yapıyor ve çok kilo aldım. Dikkat etmem lazım" dedi.
İçime sular serpildi.
Bizim deliliğimiz kendimize en azından 😂

Benim kaynana da ilk 2 yıl sürekli arayıp ne yedin bugün diye soruyordu. Eşim de allah ne verdiyse yedik işte anne diyordu. Aslında eşimin verdiği cevap olması gereken bir cevap olsa da kaynanam bunu benim kocamı aç bıraktığıma yorumluyordu 😂 ben de eşimle konuştum bak sen yemek adı vermek istemiyorsun nezaketen ama o öyle anlamıyor aç kaldığını sanıyor ne yemek varsa evde say diyordum. Öyle öyle alıştık 😂 sonra eşimin erkek kardeşi evlendi eltim evde asla yemek yapmıyor sürekli hazır yiyorlar. Eltimi görünce bana şükrettiler 😂

Back
X