Burcunu Söyle Kim Olduğunu Söyleyeyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rekabeti sever.. koçlar....

aslan............

Aslan duygusal,inatci,bildigini okuyan,sevgisini icinde tasiyan,dis görünüsü sert olan ama ici yufka yürekli olan,bazen lüzumsuz islerin adami,bazense yerinde is yapan biri,ruhsal durumu sürekli degisir.Birkere severse sever,sevmesse onun icin biter....
Aslan icin yazilacak coks ey varda ben kisa keseyim:):)

YENGEC.....?

duygusal, dünyasını kendi içinde yaşar, fedakar

Koç?

...

canım aynen benı anlatmışıssın....

yengeçler.......çok duygusal dengesiz.....geçmişte yasarlar. vede çok blimiş olurlar..............

teraziiiiiiiiii

terazi: paylaşımcı, , uyumlu, sosyal, içten, düşünceli, anlaşmaya hazır, dengeli, tartan, adil, tarafsız, nazik, tatlı, , arabulucu, hoş, estetik, zarif, , zevkli, bağımlı, kararsız, bocalayan, tembel, kayıtsız, yüzeysel, kibirli, fazla narin, kolay etki altında kalan.
YAY

sorumsuz kaprisli açık sözlü gözü kapalı neşeli herkesin sorununa karşılık beklemeden koşar..

akrep

kesmeden yazsan uzun uzun böyle

çok disiplinli ve kararlısın..çok eskiden oğlak bi erkek arkadaşım vardı, önümüzdeki 10 yılın planını hazırlamıştı hayatı için..

balık?

çok disiplinli ve kararlısın..çok eskiden oğlak bi erkek arkadaşım vardı, önümüzdeki 10 yılın planını hazırlamıştı hayatı için..

balık?

Mistik güçleri çok fazladır. Hissetme yönleri güçlüdür. Bilmeyi ve öğrenmeyi seven bu kişiler yaşam boyunca her şeyi merak ederler.

oğlak?

Oğlak insanı cimri,dediğim dedik,çok kıskanç ve çok düşünceli biridir ve de duygusaldır.

Akrep?

oğlak yorumlarına tamamen katılmakla birlikte.
akrep: kıskanç, laf sokmayı çok seven, katı bağnaz ve kırıcı diye biliyorum ben çevremdekilerden sözüm meclisten dışarı

ikizler??

oğlak yorumlarına tamamen katılmakla birlikte.
akrep: kıskanç, laf sokmayı çok seven, katı bağnaz ve kırıcı diye biliyorum ben çevremdekilerden sözüm meclisten dışarı

ikizler??

Ne yazıkki burcumun boyle özellikleri var ve bende taşıyorum bu özellikleri.

İkizler burcu çok değişkendir,akla gelebicek herşeyi değiştirmek ister.İkna edicidir,en zor görünen konular da bile sizi ikna etmeyi başarabilir.Araştırıcı bir burçtur ve çok sabırsızdır.

Başak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…