burda tanıdıklarınız varmıdır aceba?

ama lalecim en risklimiz sensin heralde gerçek resmini koymuşsun....

benimde var mı yokmu bilmiyorum, ama bu ihtimale göre yazıyorum çok özelimi açmıyorum, yani tanıdığım rahatsız olduğum birilerini yazmıyorum.

ne yani avatarındaki sen değilmisin :roflol: a.s. sempatik şey

ben de düşündüm bunu
ama tahminim cevremden birileri,tanıdığım birileri illaki vardır..

benim çenem durmaz herkese söyüyorum ve burayı tavsiye ediyorum ..aslyında söylememem ğerek

benimde kardeşim üye buraya ama oda çok girmiyo ,girsede no problem ..

aman başkaları olmasında yoksa yandık albüm resim dolu amanın :))

valla ben artık kafayı yedim galiba
yolda yanımdan geçen her kadını acaba bu kk da varmıdır diye düşünüyorum
hatta bazen yanlarından geçerken kadınlar kulübü diye bağırıp yüzlerindeki ifadeden burada olup olmadıklarını anlayayım diyorum :roflol:

benim var yengem var zaten bende dolayı üye oldu....... yeğenim var bide samimi arkdaşım ama aynı topiclerde görmem hiç yani

Benim canım ablacığımda üye. Ama o kadar yoğun ki giremiyo bile bu aralar.Zaten ablamdan da gizlim saklım yok sorun değil yani:dance:

benim bildiğim kimse yok
aman olmasında zaten:dilcikar:
şuraya dertleşmeye sıkıntılardan kurtulmaya hoşça vakit geçirmeye giriyom:1closedeyes:
onlarla dertleşecek olsam zaten buraya ihtiyaç duymam burdada beni bulmasınlar:delphin:

vardır belki ben sormam ki şu siteye üyemisin diye....ama mutlaka vardır...

yok benim tanıdığımda yok diye düşünüyorum..
kızkardeşim üye olmayı düşünüyor ama..arasıra bakıyor forumlara..

Tuğçem Ve Duygum Benim Herşeyim..En Zor Anlarımda Uzattıkları Elleri Ve Sıcacık Kalpleri Olmasaydı Biçok Şeyi Atlatamazdım Sanırım..

Onları Çok Seviyorum :asigim:

valla benımde var küçük görümcem ve eşimin halasının kıızı ben onları onlarda benı bılıyor zaten ama başka varmı merak edıyorm ama yoktur sanırm olsa solerlerdı :))

Back
X