- Konu Sahibi arzuca9432
-
Arzuca canımm seni yorumlarını zevkle okuyorumm .bir sorum olacak..benim burcum yengec yükselenim kova, ay burcum koç... sevgilimin ise burcu balık ,yükseleni balık, ay burcu yay..aramızdaki uyum nasıll?? uzun süreli bir beraberligim varr..ilişikiyi ciddiye bindirmek istiyoruz ama bir türlü kısmet olmuyorr. sence bu yıl herhangibir süpriz olabilirmii?? yani nişan vb gibi şeyler..
Ben basak burcuyum yukselim yengec ay burcum oglak. Askımın burcu yay sımdılık cok guzel anlasıyoruz beni seviyor bende onu. Ama yaylar cabuk sıkılırmıs acaba benden de sıkılırmı ya da biter mi ben cok sadık olarak goruyorum da yay burcu cok guven vermıyor.
ben 21 ocak 85 sabah ezanı kastamonuda doğdum kova burcuyum ama yükselenim her yerde farklı çıkıyo yay,kova ,oğlak hangisi benim yükselenim :sm_confused:doğru bilgiye ulaşamadım bide bu sene kovaların yılı deniyodu iş hayatı kariyer başarı sengözlerimebaksanabherşey bize geliyodu ne oldu hiç tık yok
Sen evine düşkün alıngan,okumayı vede öğrenmeyi seven,
Sıcakkanlı,duygularında aceleci davranan vede duyguların
konusunda kesinlikle sana yanlış yapılmamasını isteyen
bir tipsin.Yani karşındakinden beklediğini alamadığında hassas,
kırılgan hatta agresif olan bir yapın var.................................
Erkek arkadaşın ise çok duygulu,kıskanç,bıcır bıcır
şen şakrak,eğlenmeyi vede gezmeyi seven duygusal
olduğu kadarda maceracı bir tip.Belki bir söylediğini
bir söylediği tutmuyor olabilir.Bu seni yıpratabilir.
Fazla üzerine gitme bence oluruna bırak......
Onu balığa benzet.Balıklar biliyorsun ki yerlerinde
duramaz devamlı hareket halındedirler.Akışına
bırak durumu.Aşkı için sonuna kadar gidende balıklardır.
Seviyorsa seni senin için canını bile verir unutma........................................................
Canım senin bu yorumlarına hastayımm cok tşk ederim tatlımmmmmmm..Aynı bizi anlatmışsınn..Şeniz
Cok sağol arzuca9432. Onun için yay diyorum da emin değil ki burcundan puff :uhm: Neyse olduğu kadar artık.
Benim: güneş burcum boğa, yükselenim başak, ay burcum ikizlerArkadaşlar güneş burcunuz kendi öz burcunuzdur.
Yükselen burcunuz Fiziğinizi(Kaş,göz,yürüyüş,konuşmanız v.s.)tayin eder.
Ay Burcunuz sizin karşı cinsle olan ilişkinizi tayin eder.Yani siz ay burcunuzla
sever,üzülür,aşık olusunuz.Sizin duygularınızın ta kendisidir.............................
Nerede doğduğunu yazarsan tabikide yardımcı olurum......................................
Benim: güneş burcum boğa, yükselenim başak, ay burcum ikizler
Sevgiliminde 3 aralık 1975 sabah 5:30 İzmit. Onun yükselen ve ay burcu nedir, özellikleri nelerdir ve bizim ilişkimizle ilgili bilgi verirsen çok sevinirim. Sevgiler
arzuca erkek arkadaşım terazi burcu ve ay burcu ikizler. yükselenini bilmiyorum onun hakkında da birşeyler söyleyebilr misin lütfen?
Arkadaşlar yarın 22 Haziran Pazartesi ay Yengeç burcunda doğuyor.
Yeni başlangıçlar yapabilir(yeni bir aşk,yeni bir iş,yeni bir ev alma
v.s.)evinizde tadilatlar veya ev değişiklikleri de yapabilirsiniz.
Siz yengeçler şanslısınız.Ay burcunuzda doğuyor.
Şunu untmayın herkese söylüyorum.Jüpiter yani şans,neşe vede bolluk
gezegeni jüpiter şuan gerilemede ve bu Eylüle kadar sürecek.
Yaptığınız işlerde artık şans faktörü yanınızda olmayacak.Ama eğer
yatırımlarınızı evvelden yaptıysanız yani işiniz,paranız eviniz v.s.
garantide ise hiçbir problem yok.Herşeyi akışına bırakın arkadaşlar.
Zaman değişiyor vede siz de de değişin.
Eğer maaşınızı alabiliyorsanız ay doğduğunda yani bu hafta
alın.Bakın ne kadar bereketli olacak paranız görün.Bitmeyecek artacak bile................................
ben boğa burcuyum yukselen aslan ay burcum da aslan
erkek arkadaşim da aslan burcu yukselen aslan ay burcu da balık
ne kadar cok aslan var di mi:) cnm burclarımızın uymunu bi de bnmle ilgili bişeyler soyler misin?
Hepsi doğru, teşekkür ederim.Onunkine bakmam gerekir ama seninkini anlatayım hemen.................
Yemek yemeğe düşkünsün,lezliz tatlar istersin mutlaka.Aşka vede sevgiye
düşkünsün.Anlık kızgınlıkların vardır.Genelde orta boylu bir yapın vardır.Hijyene
düşkünsün.Marka takıntın vardır.Sağlığına önem verirsin.Kararsızlıklar
yaşarsın.Abartılısın.Sana daha öncede söylemiştim.İlişkilerinde sabirlı
olmayı öğrenmelisin.Fazla aramayı vede aranmayı sevdiğinden dolayı
karşı tarafı bıktırmamalısın.Rahatlı herzaman derahlık getirir unutma.............
Oda yay burcu.Öğrenmeye vede maceraya meraklıdır.Ama çok ta
mantıklıdır.Sevdimi bağlanır........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?