- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.642
- 348
- Konu Sahibi gixxer_600
Insallah olumlu dönüşler alırsınızŞu an iş bakıyorum birkaç başvurumda oldu bakalım..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah olumlu dönüşler alırsınızŞu an iş bakıyorum birkaç başvurumda oldu bakalım..
Tum islerin hepsini ustlenme. Kendini heba etme. Ama bir taraftan da is ara. Su donem is bulmak zor biliyorum ama part time da olsa ne bulursan iyi bir is bulana kadar idare et.Benim korkum bu iş bulma sürecinin çok uzaması![]()
Allah razı olsunInsallah olumlu dönüşler alırsınız![]()
Haklısınız en mantıklısı bu sanırımTum islerin hepsini ustlenme. Kendini heba etme. Ama bir taraftan da is ara. Su donem is bulmak zor biliyorum ama part time da olsa ne bulursan iyi bir is bulana kadar idare et.
Şu an çocuk küçük diye ister. İleride büyür göze batarsınız onu demek istiyorum. Yengede sürekli kalma işi yaş bence.Yengem kendisi istiyor.Her Allahın günü bana mesaj atıyordu “çok bunaldım çok yoruluyorum keşke gelsen” diye
aşı çıkana kadar idare edin bir kaç ay ortalık düzelince çok alternatif çıkar iş olarak da ev arkadaşı isteyenler de çıkar bi sürü turizm sektörü de açılır oralarda da iş bulursunuz ben de yardımcı olurum çok arkadaşım var otel sahibi ya da müdürü tatil bölgelerinde yabancı dilin var mı peki az da olsaÇok haklısınız.Bende direniyorum işte elimden gel
Bu yıl mezun oldum ama kendi sektörümde iş bulamıyorum
Onlar beni yanlarında istemiyorlar,yani onların yanına istesemde gidemem.Annem normal biri değil,evlat ayırmaları,iftiraları,bilerek sataşmaları dayanılacak gibi değil.Ki anlatamayacağım çok daha fazlası var.En basiti 8-9 yaşlarındayken başıma gelen bir taciz olayını o kadar iğrenç laflarla kafama kakıyor ki,en basit haliyle söyleyeyim “sen sapıklara meze olmaya alışkınsın.” der.Bunu hem de o kadar alakasız durumlarda der ki.Diyelim yanlışlıkla yere çay döktüm “beceriksiz aptal gerizekalı” gibi laflardan hemen sonra bu olayları kakar kafama.Bileklerimi kestim 2 kez ama bir şekilde kurtuldum...3. de başarılı olmaktan korkuyorumAbinizin evinde bu şekilde kalmaya devam edemezsiniz.
ailenizle de belli ki dünya görüşleriniz farklı, birbirinizden hoşlanmıyorsunuz vs.
Onlar da su durumda size ayrı yaşayacağınız yeri hibe etmezler.
etseler keşke ama etmezler.
Türkiye şartlarında bekar çocuklarına ayrı ev verme gibi bir isteğiniz var, bunu çok az aile karşılayabilir.
kendiniz ayrı eve çıkmak başka, bu talep başka.
Ailenlz size ne yapıyor? Neden aynı evde yaşamaktan bu kadar kaçıyorsunuz?
ben annem-babam dahil olsalar kimsenin evinde bedavaya, üstelik de onlar istemiyorken, zorla oturmam.
dönün ailenizin yanına, kendi çabalarınızla şartları oluşturmanın yoluna bakın.
bunu söylerken ailenizle aranızdaki meselenin normal anlaşmazlık olduğunu düşünerek söylüyorum.
fazlası varsa, söylediklerimi boşverin.
Çok teşekkür ederim,ingilizcem ve almancam var iyi seviyede.Bir de bizimkiler çocuğa sen bak maaş verelim diyorlar.aşı çıkana kadar idare edin bir kaç ay ortalık düzelince çok alternatif çıkar iş olarak da ev arkadaşı isteyenler de çıkar bi sürü turizm sektörü de açılır oralarda da iş bulursunuz ben de yardımcı olurum çok arkadaşım var otel sahibi ya da müdürü tatil bölgelerinde yabancı dilin var mı peki az da olsa
Sen bak maaşla diyorlar.Arkadaşıma ablası böyle bi teklif yaptı kabul etti hatta şu an aynı şehirdeyiz çok pişman olmuş bana sakın kabul etme diyorŞu an çocuk küçük diye ister. İleride büyür göze batarsınız onu demek istiyorum. Yengede sürekli kalma işi yaş bence.
Siz en iyisi iyi kötü bir işe girip kendi hayatınızı kurun. Bir yerlerde kalma seçeneğini eleyin bence.
