• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burda biri var

Sakin bir daha konusma. Hicbir sey kusmana luzum yok. Bitir kes muhabbeti sen de engelle. Gecmis olsun cok uzuldum ama bu hareketten sonra devam edemezsiniz. Gururunuzla bitirin. 2 ay once yokmus bile hayatinizda. Eskiye donmek zor olmaz.

msj atıp kusmak istiyorum içimde ne var ne yok ama msjım ona ulaşacagından da emin degilim..:KK43:

olur ya gelir tekrardan bişeyler uydurur barışmak için, barışmak sana kalmış ama o kişiye karşı dikkat et gerçekten, bu arada sabret mutlaka gelicek merak etme,içini kus ama inanma

birşeyleri gizliyor ama neyi. böyle gizli saklı işlerde benim aklıma da hep ikili yaşamlar geliyor.
bekleyin, şu an ulaşmaya çalışmayın, elbet bir haber çıkacak.

Sakin bir daha konusma. Hicbir sey kusmana luzum yok. Bitir kes muhabbeti sen de engelle. Gecmis olsun cok uzuldum ama bu hareketten sonra devam edemezsiniz. Gururunuzla bitirin. 2 ay once yokmus bile hayatinizda. Eskiye donmek zor olmaz.
ewet ama patlamak istiyorum belkide baskası vardı ve onunla ayrıydı bir donem araya birde beni soktu...bilemiyorum :(

birşeyleri gizliyor ama neyi. böyle gizli saklı işlerde benim aklıma da hep ikili yaşamlar geliyor.
bekleyin, şu an ulaşmaya çalışmayın, elbet bir haber çıkacak.
ben belki ailesi ile alakalıdır dedim hersey yolunda gittigi için ama dunden sonra benimde aklıma gelmiyor degil.

ben belki ailesi ile alakalıdır dedim hersey yolunda gittigi için ama dunden sonra benimde aklıma gelmiyor degil.

27 yaşındaymış yani aile ile ilgili olsaydı size bunu söylerdi diye düşünüyorum, ama güvenmeyin, bana çok sağlam biri gibi gelmedi, tabi günahını almayalım ama engellemek tuhaf geldi.

davranışlarıyla da hakaret edebilir bazen insan...gerçekten üzücü ve sinir bozucu olmuş,
emin olun acıklı bir hayat hikayesiyle çıkacaktır karşınıza yeniden,
böyle bir adamla zamanınızı harcamayın derim!

şimdi sizce ne yapmalıyım msj atayımmı yanı ıcımden su geliyor...başka biri varsa,ayrılmak istiyorsan,daha farklı bi durum varsa mertce soyle defol git gitceksen seklınde..

şimdi sizce ne yapmalıyım msj atayımmı yanı ıcımden su geliyor...başka biri varsa,ayrılmak istiyorsan,daha farklı bi durum varsa mertce soyle defol git gitceksen seklınde..

bence tek kelime bile yazmayın, aramayın da. sizin ulaşımınızı engellemiş, başka yerlerden ulaşmaya çalışıp kendinizi daha fazla üzmeyin.

27 yaşındaymış yani aile ile ilgili olsaydı size bunu söylerdi diye düşünüyorum, ama güvenmeyin, bana çok sağlam biri gibi gelmedi, tabi günahını almayalım ama engellemek tuhaf geldi.
cok tuaf bende ona sasırıyorum yanı karsıma cıkıp mertce soylemeli baskası var...yada seni sevmiyorum....engellemekte nedir inanın birçok erkek arkadaşım oldu ama hiçbiri bu sekilde gitmedi..cok sacma

Back
X