Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Burc

Arkadaşlar merhaba kova burcu olan veya tanıyan var mı şimdi bir çok kişi burça gore gruplandirmayin diyecek ama ben fikir alıyorum,kova erkeği nasıl olur nelerden hoşlanır nasıl bayanlardan kendim ile uyumunu merak ediyorum bilen varsa yazabilir miii
İddia ediyorum kova burçlarını benden daha iyi kimse tanıyamaz.
Annem, arkadaşlarım, sevgililerim, flörtlerim.
İlginç bir şans mı desem, şanssızlık mı bilemedim.
Şimdi size ayrıntıları vereyim.

Kova burcu sayesinde şunu çözdüm, zeka tek başına yeterli değilmiş.
Kullanılır, kullanıldığını fark eder ama sesini çıkarmaz.
Sen uyarırsın bu kovayı, nedense ilk sana alır gardını.

Zeki ama hangi konuda, işte bu değişiyor.
Zekasını kullanmayı beceremiyorlar, aman herkesle iyi olayım diye seslerini pek çıkarmıyorlar.
Sevmediklerine bile bunu belli etmiyorlar.

"Canım istedi yaptım!" onların lafıdır.
Sen bir şeyi yap dediğinde yapacaksa da yapmaz mesela, bunun nedenini anlayamadım.

Güneş aslanın yönetici gezegenidir, bu yüzden karşıt burcu kovada verdiği vaatleri yerine getiremez, güçsüz konumda olur.
Kovalarda, aslan burcunun tersi olarak basiret sorunu vardır.

Çıkarcıdırlar, inat uğruna her şeyi yaparlar.
Çok fazla gaza gelirler ve eğer haritasında güçlü bir su grubu yoksa, duygusuz olabilirler.

Adamı iki dakikada satmaları, onlar için problem demek değildir.
Arkadaş çevresinde yaşanan tartışmalarda asla taraf tutup, kimseyle kötü olmak istemezler.

Tartışmanın taraflarından biri kendileri olursa, insanları maşa olarak kullanırlar, yapamadıklarını başkasına yaptırır, söyleyemediklerini başkasına söyletirler.

Robot gibilerdir, farklı olacağım diye hep çelişkili, saçma savunmalar yaparlar.
Her haltı yedikten sonra, üniversitedeki kızlar çok bozuk asla üniversiteden kız almam diyen birkaç arkadaş kova erkeği çıkmıştır.

Vefa eksikliği vardır ve çok iyi rol yaparlar.
Karşılarında da zeki birini asla istemezler, yönetebilecekleri ve çözebilecekleri insanları hayatlarında tutarlar.

Eğer onların dediği olmazsa, umursamaz tavır takınırlar.
Özgürlükçülüğü kendinedir, karşısındakini acımasızca kısıtlar.
Annesine düşkün olmayanı bile evlenince eşini düşman gibi görür, anneci olur.

Hiç iyi yanları yok mu diyeceksiniz, elbette var.
Herkesin yardımına koşarlar, her ortama uyum sağlarlar.
Serbest bir ilişkisi var seçeneği, bu burç için tanımlanmış diye düşünüyorum.
Hayatlarından kimse eksilsin istemezler, bir gün lazım olur diye o numara hep rehberde kalsın isterler.

Deli divane aşk istiyorsanız, kovalarla mümkün değil.
Çünkü yüzeysel yaşıyorlar pek çok şeyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkizler, en sevdiğim :KK70:

Benim yükselen de ikizler.
İkizler bir, terazi iki, oğlak üç, pek severim.Hoppa

Eh, koca kadrosundan bir de başak var, anlaşmaya çalıştığım.
Çöllerde safari yaparcasına... O kadar bilindik, o kadar düz :KK70:
Ikizleri bi daha dusun derim sekerim
Benimki ikizler illalah ettirir insana:KK14:

Arkadaşlar merhaba kova burcu olan veya tanıyan var mı şimdi bir çok kişi burça gore gruplandirmayin diyecek ama ben fikir alıyorum,kova erkeği nasıl olur nelerden hoşlanır nasıl bayanlardan kendim ile uyumunu merak ediyorum bilen varsa yazabilir miii
Kova erkegini gordugum yerde arkama bakmadan kacarim
Kadini iyidir ama erkegi evlerden uzak
Amanin dusuncesi bile tuylerimi diken diken etti

İddia ediyorum kova burçlarını benden daha iyi kimse tanıyamaz.
Annem, arkadaşlarım, sevgililerim, flörtlerim.
İlginç bir şans mı desem, şanssızlık mı bilemedim.
Şimdi size ayrıntıları vereyim.