Bu seçenek biraz zor olur benim içinGerekirse tekrar üniversite sınavlarına hazırlan en kötü ihtimalle, ne okudun kişuan vakit kaybediyorsun
Sen bak maaşla diyorlar.Arkadaşıma ablası böyle bi teklif yaptı kabul etti hatta şu an aynı şehirdeyiz çok pişman olmuş bana sakın kabul etme diyor
Ay hatırladıımm yeğeniniz düşmüştü galiba... Hayatım bekar halinle çocuktan bıkmışsın yazık değil mi sana. Ailen niye istemiyor ki seni anlamadım... Yapacak bir şey yok iş ayırt etmeden çalışacaksın hayatınızı kuracaksınız kolay değil ama mecburMerhaba hanımlar yine ben...
Çalıştığım yer kapandı..Artık işsizim..Bu yüzden abimlere geldim..Karın tokluğuna bakıcılık,ev işlerine yardım vb. tarzı..Belki hatırlayanlarınız olur 8 ay böyle bir süreç yaşadım burda..Bu sefer hem burda iş bakacaktım hemde bir süre yokluk çekmeyecektim..Ama hiç umduğum gibi gitmedi..Abimin iki gün arayla yaptığı Covid testlerinden biri pozitif diğeri negatif çıktı başka bir yerde karantinada..Yeğenim 9 aylık,aşırı yaramaz,sadece kucakta sallayarak uyuyor bebekliğinden beri,kol bel sırt hiçbiri kalmadı üstelik fıtığım var.Çok zorlanıyorum.Ailem onlara ait,kaldığım evden çıkmamı istiyorlar.İstemiyorlar beni orda.Yanlarında hiç istemiyorlar.”Sen ne yaptın ki?” diyeceksiniz biliyorum,annemin kişiliğini,yaptıklarını anlatsam birçoğunuz inanamazsınız hatta “fakesin bence” diyenleriniz bile çıkar...Onlarla yaşamamak için onlara ait başka şehirdeki bir evde çaresizliğimi arsızlığa vurup yaşıyorum.Dönersem 3-5 lira cep harçlığıyla yaşamak zorunda kalacağım iş bulana kadar,burda kalırsam hiç geçim derdim vs. olmayacak ama sürekli çocuk peşinde koşmaktan ev işi yapmaktan aşırı bunaldım..Ama sanki başka çarem yokmuş gibi hissediyorum..
Başkasının çocuğu olsa maaşla bakılır yürümezse de rahatça bırakırsınız ama abi çocuğu bırakılmaz ben işi bırakıyorum diye. Siz bilirsiniz tabi ki yine de. Ben yapmazdım.Sen bak maaşla diyorlar.Arkadaşıma ablası böyle bi teklif yaptı kabul etti hatta şu an aynı şehirdeyiz çok pişman olmuş bana sakın kabul etme diyor
Çocuk bakmak yapabileceğim bir şey değil zaten çok iyi anladım bunu.Tüm gün onun peşinde mahvoluyorum.Emekliyor,aman kafasını çarpacak mı düşecek mi diye hep onunlayım.Altını değiştirirken bile aşırı hareketli çok yoruluyorumBen de olmaz diyecektim
Deneyimleyen varmış olmaz o iş
Ailemin psikolojik tedavi alması lazım özellikle annemin..Şimdi de düşecek mi diye tüm gün onun peşindeyim.50 kere Tv ünitesine gidiyor 50 kere alıp getiriyorum.İş ilanlarında her türden iş var zaten başvurduklarım arasındaAy hatırladıımm yeğeniniz düşmüştü galiba... Hayatım bekar halinle çocuktan bıkmışsın yazık değil mi sana. Ailen niye istemiyor ki seni anlamadım... Yapacak bir şey yok iş ayırt etmeden çalışacaksın hayatınızı kuracaksınız kolay değil ama mecbur![]()
Yok başkasının çocuğunada bakamam hani bebekken neyse ama şu an öldürüyor beni resmen..1 ay kalıp döneceğim.Verilen harçlıkları biriktiriyorum zaten dönüncede onlarla idare ederim.10 tl ile 1 hafta geçinmeye alıştımBaşkasının çocuğu olsa maaşla bakılır yürümezse de rahatça bırakırsınız ama abi çocuğu bırakılmaz ben işi bırakıyorum diye. Siz bilirsiniz tabi ki yine de. Ben yapmazdım.
ayy meslektaşmışız ya ne güzel ben soruşturayım bi arkadaşları iş içinBu seçenek biraz zor olur benim içinturizm mezunuyum