- 26 Eylül 2023
- 2.259
- 3.029
- 48
- 27
ne olmuş yani manipülasyona yatkın drama queensek...Kim diyo?
Bide seks.benim sevgilim de boğa burcu. boğazına çok düşkün oluyo boğa burçları
evet aşırı rahatlar genel olarak relax kavga etmezler sakinler zor sinirlenir bir burç dünya yansa umrunda değil sıkıntıya asla gelemez. yemek ve seks düşkünlüğü aşırı derecede vardır. onlara böyle bir konfor alanı ver golden köpekler gibi yaşar gider.Bide seks.
Adam benle konuşurken bile yatıyo uzanıyo resmen ben böyle bir sey görmedim.evet aşırı rahatlar genel olarak relax kavga etmezler sakinler zor sinirlenir bir burç dünya yansa umrunda değil sıkıntıya asla gelemez. yemek ve seks düşkünlüğü aşırı derecede vardır. onlara böyle bir konfor alanı ver golden köpekler gibi yaşar gider.
benim konusma hakkım yok linç yerim Akrebim ya hani ajsjsjdj
Adam benle konuşurken bile yatıyo uzanıyo resmen ben böyle bir sey görmedim.
Hateket ve sakin derken acaba birbirinizi tamamladığınız icin mi uyumlusunuz? Benim burcum basak, yükselenim ikizler ağırlık ve hareketli arasında gidip gelirim hep. Ama yine de bu cocuklayken başak tarafım ağır basıyor. Karşısında burnum yere düşse eğilip almam öyle coolum. Sanırım bu gidişle birbirimizi yiyip fuckbuddy olacaz.benimki de öyle. 1-2 mekan var tanıdıklar var orda rahatız onun dışında olduğumuz şehirde başka bir yere bilr gitmek istemez. tatil söz konusu olunca da kültür tatilinden nefret eder. tatilde dinlenilir der. ben de tam tersi hareketli çabuk sıkılan bir yapıya sahibim hemen alevlenirim. o karşımda sakin kalır hel
olabilir normalde bakınca aşırı derecede zıt iki karakteriz o sakin ben hareketli benim çok arkadaşım var onun daha az. ama anlaşıyoruz bir şekilde hatta çok iyi anlaşıyoruz. sabahlara kadar oturup saçma sapan şeylerden muhabbet ediyoruz yatakta anlaşıyoruz. bir dr aşk olunca arada... bizim de ilişkimiz ilk öyle başlamıştıHateket ve sakin derken acaba birbirinizi tamamladığınız icin mi uyumlusunuz? Benim burcum basak, yükselenim ikizler ağırlık ve hareketli arasında gidip gelirim hep. Ama yine de bu cocuklayken başak tarafım ağır basıyor. Karşısında burnum yere düşse eğilip almam öyle coolum. Sanırım bu gidişle birbirimizi yiyip fuckbuddy olacaz.
Kesinlikle doğru bağlayana kadar göbeğim çatladı ama şimdi tam bir sevgi pıtırcığı canım kocamAkrep erkeginin fazla ustune gidiliyor bence. Baglamasi zor ama baglaninca cok guzel seven beyler.
Sorma bacım hep bi anaçlık hep bi sahiplenicilik yeter gayrı Darüşşafaka gibiyiz mübarek mor çatı gibiyizAaa anasın sen anaa
Erkek kadın diye ayırmıyorlar, gelişine vurmuşlarAmaannnerkekleri gömülsün de kadınları gömülemez çünkü çok asiller ve gri değiller ya siyahlar ya beyaz. Nettir net.
Su anlık aramızda cinsel çekim var seviştik henüz seks aşamasına geçmedik inanıyorum ki geçeceğiz. Cinsel gücüme çok güveniyorum ama yanılmıyorsam bu boğalar sekse cok düskün olsalarda herkese "evet" diyebilecek biri değiller. Çünkü bana sürekli "hayır diyemeyeceğim bir kadınsın zaafım var sana" diyordu. Sanırım sekse başlasak ardı arkası kesilmicekolabilir normalde bakınca aşırı derecede zıt iki karakteriz o sakin ben hareketli benim çok arkadaşım var onun daha az. ama anlaşıyoruz bir şekilde hatta çok iyi anlaşıyoruz. sabahlara kadar oturup saçma sapan şeylerden muhabbet ediyoruz yatakta anlaşıyoruz. bir dr aşk olunca arada... bizim de ilişkimiz ilk öyle başlamıştısürekli seks yaptığım biriydi ve arkadaştık hiç romantik şeyler yoktu. sonra o bana ilgisini göstermeye başladı
Erkek kadın diye ayırmıyorlar, gelişine vurmuşlar
8 aydır farklı şehirlerdeyiz. Tekrar bir araya gelince birbirimizi yiyebilirizO zaman ortalık başka türlü alev alsın ne diyelim
Taş atıyoruz geneldeBirbirinizi görünce sopanizi saklıyorsunuz demekkim
Merhaba ikizlerne kadar çokuz maşallah
Ben burcsuz doğmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?