- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi kirmizi puantiye
-
Ay banada çok iyi geldi burasıKız sen güldüm yazdıkça da ben gülüyorum niyeyse senin gülmeneAllah arttırsın ya. Otomatik neşe geldi bana burhan altıntop gibi
Klavye alışkanlığı oldu gari bendeki bacım soryy@hamileyimmmm bu msj yasaklı kelime ihbarıdırArasaNillGerek balım gülüm yasak yasak burda o kelimeler yok gülümmm.
Diğer grubun feyk hesabı gibi olur ama o zaman burasıYasaklar koyma bize zaten yeterince yasaklarlayızözgürlük olsun
İsmi lazım değil derler ya Lord Voldemort’a. Topic adından dolayı öyle demişAnlamadım desem
Klavye alışkanlığı oldu gari bendeki bacım soryy
Kız msjım sana yanıt gibi olmuşDiğer grubun feyk hesabı gibi olur ama o zaman burasıama o kadar haklı ki arkadaşlar, çok hak veriyorum, dilimiz o kadar alıştı ki o kelimelere, ağzımızdan parmaklarımızdan başka kelime çıkmıyordu neredeyse. İyi oldu kız grup @hamileyimmmm sağol kuzum havamız değişsin L A L gönder kuzum bi video şenlenelim
Yine cahilliği belli ettim dimiİsmi lazım değil derler ya Lord Voldemort’a. Topic adından dolayı öyle demiş
Aynen haklısın vallaDiğer grubun feyk hesabı gibi olur ama o zaman burasıama o kadar haklı ki arkadaşlar, çok hak veriyorum, dilimiz o kadar alıştı ki o kelimelere, ağzımızdan parmaklarımızdan başka kelime çıkmıyordu neredeyse. İyi oldu kız grup @hamileyimmmm sağol kuzum havamız değişsin L A L gönder kuzum bi video şenlenelim
Yok canım herkes sevmeyebilir takip etmeyebilir Harry Potter’ı. Benim gibi bazıları da ezbere bilirYine cahilliği belli ettim dimi
Yasak yasakkkk izin olsa çoktan becermiştik biz o işideBence kesinlikle burası artık bize yetmiyor instagramda grup açmalıyız
Ay çok güldümmm @hamileyimmmm yazarken sansürlü kelime kullanmışım gibi geliyor bana daAy banada çok iyi geldi burasıçok sevdim şimdiden. İyi ki açtın burayı @hamileyimmmm
Not: sansürlü kelime kullanmadım
Bazen saflığım tuttu için kabul ederim yani cahilliğimideYok canım herkes sevmeyebilir takip etmeyebilir Harry Potter’ı. Benim gibi bazıları da ezbere bilir
Neler olmuyo nelerAnammm noluyor burda kız bende geldim
Yaaa buna üzüldüm işte zaten takip edemiyomm aklım sizde gün içindeYasak yasakkkk izin olsa çoktan becermiştik biz o işide
Arkadaşımızın kendisi direkt sansürlü onu napcaz acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?