- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
- Konu Sahibi kirmizi puantiye
-
Neden buralar sessiz aaaa enerjinizmi bitti a dostlar
Burda yorgunluk atanlar kaldıkları yerden devam etmeye gittilerNe güzel bir tropik olmuş bu bayıldım valla biraz kafamız dağılsın yorulduk fazlasıyla
Valla ya yok kimselerBurda yorgunluk atanlar kaldıkları yerden devam etmeye gittiler
Valla nerdesiniz akşam gelin oturmayaValla ya yok kimseler
Valla soğudu. Donmaya başladım hattakızlarrr oh be sonunda bu topık gelmıs trende
bende gunledir arıyordum
napyrsunuz bakimmm havalar da sogudu eylul geldııı
Valla ben burdayım siz yoksunuzValla nerdesiniz akşam gelin oturmaya
O derece soğukmuValla soğudu. Donmaya başladım hattaDün bi ara yandım ama tekrar üşüme başladı. Örme çoraba geçesim var
ben patikte duruyom valla ama balkon camı da 7-24 acık ahahahValla soğudu. Donmaya başladım hattaDün bi ara yandım ama tekrar üşüme başladı. Örme çoraba geçesim var
Nere bura hangi ilben patikte duruyom valla ama balkon camı da 7-24 acık ahahah
Aaa serinledi mi ohhh. Burada akşamları serin gündüzleri fenaist canım
Haber versene gelelim. Tek başına oturup oturup kalkıp gidiyosunValla ben burdayım siz yoksunuz
Bizim de balkon camı açık. Gece gündüz açıktı aylardır, kapamaya kıyamıyoruz, sanırım hasta olunca kapıycazben patikte duruyom valla ama balkon camı da 7-24 acık ahahah
Ben sıcağı sevmem soğukları bekliyordum ama daha soğuklara göre giyinmeye geçemedim donarak bekliyorum. Biri üstüme uzun kollu atsınnormalde de ztaen cabuk usuyen bırısıyım
sen nerdesin canım daha once konuslmustur ama kaçırdım :)Aaa serinledi mi ohhh. Burada akşamları serin gündüzleri fena
yanı dun aksam usudum pıke aldım 15 dk sonra yandım jnfldfgBen sıcağı sevmem soğukları bekliyordum ama daha soğuklara göre giyinmeye geçemedim donarak bekliyorum. Biri üstüme uzun kollu atsın
oh mıs bırde sık kullanyorsanız ne guzel:d suan camasır var ve cok ruzgar ıcerı gelmıyr zaten yuksek kattayım sıcak havalarda hıc esmıyorBizim de balkon camı açık. Gece gündüz açıktı aylardır, kapamaya kıyamıyoruz, sanırım hasta olunca kapıycaz
Burası baya esiyoroh mıs bırde sık kullanyorsanız ne guzel:d suan camasır var ve cok ruzgar ıcerı gelmıyr zaten yuksek kattayım sıcak havalarda hıc esmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?