• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burda okuyan daha fazla,lütfen bi süre yorum almama izin verin.

Sen hiç millete bakma canım. Anlattığın şey çok doğal ve hiçbir tuhaflığı da yok. Özellikle 5-8 yaş arası kız çocukları da erkek çocukları da cinselliğe çok meraklı olurlar. Çünkü cinsiyet farklılığını yeni keşfetmiş olurlar. Bazen anne ve babaları arasında gördükleri en ufak şey, bazen tv'deki beş saniyelik bir görüntü ve hatta annenin geceliği gibi objeler bile bu merakı artırır ve senin yaşadığına benzer deneyimler yaşanmasına neden olur. Ve hatta yine çoğu kız çocuğu kendi aralarında birbirlerine dokunmak gibi deneylere girerler. Çoğu zaman evcilik oyunu adı altında kız kıza ya da kız erkek karı koca olunur, güya aynı yatakta uyunur ve bu sırada tensel dokunmalar olur. Tamamen çocuğun masum bir şekilde kendi cinsini ve cinselliğini keşfetmesidir. Bahsettiğin yaşta kuzeninin erkeklik organının senin kızlığını bozacak kadar uzun ve sert olması çok mümkün görünmüyor için rahat olsun. Ama tabii ki huzursuz olacaksan git muayeneni ol. Kendini suçlamaktan da vazgeç.

Çok teşekkür ederim bu anlayışlı yorum için...
Birilerinin beni anlaması,yargılamadan suçluymuşum gibi hissettirmeden dinlemesi..bana iyi geliyor.sağolun.

yani açıkcası 6-7 yaslarındakı cocukların bu ısı tam boyutuyla yapabılecegını sanmıyorum

bakire olduğunuzu fakat yine de bunu teyit etmek için geldiğinizi söyleyin doktora. alttan muayene derken alttan bakacak mecburen ama cinsel olarak aktif kadınlara yapıldığı gibi us'la falan bakılmaz alttan aletle. bakire olduğunuzu ve ne amaçla geldiğinizi içeri girer girmez söyleyin doktora olası bir yanlış anlaşılma yaşanmaması için.

evet sanırım bu iyi fikir..kimseye bişey anlatmak zorunda kalmam o şekilde..
umarım atlatırım.muayene olduktan sonra tamamen unuturum gibi geliyor.

6 7 yaşındaki bir çocuğun penisi sertleşmez velev ki oldu yinede kızlık zarına zarar verecek kadar olmaz yani bilemedim. utanılcak bir şey yok direk söyle doktora onlar nicelerini görüyor yadırgamaz

Bu donemde böyle kızlar kaldı mı?Canım lısede hamıle kalıp halledenler var?Sen nerede yasıyorsun?Cocukken ne yaptığını bılmeden bıseyler yaptığını sanmışsın o kadar.Sakın erkek arkadaşına anlatma sakın.Bu bıze ne kadar masum ve çocukça gelse de erkekler bunu bır gun sana suçlayıcı tarzda kullanır.Unut gıtsın.Her aklına geldıkce kov.Basıt unutma teknıklerı var psıkologların kullandığı ınt.ara bulursun En buyuk derdın bu olsun.

Yanlıs bı sey yaptığını da düşünme.Cunku bı sey yapmadın.merak ettın ve bıseyler yaptığını sandın o kadar.

Chek-up yaptırdığında oraya da bakıyorlar.Zarın yapısını soyluyorlar.Hıc dırek soru sormana gerek yok.Ya da sadece kadın doğum uzmanına gıdıp paran yoksa rıca etsen bıle senı rahatlatacak cevabı verır.Zaten bı sey yok cok emınım.Herkes yazmış senın durumun bellı cocugun durumu bellı.Allah dert vermesın .Sen de olmayacak seylerı dert etme.

