burda tanıdıklarınız varmıdır aceba?

anaamm allah korusun varsa bile bilinmesin sözlüm girdiğimi bilio ama üye olduğumu sölemedm yoksa adımı şifremi ister bakardıı... varsada anlaşılmaz inş.. çook özellerimi yazıom ben bee..

aynen dimi yeshil vallahiiiii rezil oluruz bee lülülülülülü hele dünkü konudan sonra :1shok::lepi:

Decemberr kız sen kimsin nerde oturuyon beni tanıyorsunda dalga mı geçiyosun yoksaa.. Herkesden korkuyom artık anneeeeeeee-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

yok kızz kimseyi tanımıyom ben :))))))))

ben bi kişiyi gördüm walla.
üniversite arkadaşlarımdan birisi.
ama kendimi ele vermedim,vermeyi de düşünmüyorum şakkıdı

Her an heryerden çıakbilir şaşırmam sengözlerimebaksanab
Dünya küçük

aileden, akrabalardan falan yok ama ben en çok eski arkadaşlardan varmı diye merak ediyorum.
liseden, üniversiteden görüşmediğimiz çok arkadaşlar var, belki onlarda buraya üyedir diye zaman zaman aklıma geliyor.
ama şahsen bilmek isterdim. ne güzel işte yeniden görüşmüş olurduk. sokakta karşılaşmış gibi burda karşılaşırdık :)))

valla tanıdıklarım mutlaka vardır diye düşünüyorum...

örneğin geçen gün abim bu sitede ne var hep bu sitedesin bende mi üye olsam ne? falan demişti:)

yani heran biyerlerden abim çıkabilir:)))

ben bu konuda biraz safım sanırım. herkese söylüyorum herkese de tavsiye ediyorum.
nişanlımın amcasının hanımını üye yaptım ama çok fazla giremiyor, komuşumuzu yaptım anlamadım ben bu siteden dedi o da gelmiyor.
dershaneden bir arkadaşım varmış haberim yokmuş o beni buldu sevindim. aslında söylememk lazım benim herkes biliyo buraya takıldığımı

valla tanıdıklarım mutlaka vardır diye düşünüyorum...

örneğin geçen gün abim bu sitede ne var hep bu sitedesin bende mi üye olsam ne? falan demişti:)

yani heran biyerlerden abim çıkabilir:)))
:roflol::roflol:benimde kardeşim dedmişti ne var burada bende üye olacağım diye:roflol:korktum o sıra giriş ismi falan varsa ihbar edecektim atsınlar diye:roflol:allahtan yapmadı kardeşceğizim:roflol:

ya eşim gircem dedi bende bu siteye ya girdiyse çok merak ediyorum yanarım yanarım zaten onunla pek bişey paylaşmadığımı ima ediyor bide burda herşeyimi paylaştığımı görürse yakar beni :DD

vah vaaaaaaaaaahhhh bu kk başımıza ne işler açtı yawww bi iş açmasa bile ödümüzü koparıyooooo..:D:D:Dhepinizden şüpheleniyorum artııkk:Dheyy üstteki itiraf et yoksa tanıyonmu beniii:D

:roflol::roflol:benimde kardeşim dedmişti ne var burada bende üye olacağım diye:roflol:korktum o sıra giriş ismi falan varsa ihbar edecektim atsınlar diye:roflol:allahtan yapmadı kardeşceğizim:roflol:

[aman girerlerse girsinler.. bütün foyalarımız ortaya çıkar sonra bizi kıtır kıtır keserlercokacimcoook

battı balık yan gider nabalımkaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
bir iki arkadaşıma tavsiye ettim ama kullanıcı adımı vermedim .onlarınkinide sormadım ,sormamda burası bana özel benim için..

valla benim hem kardesim hemde ablam üye ama ben hic takmiyorum... :1closedeyes:naniknanik
döküyorum icimi, etegimdeki bütün taslari.... kaydirigubbakcemile2

Back
X