- 13 Ekim 2014
- 77
- 15
- 13
- 39
- Konu Sahibi nitel_nicel
ben3 ay buyugum ondan ikimizde 27ikinizde mi 27?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben3 ay buyugum ondan ikimizde 27ikinizde mi 27?
msj atıp kusmak istiyorum içimde ne var ne yok ama msjım ona ulaşacagından da emin degilim..![]()
vet calıyorEngellediğini nerden biliyorsun? Başka hattan aradığında çalıyor mu telefonu
ewet ama patlamak istiyorum belkide baskası vardı ve onunla ayrıydı bir donem araya birde beni soktu...bilemiyorumSakin bir daha konusma. Hicbir sey kusmana luzum yok. Bitir kes muhabbeti sen de engelle. Gecmis olsun cok uzuldum ama bu hareketten sonra devam edemezsiniz. Gururunuzla bitirin. 2 ay once yokmus bile hayatinizda. Eskiye donmek zor olmaz.
ben belki ailesi ile alakalıdır dedim hersey yolunda gittigi için ama dunden sonra benimde aklıma gelmiyor degil.birşeyleri gizliyor ama neyi. böyle gizli saklı işlerde benim aklıma da hep ikili yaşamlar geliyor.
bekleyin, şu an ulaşmaya çalışmayın, elbet bir haber çıkacak.
Belki de ucuz kurtulmuşsundur, 2 ay melek gibi davranıp ne kadınları dolandırıyorlar.e
vet calıyor
evli olmadıgına cok eminim.ama iş başka bir svgiliye gelince...artık supheyi astı bu dururum..ben başlıkla,konuyu bağdaştıramadım..
yorumum ise,kesin evli
ben belki ailesi ile alakalıdır dedim hersey yolunda gittigi için ama dunden sonra benimde aklıma gelmiyor degil.
kımse var yada yok..bi dolap donduğu ortada..evli olmadıgına cok eminim.ama iş başka bir svgiliye gelince...artık supheyi astı bu dururum..
bi şirkette koordinator aile sirketi yabancının değil yanıMesleği nedir acaba ?
bence hiç gerek yok..şimdi sizce ne yapmalıyım msj atayımmı yanı ıcımden su geliyor...başka biri varsa,ayrılmak istiyorsan,daha farklı bi durum varsa mertce soyle defol git gitceksen seklınde..
şimdi sizce ne yapmalıyım msj atayımmı yanı ıcımden su geliyor...başka biri varsa,ayrılmak istiyorsan,daha farklı bi durum varsa mertce soyle defol git gitceksen seklınde..
cok tuaf bende ona sasırıyorum yanı karsıma cıkıp mertce soylemeli baskası var...yada seni sevmiyorum....engellemekte nedir inanın birçok erkek arkadaşım oldu ama hiçbiri bu sekilde gitmedi..cok sacma27 yaşındaymış yani aile ile ilgili olsaydı size bunu söylerdi diye düşünüyorum, ama güvenmeyin, bana çok sağlam biri gibi gelmedi, tabi günahını almayalım ama engellemek tuhaf geldi.