burda tanıdıklarınız varmıdır aceba?

Bende çok merak ediyorum.
bı arkadasımı yakaladım ama
2 kes kullanıcı adı acmıs
bırını bılıyordum.
diğerinide profılınden ve mesajlarından yakaladımmm:roflol::roflol:

kardesım var.. arkadaslarım ve komsularım var... annem var.....

nıue gızlıyeyım ki?

valla bu topiği okuduktan sonra rüyalarımda,akrabalarımı görüyorum. k.k ya üye olmuşlar..:roflol::roflol::roflol:demek etkisi altında kalmışım..ama sanmam olduğunu ama bellide olmaz yani..:uhm:

Ya keşke üye olsalar, beni tanısalar.. Onların yüzüne söyleyemediklerimi buradaki dostlarımla paylaşıyorum..

benim bi arkadaşım üyeymiş çok şaşırmıştım ama ben üyeyim demedim. zaten pek sevmem kendisini. ama bende dışarda gördüğüm özellikle hamiş bayanlar acep kk dan mı diye baıyorum

benim var hatta uzun süredir polonyada olan bbir arkadaşım vardı onunla burada tesadüfen karşılaştık ben onu tanıdım çok ilginç oldu iki eltimde üye ama hiç karşılaşmadık....

benim lise arkadaşım varmış. evini resmini koymuş ordan tanıdım:))) oda beni biliyo. ama başka bilmediğim tanıdıklarım varsa bilemeyecem.

Benim hiç gizli saklım yok :mymeka: buraya üye olduğumu da çoğu arkadaşım bilir ama kullanıcı adımı sadece güvendiklerim biliyo bir kaç kişi... Ama keşke diğerlerine söylemeseydim diye düşünüyorum bazen daha hiç tanıdığım birine rastlamadım rastlamak da istemem :1no2:

geçenlerde bi arkadaşımı gördüm tesadüfen burda,yazdığı bi yazı dikkatimi çekti ve profilini inceledim kesin o kesinnn.. ama söylemedim ona.. bilmiyo onun buraya üye olduğunu bildiğimi,benim de burda olduğumu bilmiyo.. yazılarını takip ediyorum :)))

yok sanırım olsa karsılasırdık..
aman bırseyı degıstırmez zaten herkez bılıyor uye oldugumu da uye ısmımı de..şakkıdı

benim arkadaşım var.biliyorum çünkü ben tavsiye ettim.bu siteyi:1hug:

kk'da aslında yıllar önce yurt dışında (Hollanda'da)yaşayan arkadaşlarımla tesadüfen veya bir şekilde karşılaşmayı çok isterim..a.s.

:lepi:ben bir seneyi geçmiştir üye olalı buraya.çok fazla yorum ve sorun okurum burdan fakatçok fazla paylaşımda bulunamıyorum.boş vaktim çok olduğundan günlerimin çoğu burda geçiyor diyebilirim.lale arkadaaşımın dediği gibi burası da benim özelimdir ve kimsenin de öğrenmesini istemem.söylemem de zaten üye olduğımı.sadece annem kız kardeşim ve eşim bilir.amaaaaakaydirigubbakcemile2 burda bir tanıdığımın olduğunu resim paylaşımlarında yakaladım:CüvCüv:daha doğrusu tesadüf eseri gördüm.hemde hiç ummadığım birisini.-tatlicadiarzu- fakat o benim buraya üye olduğumu bilmiyor.ben sesiz olarak buraya takılmayı seviyorum:enbuyukkk:

sizce bu sitede sizin tanıdıklarınız varmıdır? tabii sizin bilmediğiniz
bildikleriniz sormuyorum
mesela aileden biri gelininiz veya görümceniz olabilir yada ne bilim anneniz yada akrabalardan biri yada arkadaşlardan biri?
çok merak ediyorum aceba benim tanıdığım biri varmi burda diye ama emin değilim

aklıma gelmiyo değil .tanıdık birileri varmı diye ama senin söylediğin kadar yakın kimsem yok burda yada ben öyle sanıyorum . bazende nedense ya ben bilmiyorum ama belki tanıdıklarım vardır diye hep aklıma geliyor .:1ninca:
burda okadar yakınım olmasınıda istemem şahsen .yazdıklarımı yakın akrabandan kimsenin okumasını yada ne derdim var öğrenmelerini istemezdim ne kadar tanıdık sıkıntını bilirse okadar dert demek :mymeka:.burda yazdıklarımı onlara anlatma gereği duysaydım burda olmazdım .
burda ne sıkıntın varsa rahatlıkla paylaşa biliyorsun ama arkadaşında olsa akrabanda olsa burda olduğu kadar rahat edemiyor inşan.bilmem haklımıyım acaba .bu benim şahsi fikrim.a.s.a.s.

anaamm allah korusun varsa bile bilinmesin sözlüm girdiğimi bilio ama üye olduğumu sölemedm yoksa adımı şifremi ister bakardıı... varsada anlaşılmaz inş.. çook özellerimi yazıom ben bee..

Back
X