- Konu Sahibi arzuca9432
-
COLOR]
canım sana yolladığım siteye bakabildin mi?
Merhaba öncelikle herkese gösterdiğinizin ilgiyi gerçekten takdir ettim, umarım verdiğiniz kadar Allah almanızı da sağlar. Ben son zamanlarda pekçok aksilik yaşadım ve merkürün gerilemesini kısa zaman önce duydum. Herkesin etkileneceği bir durumdan ben neden bukadar çok etkilendim onu da tam açıklayamıyorum ya. Sağlık sorunlarımdan sonra eski sevgiliminde 2 hafta önce evlendiğini öğrendimArkadaşlar 24 Mayıs pazar günü ay İkizler Burcunda
doğuyor.Artık biliyorsunuzki yeni başlangıçlar zamanıdır
yeni aylar.İkizler burcunda doğan bu yeni ay bizlere
kader olarak geliyor bu sıra.Yani şu aralar ne oluyorsa
hayatınızda kaderinizle ilgilidir bunu bilin.
Yenilikler zamanı ama merkür hala gerilemekte
bunu unutmayın........................
Merhaba öncelikle herkese gösterdiğinizin ilgiyi gerçekten takdir ettim, umarım verdiğiniz kadar Allah almanızı da sağlar. Ben son zamanlarda pekçok aksilik yaşadım ve merkürün gerilemesini kısa zaman önce duydum. Herkesin etkileneceği bir durumdan ben neden bukadar çok etkilendim onu da tam açıklayamıyorum ya. Sağlık sorunlarımdan sonra eski sevgiliminde 2 hafta önce evlendiğini öğrendimOyle mutsuzumki . 8 mayıs 1978 15:20'de Istanbulda dogmusum, yükselen ve ay burcumu nasıl öğrenebilirim?
Teşekkür ederim sheinci delikafadulden alkisalkisalkis Ozelliklerin coguna uyuyorum :lepi:
Yalnız koç, aslan ve yengeç yorumları da benim içinmi onu anlayamadım. Merkür satürn durumlarılya ilgili genel birşeyden dolayı bunlarda bana yapılan yorum mu oluyo? Ay burcunu ilk kez bu sitede duydum, neyi gosteriyor biliomusun?
esincim bunlar senim haritandaki gezegenlerin sana kattıkları yorumların hepsi seni anlatıyor
bu arada ay burcu Doğduğumuz tarih ve saatte gökyüzündeki Ay’ın içinde bulunmakta olduğu Burca ay burcu denir.Ay burcunun etkilerine gelecek olursak eğer,Ay burcu duygularımızı belirler.Herhangi bir olay karşısında hissettiğimiz duyguların temelinde ay burcumuzdan aldığımız eğilimler vardır. Sevinçlerimiz, mutluluklarımız yahut üzüntülerimiz,kederlerimiz veya yaşadığımız duygusal inişler ve çıkışlar hep Ay burcumuz yönü ile aldığımız etkilerin neticesidir.
Çook teşekkür ederim canım alkisalkisalkis Sevgilera.s.
burcum akrep,yükselenin de akrep,ay burcum aslan,
bu ay o kadar çok aksiliği üst üste yaşadım ki,aklımı kaçırmamak için dayandım,
biri bana söylesin bu aksilikler ne zman bitecek ve burcuma göre neler bekliyor beni...
Arkadaşlar 24 Mayıs pazar günü ay İkizler Burcunda
doğuyor.Artık biliyorsunuzki yeni başlangıçlar zamanıdır
yeni aylar.İkizler burcunda doğan bu yeni ay bizlere
kader olarak geliyor bu sıra.Yani şu aralar ne oluyorsa
hayatınızda kaderinizle ilgilidir bunu bilin.
Yenilikler zamanı ama merkür hala gerilemekte
bunu unutmayın........................
burcum akrep,yükselenin de akrep,ay burcum aslan,
bu ay o kadar çok aksiliği üst üste yaşadım ki,aklımı kaçırmamak için dayandım,
biri bana söylesin bu aksilikler ne zman bitecek ve burcuma göre neler bekliyor beni...
arzuca bişi duydum sabah programlarından birinde...
uranüs (veya satürn müydü acaba) kişini haritasında gerilemeye başlayınca hamilelik gözüküyormuş?
bu gerilemeyi nası bilebiliriz?:uhm:
Teşekkür ederim sheinci delikafadulden alkisalkisalkis Ozelliklerin coguna uyuyorum :lepi:
Yalnız koç, aslan ve yengeç yorumları da benim içinmi onu anlayamadım. Merkür satürn durumlarılya ilgili genel birşeyden dolayı bunlarda bana yapılan yorum mu oluyo? Ay burcunu ilk kez bu sitede duydum, neyi gosteriyor biliomusun?
Arkadaşım nasılsın öncelikle?.İyisin umarım.
Daha öncede sorduğun sorulardan aklımda kaldı,
sana soracaktım,buda vesile oldu sanırım.
Çocuk sorununuz var sanırım sizin.Olmuyormu?
Tedavi oldunmu hiç?.........................
Bu bence yanlış diyemeyeceğim,tam olarak bilmiyorum,
ama sana şöyle diyeyim.Eksik bir anlatım bu belkide.
Satürn yada uranüs,herhangi bir gezegen geriliyorsa
herkesin haritasında geriliyordur o dönem.
Belkide şöyleydi sen yanlış anladın Kişi o gezegen
gerilediğinde doğmuşsa diyordur.Senin bu sene
hamile kalma şansın yüksek bence.Birinci evinde
bu sene jüpiter var.Daha ne istiyorsun.Şans,bereket vede
bolluk senin yanında bir de BEBEK:::::::::................
Evet arkadaşlar.Diğer arkadaş anlatmış.Ama birde ben anlatayım.
Ay burcu bizim duygularımızı ifade eder.Karşı cinse olan tavırlarımız
vede duygularımız ay burcumuz ne ise o şekilde olur.
Yani bizim birine aşık oluşumuz,sevincimiz,üzüntümüz
v.s. ay burcumuz ne ise o burç gibi olur........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?