- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
Kanka neden böyle dedin gayet tatlış bir burçHava grubu. Aklı havadadır. Uzak dur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanka neden böyle dedin gayet tatlış bir burçHava grubu. Aklı havadadır. Uzak dur![]()
Bana çukur bi kova erkaağnı mı savunuyorsun kankaKanka neden böyle dedin gayet tatlış bir burç![]()
Var tabii ben birinden hoşlanıyorum öteki de benden hoşlanıyor hehehBana çukur bi kova erkaağnı mı savunuyorsun kanka
Senin hoşlaştığın var zaar![]()
Al birini vur ötekine kanka kova ya ses çıkartırVar tabii ben birinden hoşlanıyorum öteki de benden hoşlanıyor heheh![]()
Bana çukur bi kova erkaağnı mı savunuyorsun kanka
Senin hoşlaştığın var zaar![]()
Benimki futbolcu olan işte burda resmi var ehehAl birini vur ötekine kanka kova ya ses çıkartır
Hayırlısı olsun :* sözüm kova erkaklarına![]()
Onları etkilemek kolay yahu zeka işte o da benim silahımKova burcuyum ama kova erkeğini ben de hazzetmem, belirtmeden geçemedim.
Öyle kuul kuul havalar, manidar gülüşler, "Etkile beni hadi" tarzı bakışlar... İtici be.
Onları etkilemek kolay yahu zeka işte o da benim silahım
Not: İkizler kadını![]()
Iyyyyy başak erkeklerini hiç sevmem nefret ederimİkizler, en sevdiğim
Benim yükselen de ikizler.
İkizler bir, terazi iki, oğlak üç, pek severim.
Eh, koca kadrosundan bir de başak var, anlaşmaya çalıştığım.
Çöllerde safari yaparcasına... O kadar bilindik, o kadar düz![]()
Bir terazi olarakİkizler, en sevdiğim
Benim yükselen de ikizler.
İkizler bir, terazi iki, oğlak üç, pek severim.
Eh, koca kadrosundan bir de başak var, anlaşmaya çalıştığım.
Çöllerde safari yaparcasına... O kadar bilindik, o kadar düz![]()
Iyyyyy başak erkeklerini hiç sevmem nefret ederim
İkizler kova iyi severim teraziler orta oğlak erkeklerini de başaklar kadar sevmem
Az kala başakla evleniyordum diyormuşum![]()
Oğlaklardan soğumanda etkim olduğunu düşünüyorumIyyyyy başak erkeklerini hiç sevmem nefret ederim
İkizler kova iyi severim teraziler orta oğlak erkeklerini de başaklar kadar sevmem
Az kala başakla evleniyordum diyormuşum![]()
Bence deAllah korumuş diyormuşum![]()
Bence de
O ne gıcık bir burç yarabbimmm onunla evlenmek intihar etmek olurdu Allahım korudu
Benim gibi cıvıl cıvıl İkizler burcu ve onun kadar moron Başak burcu. Ay ne kibirdir o kendini bir şey zannediyorlar!
Oh nefretimi kustum gene![]()
Evet yükseleni etkiler ay burcu da etkiler venüsü de etkilerO kadar demeyeydin eyiydi, bir başak baya canını sıkmış herhal
Benim başak, yükselen etkisinden midir nedendir bilmiyorum; katlanılamayacak derecede biri değil. Ama ayrıntıcı-eleştirel biridir. O huyu da törpülendi baya; kovalardan bol sanatçı-bilim adamı çıkar denir, heykeltıraşta ustalık eserim kocam.![]()
![]()