Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Burçlara Göre Cinsellik : Akrep

Cicilikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
1.972
10
48
Çok duygusal bir burçtur ve en iddialı olduğu alan cinselliktir. Oldukça yüksek bir cinsel gücü olduğu için, genellikle karşı taraftan da bu yönde bir beklenti içindedir. İhtiraslarına, tutkularına gem vurması oldukça zordur. Cinselliği her an her yerde yaşayabilir. Hayal dünyası son derece yoğundur. Fantezilerini partneriyle rahatlıkla paylaşır ve uygulamak ister. Cinselliği yaşamayı seven bir burçtur.

Kadın: Bir erkeği baştan çıkarmak için neler yapması gerektiğini çok iyi bilen vamp kadınlardır. Herhangi biri ile yer, zaman farkı gözetmeksizin sevişebilir. Seks merkezli bir yaşam tarzı olan ateşli ve güçlü bir kadındır. Ateşine, şevkine, ihtirasına kapılmayacak erkek çok azdır. Sevdiği erkekle sevişebileceği gibi nefret ettiği erkekle bile sevişebilir. Arzuları aşkı ve sevgisinin bile önüne geçebilir. Sadık kalması zordur ama gerçekten sevdiği zaman asla aldatmaz. Her şeyi abartlı yaşar. Akrep kadınları güçlü, bakımlı, şehvetli, itaatkar ve sadık bir erkeklerden hoşlanır. Son derece kıskanç olduğu için onunla birlikte olmak zordur.

Erkek: Tutkularının esiri olmuş erkeklerdir. Seks onlar için her şeydir. Seks olmadan yaşayamazlar, aç kalabilir ama sekssiz kalamazlar. Seks yapacağı kadının güzel ya da çirkin olması fark etmez. Seksi bulduğu tüm kadınlarla cinselliği yaşayabilir. Karşı konulmaz bir cazibesi olduğundan kadınlar kolay kolay reddedemez bu burcun erkekleri. Genelde aşık olmadığı kadınlarla cinselliği yaşamak ister. Aşık olduğu zaman cinsellikten uzaklaşabilir. Onlar için seksin mekanı, zamanı yoktur. Her zaman, her yerde sekse hazırdır. Akrep erkeğini elde etmek istiyorsanız bakımlı, şehvetli, itaatkar ve sadık bir kadın olmanız gerekiyor.
 
X