Kova burcu sayesinde şunu çözdüm, zeka tek başına yeterli değilmiş.
Kullanılır, kullanıldığını fark eder ama sesini çıkarmaz.
Sen uyarırsın bu kovayı, nedense ilk sana alır gardını.

Zeki ama hangi konuda, işte bu değişiyor.
Zekasını kullanmayı beceremiyorlar, aman herkesle iyi olayım diye seslerini pek çıkarmıyorlar.
Sevmediklerine bile bunu belli etmiyorlar.

"Canım istedi yaptım!" onların lafıdır.
Sen bir şeyi yap dediğinde yapacaksa da yapmaz mesela, bunun nedenini anlayamadım.

Güneş aslanın yönetici gezegenidir, bu yüzden karşıt burcu kovada verdiği vaatleri yerine getiremez, güçsüz konumda olur.
Kovalarda, aslan burcunun tersi olarak basiret sorunu vardır.

Çıkarcıdırlar, inat uğruna her şeyi yaparlar.
Çok fazla gaza gelirler ve eğer haritasında güçlü bir su grubu yoksa, duygusuz olabilirler.

Adamı iki dakikada satmaları, onlar için problem demek değildir.
Arkadaş çevresinde yaşanan tartışmalarda asla taraf tutup, kimseyle kötü olmak istemezler.

Tartışmanın taraflarından biri kendileri olursa, insanları maşa olarak kullanırlar, yapamadıklarını başkasına yaptırır, söyleyemediklerini başkasına söyletirler.

Robot gibilerdir, farklı olacağım diye hep çelişkili, saçma savunmalar yaparlar.
Her haltı yedikten sonra, üniversitedeki kızlar çok bozuk asla üniversiteden kız almam diyen birkaç arkadaş kova erkeği çıkmıştır.

Vefa eksikliği vardır ve çok iyi rol yaparlar.
Karşılarında da zeki birini asla istemezler, yönetebilecekleri ve çözebilecekleri insanları hayatlarında tutarlar.

Eğer onların dediği olmazsa, umursamaz tavır takınırlar.
Özgürlükçülüğü kendinedir, karşısındakini acımasızca kısıtlar.
Annesine düşkün olmayanı bile evlenince eşini düşman gibi görür, anneci olur.

Hiç iyi yanları yok mu diyeceksiniz, elbette var.
Herkesin yardımına koşarlar, her ortama uyum sağlarlar.
Serbest bir ilişkisi var seçeneği, bu burç için tanımlanmış diye düşünüyorum.
Hayatlarından kimse eksilsin istemezler, bir gün lazım olur diye o numara hep rehberde kalsın isterler.

Deli divane aşk istiyorsanız, kovalarla mümkün değil.
Çünkü yüzeysel yaşıyorlar pek çok şeyi.
O kadar guzel anlatmissiniz ki ilave edecek hicbirsey kalmamis
Bana gore goruldugu anda kosarak kacilmasi gereken erkek cinsidir

Eski sevgilim Kova'ydı, şerefsizin tekiydi aldattı beni. Ben İkizler'im sorsan İkizler ile Kova müthiş anlaşır. Yani bunun burçla değil insanla alakası var, Kova burcu olup çok sadık adamlar da vardır. Bu burçlar zartlar zurtlar Barnum etkisidir, herkes için kendine uyabilecek olumlu bir özelliği yazılır.

Benim kardeşim kova elektronik şeylere çok ilgili küçükken ben müdür olacağım derdi oldu
Eşi ikizler çok uyumlular ama eşi ne derse güzel dinle anlatıyor
Çok kızla birlikte oldu güzellik önemli değil bence akıl masumiyet dürüstlük arıyordu bunlar burç özelliğimi erkeklere özgü mü bilemiyorum kardeşim 5 şubat doğumlu

Kova burcuyla ilgili detaylı bir yazı okumak isterseniz verdiğim linke bir göz atabilirsiniz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X