Kızlar,yaşamayan bilemez türünden bi derdim var kimselere söyleyemediğim...
Ben 6-7 yaşlarındayken,tatile gittiğimiz bi yaz günü benimle aynı yaşta olan kuzenimle ilişkiye benzer bişey yaşadık.ne olduğunu nasıl olduğunu bilmeden.
hayal mayal hatırlıyorum ama ayaktayken bunu yaptığımızı,ve malesef yaparken zevk aldığımı hatırlıyorum.çok utanç verici ama bunu yaşadım.
Sonraları suskunluk içine kapanıklık ve kendimden utanma hali...
ergenliğe girdikten sonrada mastürbasyon durumları oldu ama Herzaman içimden bi ses sen kız değilsin gibi saçmasapan bir hal...
ve her mastürbasyon sonrası sizdede olurmu bilmiyorum ama inanılmaz bir utanma ve günah işlemişim gibi bir his...pişmanlık...
hiçbi zaman ileriye gitmedim bunu yaparken ama ben şimdi bütün korkularımdan kurtulmak için muayene olmak istiyorum.

Erkek arkadaşım var ve onun bu konuyu önemsediğini biliyorum.
yaşadığım şeyin ne olduğunu bile bilmeden sanki bi erkekle ilişki yaşayıp,sevgilimi aldatmış ona karşı kusurlu gibi hissediyorum kendimi...
Ama bazende bir yanım,çocuktun yaşadığının ne olduğunu bile bilmiyordun.bunu bi günah olarak görme diyor.
24 yaşındayım şuan,uzun süre yıllarca bu düşünceyle savaştım kendi içimde..
Ve şimdi kararımı verdim.en azından emin olmak için muayene olmak istiyorum özel bi hastanede fakat..doktora ne derim nasıl anlatırım durumu?
Hiçbi açıklama yapmadan kızlık zarı muayenesi olmak istiyorum desem hemen kabul ediyorlarmı?
muayene ücreti dışında extra ücret isteniyormu...
benim bu durumu anlatmam gerekirse,genellikle doktorun yanında 2.bi şahıs oluyor.ben başkasının duymasını istemiyorum.
Bu konuda bana yardım edin lütfen.

İsterseniz muayene olun ama hiç sanmıyorum bir şey olabileceğini altı yaşındaki çocuğun cinsel organı ilişkiye girecek kızlık zarını tahrip edebilecek bir durumda değildir. Zaten nereye nasıl yapacağını bilmez. altı yaşındaki çocuk. afedersiniz sürtünme falan olmuştur en fazla
Kaldı ki çok canınız acırdı bu durum karşısında o olayı acı hissetmeden yapabilmeniz zevk almış olmanız mümkün değill
Normalde de o iş ilk olurken acı çekiliyor ve kan oluyor çok afedersiniz. Öyle basit bir şey değil.
Mümkünsüz yani. :ssz:
Günah boyutu falan da yok zaten çocukmuşsunuz.
Erkek arkadaşınıza da birşey anlatmanız gerekmez.

Ha bu arada mastürbasyon yaptıktan sonra utanman sıkılmanda bu olayla bağlantılı psikolojik olabilir

Bu donemde böyle kızlar kaldı mı?Canım lısede hamıle kalıp halledenler var?Sen nerede yasıyorsun?Cocukken ne yaptığını bılmeden bıseyler yaptığını sanmışsın o kadar.Sakın erkek arkadaşına anlatma sakın.Bu bıze ne kadar masum ve çocukça gelse de erkekler bunu bır gun sana suçlayıcı tarzda kullanır.Unut gıtsın.Her aklına geldıkce kov.Basıt unutma teknıklerı var psıkologların kullandığı ınt.ara bulursun En buyuk derdın bu olsun.

Yanlıs bı sey yaptığını da düşünme.Cunku bı sey yapmadın.merak ettın ve bıseyler yaptığını sandın o kadar.

