Merhabalar 8 nisan 2026 da bağdat caddesinde kliniğ bulunan burcu akdağ özkök e labioplasti ameliyatımı oldum lokal anestezi altında yapıldı, bu gün ameliyatımın 12. Günü ve ilk günden beri hissettiğim tek acı lokal yapılırken ki iğne acısı inanır mısınız ilk günden bu yana tek bir ağrı acı sızı yanma batma hassasiyet bile hissetmedim hatta ameliyatımın 2. Günü kendimi kuaförde saç kestirirken buldum
antibiyotik kullanmadım bende şişkinlik yaptı hemşirem ezgi hanım antibiyotiği kesebileceğimi söyledi ilk hafta kontrole gittiğimde burcu hanım inanamadı çok hızlı bir iyileşme olmuştu çünkü ve hatta pansumanda 10. Günü tamamlamam lazımdı ben 8. Günde kestim
burcu hanım ilk muayene olduğum doktordu o samimiyeti sıcak yaklaşımını o kadarr hissettim ki aynı gün randevu alarak ameliyat olmaya karar verdim
çok zorlu bir çocukluk ve ergenlik geçirdim ben vücudumun farkında olmadan yaşamışım bunca zaman ve şimdi bir çocuk gibi bedenimi yeniden tanıyorum ve öğreniyorum inanın gözlerim dolu dolu yazıyorum bana hayatımı yeniden verdi diyebilirim burdan burcu hanıma ve ekibinde sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum rabbim ayağınıza taş değdirmesin
Son düzenleme: