Burda dost bildiin srgan otu, elini tuttumu bilki elin yanyor:(

burcumm25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
118
2
96
Bursa
Ne kadarda benı guzel ifade eden bı cumle.1 ay 5 gunluk bebegım var:ecrin_bebek: ıkı yıllık evlıyım.unıv mezunuyum calısmıyorum esımle gorucu usulu sartları bana uydu dıye evlendım kı evlenmez olaydım.:1no2:
sımdı ne mıyım bayan hızmetcı daha kırkımın cıktıgı yok bır gun bıle yatmadım ustelık sezeryanlıyım ama sadece temızlıkte kullanılan basıt bı ınsanım.cok zoruma gıdıyo.erımı degıl arımı beklıyorum.:çok üzgünüm:
esım yalnızken ıyı bırı ama nasıl annesıne gıdıyosa bı anda degısıyo bı gun arkamda durmadı mantık su sen gıdersın yenısı gelır.sımdı evdeyım boya yapıyolar haber gondermıs benım sansım yok gelın bo boka yaramıyo dıye soleyın ben napıyım kendı evımı anca ıdare edıyom rahatsızım ha bolede dıyınce dogumun acısı uc gunmus dıyo.ıylıkten ıyı bse yok bılıyorum elımden gelenı yapıyorum ama bole kullanılmakmı dogru yoksa benmı ayıp edıyorum sız olsaydınız ne yapardınız?acıl cvp:çok üzgünüm:

canım daha lohusasın,hem minnacık bebegin var kayınvalidene zaten yardım edemezsinki.onların sana yardım etmesi gerek.eşinle konuş canım.neden böyle yapıyorsun diye.ama sinirlenmeden sakince.sütün çekilir üzülme aglama tamam mı canım :teselli: ezdirme kendini.tırnaklarını göster biraz.yoksa dahada ezerler üzerler

Dinsizin hakkindan imansiz gelir arkadasim...

Hasta veya sancisi olan bir kadindan köle isaura gibi is bekleyen kaynananinda kocaninda anasini aglatirim vallaha...

Ne diye kendini bu kadar yipratiyorsunki? Sancim var, hic bir halt yapamam, ben kendi evimin isini zar zor görüyorum de.....Sizin cok vaktiniz varsa giz gelinde bana yardim edin de....

Gelin bir b....yaramiyor diyen Kayinvalidenede....Hangi b....yaramimi isterdin annecim...söylede bileyim derdim.

Canım benim ne yaparsan yap kimseye yaranamazsın..Onun için hiç bişey yapmaki bişey yaptıgın zaman değerin olsun..

Söylenenleride salla gitsin..Biliorum çok zor insan düşündükçe kafasında büyüyo, beyni uyuşuyo..

Ama bebeğinle ilgilen ve düşünmemeye çalış..

Söyler söyler susar..

Kaba bi tabir ama : it ürür kervan yürür demişler..

allahım
eşinde ,kaynanında içinde azıcıkta olsa vicdan sahibi olanını versin.....
kendi kız evlatlarına yapılsa aslan kesilirler,başkalarının evlatlarına yaparken kendilerini sütten çıkmış ak kaşık gibi gösterirler.ama bilmezlermi rabbimin adaleti büyüktür bu dünyada olmazsa öbür dünyada çıkar acısı.....çok sinir oldum.ezdirme kendini cnm müsade etme lütfen......

amaaan nederse desin salla gitsin!! Sen kendi eşine ve çocuğuna odaklan gerisi palavra. Hiç alınma üzerine bence ne söylerse. Eşininde üzerine gidip sana cephe almasına meydan verme. Evinle eşinle ve çocuğunla ilgilen mutlu mesut. Kapını kapayınca dışarda kalıyo herkes nasıl olsa. O konuşadursun boşver,kendinden de ödün verme canım benceopuyorumnanaktan

Yazıkya bu insanlarda hiçmi vicdan yok tamam gelin aldılar diye kölemi alıyorlar nasıl bir zihniyet bu ayrıca lohusa kadından işmi beklenir onun 3 gündür lohusalığı senin 40 gün herkes aynı andamı iyileşiyor kuralımı varmış ayrıca küçücük bir bebeğin sen yokken işleri kım yapıyormuş çok merak ettim?? canım bazı şeyleri duymayacaksın vurdumduymaz olacaksın bırak ne hali varsa görsün

Ben senin yerinde olsam anasının dolduruşuna gelen eşimide, onu dolduran kaynanayıda sallamam yaaa boşver gitsinnnn ne üzersin kendini.

Kim kime yaranmış ki sen de onlara yaranasın. Herkes kendi b...una kendi yaransın bee sinir olurum böyle insanlara gelin hizmetçi değil hiç bir gelinde kaynanasının işini gücünü yapmak zorunda değil bırak onları kendi bebeğinle ilgilen zaten sezeryanlıymışsın dikişlerine bişi olsa sen çekeceksin acısını ızdırabını.

alkisalkisalkisalkisalkisalkis katılıyorum arkadaşa

sen şimdi onlara yardım etsen yaranamazsın etme boşver zaten sen daha yeni doğum yapmışsın senden nasıl böyle talepleri oluyoki:sm_confused:insanda anlayış merhamet olacak biraz.aslında eşin tepkisini koysa kaynanan bişey diyemezde

siz daha lohusanız eşinizede anasınada taviz vermeyin onlar kim be karşılarında insan var başka birşey degil..sende ona söyle giderse biri gelirsi yenisi diye..,
yardım falanda etmeyin ben rahatsızım deyin istedigini desin dursun kendi başını yesin.
bu insanalr nasıl bukadar kötü kalpli acımasız olabiliyorlar anlamıyorum ya..hiç mi insani duygular taşımıyorlar nedir ya...bana eşim kayınvalidemde laf söylicek o halde eşimide anasına yollarım ikisinide koyarım kapıya.onlar bana yardım etsin.hami,le hamile sinir oldum yaa..

ne pişkin kaynanan varmış be kırkın çıkana kadar gelip sana yardım edeceğine senden iş bekliyor pes doğrusu.eşininde kişiliği gelişmemiş yada yaşı küçük annesinin lafına bakıp sana cephe aldığına göre.
allah yardımcın olsun canım.senin tek derdin bebeğin olsun.

Lohusa kadından iş bekleyen zihniyete tüpüreyim ben.

Boşver arkadaşım, daha yeni doğum yapmışsın, sakın yardıma falan gitme..

Kıymetli olurum diye lohusa lohusa işe girsen hayatının hatasını yaparsın, sakın kıymetli olurum diye düşünme..

Sakın taviz verme, o kadar da değil...

Sen kendine değer vermezsen kimse de sana değer vermez, unutma bunu..
Yat aşağıya keyfine bak..

Taviz vermeeeeeeeee...

Hee bu arada ''biri gider yenisi gelir''diyen eşine , bir daha ki sefere ''aynen şekerim ben de aynı senin gibi düşünüyorum '' de.

Ben olsam aynen derim.

Ayyy neler duyucam daha kk da .Utanmaz arlanmaz densiz ,kişiliksiz insanlar doğum yapan kadın çocuğu en az 2 yaşına gelene kadar ellenmez bu beklenti nedir ??Ayy valla aç ağzını yum gözünü boş ver üf be...

Lohusa kadından iş beklemek hangi zihniyete sığar acaba

Sakın gideyim demeyin lütfen.

Ne sanıyorlar kendilerini acaba bu insanlar

Kendi kızları olsa bu durumda panter kesilirler

Tutsunlar bir yardımcı yaptırsınlar temizliği bu kadar basit işte.

Kimse kimseye yardım etmeye mecbur değil.

Heleki zorlamayla asla olamaz.

ben olsaydım baştan evlenmezdim böyle bir insanla

hadi evlendikten sonra değişti diyelim ki bunu görememem çok zor, çocuk yapmazdım.

hadi çocuk da yaptım diyelim çocuktan sonra değişti annesine benim arkamdan bu şekilde konuşan ve beni bir mal gibi, yerine konulunabilir gibi düşünen biriyle çocuğumu kendim bakacak duruma getirdikten sonra eninde sonunda ayrılırdım.

:çok üzgünüm:üstelık sentetık boya yaptırıyo evıne gıtsem cocuk mahvolcak o kokuda ben dayanamıyom yavrum nasıl dayansın..el elin eşeğini türkü söyleyerek ararmıs benımkıde o hesap..Allahın adaletıne sığınıyom.benım esım yok o arkamda olsa evlendıgımden berı bu sıkıntıyı çekmezdım.dusuk tehlıkem oldugu zamn bıle anamı aglattılar aslında artık garıpsememem lazım ama zoruma gıdıyor artık:çok üzgünüm:

Hizmetçiyim demişsin ama düpedüz köle yerine kullanılıyorsun.
İnsan hizmetçiye bile acır da birkaç ay rahat dinlenmesini sağlar.
Bu nasıl bir insanlıktır. Eşin sahiplenseydi kaynanaya laf düşmezdi. Seni önce eşin düşünmeli, sevmiyorsa bile insan acır yaa.
Sakın ama sakın istemediğin, seni üzecek, rahatsızlandıracak konularda taviz verme.
Sanıyormusun ki gidersen değerin bilinecek asla. Sadece beklerler daha da beklerler.
İşe bak kendileri yardıma geleceklerine senden bekliyorlar.
Zaten bir damla bebeğin Allah göstermesin zehirlenir.
Büyük insanlar bile günler sonra eve girebiliyorlar.
Allah bebeğini bağışlasın sana. Sakın kendini ezdirme. Ayıpsa onlara ayıp hiç üzme kendini. Kendinin ve bebeğinin sağlığını düşün.

o kayınvalidenin kendi ne b..a yarıyormuş acaba??
desene bir gün böyle, bakalım nolacak...acımasız insanlar...

terbiyesiz kadın.gitme,yaranamzsın.bebeğini düşün ve taviz verme.o eşinde şimdi bendenklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…