Burda biri vardı ona ne oldu??

naneli_limon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
796
90
118
Mrb burda bi kaç ay önce nişanlı bir kız vardı. Evleneceği kişi annesi ile yaşamayı teklif ediyordu ona. Çünkü annesi kesinlikle yalnız kalamazmış. Kız aynı sokakta bir daire tutalım dediysede eşi ve annesi kesinlikle kabul etmiyordu çünkü annesi bunu saygısızlık olarak kabul ediyodu. Noldu o kızımız evlendi mi acaba?

kişiye özel konu açmak yasak

bahsettiğiniz kişi benim galiba:) bir değişiklik olmadı sevgilimin annesine kanser teşhisi kondu o yüzden ben de beraber yaşamayı kabul ettim daha doğrusu o konuda tekrar tartışmadık.
doğru olanı yaptığıma inanıyorum inşallah mutlu olurum dua edin..

Son düzenleme:

Allah pişmanlık yaşatmasın.
Şimdiden bol sabır ve huzur diliyorum sana

Zor bir durum mecbur kalmışsın biryerde ama hasta da bırakılmaz yalnız
Allah yardımcınız olsun ağır bir yük yükleniyorsun.
Umarım mutlu olursun

Allah pişmanlık yaşatmasın.
Şimdiden bol sabır ve huzur diliyorum sana

çok teşekkür ederim inşallah yaşatmaz. tam da sapasağlam genç kadın neden birlikte kalayım diye düşünürken bu durum ortaya çıktı. apar topar ameliyat kemoterapi filan başlandı.

yorgan gitti kavga bitti gibi birşey oldu bizde

Allah kimseyi sağlıkla sınamasın inşallah tamamen iyileşir ne yapalım. evlendiğim zaman neler yaşadığımı da yazarım buraya kızlar sizden akıl alırım:)

Zor bir durum mecbur kalmışsın biryerde ama hasta da bırakılmaz yalnız
Allah yardımcınız olsun ağır bir yük yükleniyorsun.
Umarım mutlu olursun

tabi yalnız bırakmak olmaz, yazık bir de üzülüyorum da, şuan o kadar panik ki çok korkuyor herşeyden

kızlar kafamda aynı ev ile ilgili bir sürü sorular var bununla ilgili rahat bi zamanımda konu açıp hepsini sormayı planlıyorum...

Cnm yaşın kaç? Annesi iyileşene kadar düğünü ertelesen olmaz mı? tabi yaşın gençse..

zaten daha nişanlı değiliz okullarımız devam ediyor farklı şehirlerde (ben yüksel o doktora)
ciddi düşünüyoruz ama resmiyet düşünmüyorum bunlar hallolana kadar

annesi kemoterapi görüyor ama biraz ilerlemiş hiçbi zaman tamamen iyileşemeyecek ki.. sürekli metastaz mı yaptı onlarla uğraşıcaz bide...

Allah erkek arkadaşınıza kolaylık ve sabır versin,sizin uğraşacağınız bir durum yok zira metastazik bir kanserle savaşıyorsa annesi
zaten doktorlar tahmini bir zaman biçmiştir,oğlu sorduysa dr.lar tarafından bilgilendirilmiştir.
Ne kanseri olduğuna ve türüne göre değişir ama ne olursa olsun,ilerlemişse zaten siz evlenene kadar uğraşmanız gereken bir hastalık olmayacak büyük ihtimal.
Ben de annemi kanserden yeni kaybettim,akciğerine metastaz yapmıştı..
4 yıl savaştı annem
ve eşim bu zorlu yıllarımda hiç elimi bırakmadı..
eşinin annesinin metastazlarıyla uğraştığını düşünmedi hiç,
her anımda yanımdaydı..
annem gittikten sonra bile kendi annesini kaybetmişcesine üzüldü ve ben eşimi ilk defa hüngür hüngür ağlarken gördüm....

bunu anlattım çünkü;
sevgilinizin yanında olun...
o annesini kaybedecek,ama yanında olmazsanız bunu asla unutmayacak!!!..
merak etmeyin siz evlendiğinizde annesi olmayacak büyük ihtimal,hastalıklarla uğraşma ihtimalinizin pek olmadığını düşünüyorum..
siz destek olun,sevgisi size katlanacaktır...
kendimden biliyorum...
tecrübeyle sabit...

merhaba

anneniz için çok üzüldüm başınız sağolsun. (( ne kadar zor bir süreç insanın en sevdiginin böyle bir hastalıkla savaştığını görmek.

özür dilerim yanlış ifade ettim
metastaz mı yaptı diye uğraşıcaz derken, sürekli kontrolleri olacak, farklı bir yerine sıçradı mı onlar ile ilgili takip yapacağız. ayrı evden daha önemli sorunlarımız/uğraşlarımız var daha önceki sorunumuz çok daha küçük kalıyor gözümde.

uğraşmak kelimesini yanlış kullanmışım, ben bunu kendime bir yük olarak görmüyorum aylardır manevi destek vermeye çalışıyorum, tedavi seansları öncesi ve sonrasında moralini iyi tutması için elimizden geleni yapıyoruz. o da mutlu oluyor, aynı zamanda da korkuyor doğal olarak insan hem üzülüyor hem de onun için ve ailesi için neşeli olmaya çalışıyor. zor bir durum.

hastalığı çok ilerlemedi, lenf bezlerine sıçradığı için onların alınması gerekti. iç organlarına sıçramadı, yayılmaması için dua ediyoruz. açıkçası iyi olsun ve uzun yıllar bizimle yaşasın istiyorum şuan ayrı ev gözümde hiç yok. onu kayınvalide adayım olarak bile görmüyorum, teyzem olarak görüyorum.

Son düzenleme:

Hayırlısı olsun hakkında...
Gerçekten zor bir durum ve yıkıcı bir hastalık.
Dediğin gibi inşallah Allah uzun ömür verir ve kanseri yener.

insan ne diyeceğini bilemiyor dimi,

doğru nedir bulmak asıl bu tür durumlarda önemli işte

Pardon ben konu sahibine demiştim 'zor yerlerden sormuşsun ' diye
Sizin geldiğinizi görmemişim
Bende olsam bu durumda kabul ederdim herhalde
Allah gönlünüze göre versin, fedakarlıklarınızın karşılığını kat kat alırsınız inşallah

görüceksin ALLAH yardımcın olucak hiç bir zaman sıkıntı çekmeyeceksin huzurlu olucaksın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…