• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burda biri var

Sakın hiç bir şey yapma.Sakın.Hiç bir şey hem de engelleme falan mesaj falan hiç bir şey. İçimden bir ses o adam yine gelecek senin yanına.Nasıl olur bilmiyorum ama olacak. Sonra hiç bir şey yokmuş gibi sanki hiç anlamamışsın gibi davran o geldiği zaman ağzına s.ç...

şimdi sizce ne yapmalıyım msj atayımmı yanı ıcımden su geliyor...başka biri varsa,ayrılmak istiyorsan,daha farklı bi durum varsa mertce soyle defol git gitceksen seklınde..

şu anda söyleyeceklerinizle ilgileneceğini zannetmiyorum,
sözlerinizi anlamlandırmak istiyorsanız bekleyin,
o konuşmak istediği zaman da siz birkaç cümleyle yarım bırakırsınız onu...

şimdi sizce ne yapmalıyım msj atayımmı yanı ıcımden su geliyor...başka biri varsa,ayrılmak istiyorsan,daha farklı bi durum varsa mertce soyle defol git gitceksen seklınde..

hiç bişey yazma,gelirse de seninle görüşmek istemiyorum bidaha beni arama demelisin, sakın laf sokma olayına girme,değmez bu tarzlar için,eğer kabul edersen aynı şeyleri tekrar yaşarsın,yani laf çarpmaya gerek yok

ya da ses cıkmayıp bu sekilde devam ettirecek...bilemiyorum ki...
ha birde fotograf makinam onda profesyonel yurt dısına gidecegi için vermiştim almasın diye..diyorum ki en olmadı onu vermeye yine cabalarken konusur...ya da baskasıyla gonderir bilemiyorum inanın kotu bi durumdayım

Telefonu kapalı olsa hadi ailesiyle ilgili bir durum mu var dersiniz ama sizi engellemiş olmasının hiç bir açıklaması olamaz. Sizde mesaj atmak istiyorsanız başka numaradan mesaj atın zaten sevgilisi yada eşi varsa görme ihtimali çok yüksek ki o zamanda sessiz kalacağını sanmıorm bayanın. En azından ikinizde böle bir adamdan kurtulmuş hemde olay andınlamış olur. Ve lütfen öldüm haberim yoktu kedim seni engellemiş dese bile barışmayın lütfen ki hayal güçleri çok yüksek oluyo çoğu erkeklerin bir şekilde kendilerini affettirebiliyorlar.

Yuhh artık.. İnsan kafayı yer noldu diye.. Allahtan 2 aylıkken belli etmiş dengesizliğini. Başkasını bulmuş belli..

evli olduğunu sanmıyorum ama niye böyle birşey yaptı onu da bilmiyorum malesef.aklıma başka birşey gelmiyor ama yaptığı çok saygısızca birşey.ne olursa olsun sebebini öğrenirdim ve öğrendikten sonra tekmeyi vurur kendi hayatıma kaldığım yerden devam ederdim.seni yarı yolda bırakmış insan için üzülmeye değmez.

Yuhh artık.. İnsan kafayı yer noldu diye.. Allahtan 2 aylıkken belli etmiş dengesizliğini. Başkasını bulmuş belli..
iki ay ama her an birlikteydik 5 yıl suren ilişkimde bile bu kadar cok sey yapmadım balık tutmayı ogretti tango yapmayı v.s bircok sey..

Back
X