Chek-up yaptırdığında oraya da bakıyorlar.Zarın yapısını soyluyorlar.Hıc dırek soru sormana gerek yok.Ya da sadece kadın doğum uzmanına gıdıp paran yoksa rıca etsen bıle senı rahatlatacak cevabı verır.Zaten bı sey yok cok emınım.Herkes yazmış senın durumun bellı cocugun durumu bellı.Allah dert vermesın .Sen de olmayacak seylerı dert etme.

Sağolun yazdıklarınız iyi geldi...bu kadar kendi içimde büyüttüğüme değmedi belkide.Sadece emin olmak için gidicem bi gün.ondan sonrası inşallah bi daha asla hatırlamam.

Çok teşekkür ederim bu anlayışlı yorum için...
Birilerinin beni anlaması,yargılamadan suçluymuşum gibi hissettirmeden dinlemesi..bana iyi geliyor.sağolun.

Yargılayanları da anlayabiliyorum. Bizim gibi kapalı toplumlarda cinsellik eşittir ayıp ne yazık ki. Ayıp olarak kabul edilen bir konu hakkında elbette ki bilgiler de kulaktan dolma oluyor. Doğal olarak birbirin yargılayan, küçümseyen, ayıplayan hatta çeşit çeşit lakaplar takan kadınlar haline geliyoruz. Yine aynı şekilde vajinismus gibi hastalıklar da en çok bizim gibi ülkelerde oluyor çünkü kadınlar çocukluklarından itibaren bilinç altlarında cinselliği ayıp ve günah olarak kodluyorlar. Emin ol birçok kadının senin gibi deneyimleri var. Kimi ailesine yakalanmış dayak yemiştir, kimi yaptığı şeyden utanıp bilincinden silmiştir. O yüzden rahat ol.

6-7 yaşındaki bir çocuğun penisi sertleşmez. kızlık zarında bir sorun yoktur yani. tabi eğer 12-13 yaşlarında yaşamadığınıza eminseniz.
ben buna katılamayacagım benım oglum 4.5 yasında sabahları sertlesmıs oluyor e tabı cısten dolayıda olabılır ama oluyor
ha tutup bır yere s.k.bilirmi 6-7 yasındaki inanın bilmiyorum

masturbasyondan sonraki pişmanlıgın bu olaylala alakası oldugunu hiç zannetmıyorum

Ben 6-7 yaşlarındayken,tatile gittiğimiz bi yaz günü benimle aynı yaşta olan kuzenimle ilişkiye benzer bişey yaşadık.ne olduğunu nasıl olduğunu bilmeden.
hayal mayal hatırlıyorum ama ayaktayken bunu yaptığımızı,ve malesef yaparken zevk aldığımı hatırlıyorum.çok utanç verici ama bunu yaşadım.
ergenliğe girdikten sonrada mastürbasyon durumları oldu ama Herzaman içimden bi ses sen kız değilsin gibi saçmasapan bir hal...
ve her mastürbasyon sonrası sizdede olurmu bilmiyorum ama inanılmaz bir utanma ve günah işlemişim gibi bir his...pişmanlık...
hiçbi zaman ileriye gitmedim bunu yaparken ama ben şimdi bütün korkularımdan kurtulmak için muayene olmak istiyorum.

yaşadığım şeyin ne olduğunu bile bilmeden sanki bi erkekle ilişki yaşayıp,sevgilimi aldatmış ona karşı kusurlu gibi hissediyorum kendimi...
Ama bazende bir yanım,çocuktun yaşadığının ne olduğunu bile bilmiyordun.bunu bi günah olarak görme diyor.
Ve şimdi kararımı verdim.en azından emin olmak için muayene olmak istiyorum özel bi hastanede fakat..doktora ne derim nasıl anlatırım durumu?
Hiçbi açıklama yapmadan kızlık zarı muayenesi olmak istiyorum desem hemen kabul ediyorlarmı?
benim bu durumu anlatmam gerekirse,genellikle doktorun yanında 2.bi şahıs oluyor.ben başkasının duymasını istemiyorum.

