- 2 Mart 2022
- 85
- -186
- 1
- 24
- Konu Sahibi Lutfenyard
-
Bende gelecekteki kocaniza ağlıyorum yazık cidden yazık amınızı vermişsiniz bari adamları kandırmayın .ben köşede ağlamaya gidiyorum gelen var mı
Yazıların başında ben trolüm yazmayınca herkes anlayamıyor kusura bakmayın.Az önce troll bir konu olan evli bir erkeğe aşığım konusunu açtım hepiniz bana hakaretler edip saldirdiniz .
Yeni üye oldum bu arada ama maşallah bu forumda biraz dolaştığım da bir de başlıklarda ne göreyim kızlık zarı dikimi için birbirinize öğütler verip birbirinizi desteklemişsiniz .
Lanet olsun ki sizin gibi rezil insanlara sonra da kalkıp bakireyim diye eşlerini kandırıyorlar .
Ya dürüst olun ya da kimseyi aptal yerine koymadan evlenin yazık o adamlara .
Çok şükür bakireyim bu arada kötü bir şey de yapsam ilerde esime karşı dürüst olurum zoruma giden troll bir konu olmasına rağmen hepinizin bana hakaretler etmesi .
Maşallah sizlere baktığımda ucmussunuz .
İki yuzlulugunuzden bahsettim bir kendinize bakın yaO zaman hakaretlerde trol orak gör bacım aaaa
Am veren 1
PislikAm veren 1
Az önce bana yargı dagitanlar hem de kaç kere troll dememe rağmen bak siz boylesiniz işte iki yüzlü ve rezil kadınlarımız çoğunuzun kullanilmaktan psikolojisi bozulmuş çuvalllar .Terbiyesizliğin lüzumu yok. Güldün eğlendin hadi ikile şimdi. Millete yargı dağıtmak sana mı kaldı?
tamam kız tamam en bakire sensin sakin olBende gelecekteki kocaniza ağlıyorum yazık cidden yazık amınızı vermişsiniz bari adamları kandırmayın .
Am veren 2 bu da ne zaman diktirecen kız çen ?Pislik
Vajina senin vajinan mi ay niye bu kadar yandınAm veren 1
Ben diktirip bozdurdum.aliskinim sen git kocalarindan al gundeliklerini dene bakalım nasıl diktiriliyoAm veren 2 bu da ne zaman diktirecen kız çen ?
İki yuzlulukleri söyleyince pislik oluyor musuz ?
Valla canim ben iki yüzlülüğü senin şimdiki paylaşımından algiladigim kadarıyla bana göre değil sen iyi kiviriyon bu işi devamkeeeİki yuzlulugunuzden bahsettim bir kendinize bakın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?