Burcunu Söyle Kim Olduğunu Söyleyeyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özgürlüğüne düşkün,konuşkan,tuttuğunu koparan.... :)

Yengeç .........

özgürlüğüne düşkün,konuşkan,tuttuğunu koparan.... :)

Yengeç .........

iyi ile yetinmeyen , hep en en iyisini isteyen.evine düşkün ,sevdiklerine sahip çıkan, sevdimi mükemmel aşık , azıcık kıskanç , mükemmeli arayan , kaliteyi seven :)

aslan?

girdiği ortamda genelde ilk saçlarıyla dikkat çeker...

boğa?

yemek yemek onun için bir sanattır , aşırı duygusaldır , arkadaş çevresi geniş , bakımlı olmayı çok sever fakat arada bir kendini salabilir ama toparlanması uzun sürmez :)

cevap az kaldı tekrar aslann :)

yemek yemek onun için bir sanattır , aşırı duygusaldır , arkadaş çevresi geniş , bakımlı olmayı çok sever fakat arada bir kendini salabilir ama toparlanması uzun sürmez :)

cevap az kaldı tekrar aslann :)

Dikkat çekmeyi seven, lider ruhlu, girişken, espirili bazın cıvık..:31:

Başak?

Dikkat çekmeyi seven, lider ruhlu, girişken, espirili bazın cıvık..:31:

Başak?

titiz ama dağınık,eleştirmekten çok hoşlanır eleştirilmeye gelemez,sevdiklerine aşırı değer verir,sorunlara çözüm bulmakta ustadır,çabuk kırılabilen insanlardır,bu şahsi fikrim genelde çocuksu ruhlular sanki :)

aslan aslan demekten bıktım hadi şimdide yay olsun :) ?

duygusal,evcimen,fedakar,alıngan,sempatik,sadakatli,hassas,kaprisli...:14::16: benimki de yengeç?

duygusal,evcimen,fedakar,alıngan,sempatik,sadakatli,hassas,kaprisli...:14::16: benimki de yengeç?

ah bu yengeçler insan bu kadar evine sadık sevdiğine sadık olur mu :) olur işte o yengeçtir .. tuttuğunu koparır .. ruh hali çok değişkendir ama olur o kadr kusur kusursuz değil ya canım

bu arada selam bende yengeç :16::16:

alıngan, kırılgan, duygusal, aileye önem veren bir burç :)

aslan?

ben olayı biraz yanlış anladım sanırım:)
aslan kaliteyi gösterişi sever. bişey alacaksa parıltılı taşlı en gösterişli olanı seçer. cömert cana yakın samimidir.

bnde aslan?

Son düzenleme:
Aslan yok mu o aslan bayılır yaptığı bir işi övmeye öyle de güzel anlatır ki :9:
Güzel olanı sever , lükse düşkündür , benim tanıdığım aslanlar gezmeye de düşkündür .
Cesurdur , dobradır .
Koç :)

koç hareketlidir ve istedği şeyi planlı çalışırsa yapar
bazen bencildirler.....

balık ?

Duygusal ve sulugöz :)

Akrep?

kıskanç,cazibeli,inatçı,dış görünüşte sert ama içte çok hassas.....yengeç?

Mantık insanı, ama bazen duuygusal olabiliyor...
Sabırlı, karakter sahibi. :31:
Sevdiceğimin burcu da :1::16:

Boğa...

Back
X