Canım benim ne yaparsan yap kimseye yaranamazsın..Onun için hiç bişey yapmaki bişey yaptıgın zaman değerin olsun..
Söylenenleride salla gitsin..Biliorum çok zor insan düşündükçe kafasında büyüyo, beyni uyuşuyo..
Ama bebeğinle ilgilen ve düşünmemeye çalış..
Söyler söyler susar..
Kaba bi tabir ama : it ürür kervan yürür demişler..
Ne kadarda benı guzel ifade eden bı cumle.1 ay 5 gunluk bebegım var:ecrin_bebek: ıkı yıllık evlıyım.unıv mezunuyum calısmıyorum esımle gorucu usulu sartları bana uydu dıye evlendım kı evlenmez olaydım.:1no2:
sımdı ne mıyım bayan hızmetcı daha kırkımın cıktıgı yok bır gun bıle yatmadım ustelık sezeryanlıyım ama sadece temızlıkte kullanılan basıt bı ınsanım.cok zoruma gıdıyo.erımı degıl arımı beklıyorum.:çok üzgünüm:
esım yalnızken ıyı bırı ama nasıl annesıne gıdıyosa bı anda degısıyo bı gun arkamda durmadı mantık su sen gıdersın yenısı gelır.sımdı evdeyım boya yapıyolar haber gondermıs benım sansım yok gelın bo boka yaramıyo dıye soleyın ben napıyım kendı evımı anca ıdare edıyom rahatsızım ha bolede dıyınce dogumun acısı uc gunmus dıyo.ıylıkten ıyı bse yok bılıyorum elımden gelenı yapıyorum ama bole kullanılmakmı dogru yoksa benmı ayıp edıyorum sız olsaydınız ne yapardınız?acıl cvp:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?