Yaşanan şeye çok üzüldüm gerçekten. Geçmiş olsun. Ancak bakın çok ufakmışsınız. Benim bir yakın tanıdığımın çocuğunun da başına geldi buna benzer bir şey yaşadı. Ki o sizden daha da büyüktü yaşça ve erkek kuzeni erkek olan diğer ufak kuzenine bu tarz bir davranışta bulunmuştu ve çocuk 1 yıla yakın tedavi gördü psikolojik olarak. Böyle bir durum için lütfen kendinizi suçlu hisSETMEYİN. Bu tamamen sizin iradeniz dışında gelişen bir olay gibi düşünün diyelim ki çok sert bir çarpmanın etkisi ile bozulmuş olsaydı kızlığınız bu da aynı şey sayılır. Siz ne olduğunu anlamamışsınız ki...O yüzden kendinize bu kadar yüklenmeyin lütfen.

Partnerinizin tepkisinden de korkmayın bu kadar ki şu an bilmiyoruz hymen belki de sağlam bir zarar görmemiş durumda. O yüzden önce bir jinekoloğa gidip devlet hastanesine de gidebilirsiniz bu şekilde bir muayene istediğinizi söyleyin. İlgili muayeneden sonra sonuca bakarsınız hymen zarar görmüş ise bu durumu anlatırsınız. Ama partneriniz çok hassas ise dediğim gibi bir düşme ve çarpmanın etkisi ile olduğunu söylemenizi öneririm. Yalan söylemek bazında değil bu ama bazen erkeklerin bazı şeyleri kaldıramadığını düşünüyorum bir takım geleneksel fikirler gereği. Ki dediğim gibi burada sizin size yapılanı anlayabilecek yaşta olmadığınız bile çok aşikar. Umarım biraz olsun yardımcı olabilmişimdir.

Valla arkadaslar, ister inanin ister inanmayin, o yaslar tam da kiz ve erkek cocuklarin cinselligi merak ettikleri yaslar... Zevk de alinabilir, masturbasyon da yapilabilir. Maalesef cinselligi erken yaslarda merak eden cocuklar sirf meraktan bu tur seyler yapabilirler. Zevk amaci olmasa bile ilk baslarda, daha sonradan o alinan zevk hosuna gider ve aliskanliga donusur. O yastaki cocugun penisi de sertlesir, ama ne yogunlukta sertlesecegini bilemicem:26:
Bence kizlik zarina bisey olmamistir. Cogu arkadasin dedigi gibi aldigin zevk surtunmeden kaynaklidir. Ama icin rahat edecekse muayene de olabilirsin.

Son düzenleme:
Aslında anlattığınız olayda hiç problem edecek birşey yok.
Yani 6-7 yaşında bir çocuğun penisi asla sizin kızlık zarınıza zarar vermez,mümkün değil.
Ama doktora gitmeniz sizin psikolojik olarak rahatlamanız için şart.
Bunca yıl bunu kafanızda büyütmüşsünüz,gidin bir doktora içiniz rahatlasın.

ben buna katılamayacagım benım oglum 4.5 yasında sabahları sertlesmıs oluyor e tabı cısten dolayıda olabılır ama oluyor
ha tutup bır yere s.k.bilirmi 6-7 yasındaki inanın bilmiyorum

masturbasyondan sonraki pişmanlıgın bu olaylala alakası oldugunu hiç zannetmıyorum

çişten dolayı bir kalkma oluyor bildiğim kadarı ile ama 6-7 yaşlarda tam bir birleşme yaşayabilmiş olacaklarını aklım almıyor:31:

hiç yargılamadım neden mi bunun sebebi çocuğum küçük diye onun olduğu oda da ilişkiye giren ana babalar..çocuğun bilinç altına ne yüklediklerini dahi bilmiyorlar..bir anket dönemi girdim bir apartmanın bodrum katında çıplak halde birbirlerini elleyip öpüşen 4-5 yaşında iki çocuk görmüştüm..çocuklar birbirlerini kendilerini bedenlerini neredeyse ergenliğe kadar keşfetme peşindeler..ailesinden gördüklerinide birbirlerine uygulamakta çekinmiyolar maalesef..konu sahibide bu eserin ürünü..üzülme diyemeyeceğim fakat psikolojik yardım size iyi gelebilir ve korkmayın o yaşta kızlık zarınız eminimki bozulmamıştır..

Sağolun yazdıklarınız iyi geldi...bu kadar kendi içimde büyüttüğüme değmedi belkide.Sadece emin olmak için gidicem bi gün.ondan sonrası inşallah bi daha asla hatırlamam.

O yaşta boyle birseyi başarabileceğini zi sanmıyorum diyelim ki imkan yok ama oldu ve zarar verdiniz tam bir birliktelik tekrar yasanmadigi için zedelenen zarin kendini yenilediğini duymuştum üzülmeyin yani

ya o yaşlarda bozulma olursa eğer zar kendini yeniliyor diye biliyorum ama bi doktora giidn mutlaka, düştüm falan deyin çocukken ama gidin mutlaka, ben bişey çıkıcağını sanmıyorum

Yaşanan şeye çok üzüldüm gerçekten. Geçmiş olsun. Ancak bakın çok ufakmışsınız. Benim bir yakın tanıdığımın çocuğunun da başına geldi buna benzer bir şey yaşadı. Ki o sizden daha da büyüktü yaşça ve erkek kuzeni erkek olan diğer ufak kuzenine bu tarz bir davranışta bulunmuştu ve çocuk 1 yıla yakın tedavi gördü psikolojik olarak. Böyle bir durum için lütfen kendinizi suçlu hisSETMEYİN. Bu tamamen sizin iradeniz dışında gelişen bir olay gibi düşünün diyelim ki çok sert bir çarpmanın etkisi ile bozulmuş olsaydı kızlığınız bu da aynı şey sayılır. Siz ne olduğunu anlamamışsınız ki...O yüzden kendinize bu kadar yüklenmeyin lütfen.

Partnerinizin tepkisinden de korkmayın bu kadar ki şu an bilmiyoruz hymen belki de sağlam bir zarar görmemiş durumda. O yüzden önce bir jinekoloğa gidip devlet hastanesine de gidebilirsiniz bu şekilde bir muayene istediğinizi söyleyin. İlgili muayeneden sonra sonuca bakarsınız hymen zarar görmüş ise bu durumu anlatırsınız. Ama partneriniz çok hassas ise dediğim gibi bir düşme ve çarpmanın etkisi ile olduğunu söylemenizi öneririm. Yalan söylemek bazında değil bu ama bazen erkeklerin bazı şeyleri kaldıramadığını düşünüyorum bir takım geleneksel fikirler gereği. Ki dediğim gibi burada sizin size yapılanı anlayabilecek yaşta olmadığınız bile çok aşikar. Umarım biraz olsun yardımcı olabilmişimdir.

Tabiiki yardımcı oldunuz teşekkür ederim..
tüm yorumları dikkate alarak okuyorum..

Masturbasyondan sonra utanmanizin sebebi toplumun bayanlar üzerindeki cinsel baskısı yoksa her sağlıklı erişkinin yapması gerekiyo aslinda:31:

Masturbasyondan sonra utanmanizin sebebi toplumun bayanlar üzerindeki cinsel baskısı yoksa her sağlıklı erişkinin yapması gerekiyo aslinda:31:

Katiliyorum, sanki masturbasyon yapmak tehlikeli, cok ayip bisey. Oysa ki kadin kendi bedenini tanimazsa erkege nasil tanitsin:19:
Tamamen psikilojik baskilardan. Yapanlar da zaten, ayy ben yapmam oyle seyler, gunah diyor:1:

Back
X