Burda yorum yapmayacagim olumsuz etkileniyorum

Siz değilsiniz. Sanırım ortalığı ben karıştırdım. Çocuğu olmadığı için çok incindiği uzun uzun yazan bu konuda konu açan bir sayfada sizinle "seninki kaç kaftalik benimki şu kadar filan diye yazısınca" bende uyardım. Dedimki konu sahibi yanında böyle şeylerin konuşulmasınndan rahatsız olduğunu yazmış dedim. Çünkü konu sahibi Hastanede hamilelerin kendi arasinda konusmasini duymaktan parkta bebegini seven anneden, akrabalarınin ikinci bebek haberini vermelerinden hatta kendi evinde yan daireden cocuk sesi sevme sesinden vs gibi rahatsız olduğu uç ornekler vermiş. O da o konunun altına bende yeni hamileyim 24 haftalık sizinki de 23 mu ay çok yakınız falan tarzı bir sohbet ediyor😃😃 ya burada böyle bir konu açmasına ne gerek vardı bilmiyorum ama tek niyetim orada konu sahibini incitmesin diye uyarmakti 🫣
Ulu orta mesajlarına cevap vermek istemediğim için özelden yazdım ben de. Doğal gebe kaldım demiş bana. Ben de 7 Tüp bebek. denemem de hamile kaldım 2 tane de spontan gebelik kaybım var dedim. Sonra buraya bir üye ile mesajlaştım falan deyince acaba o ben miyim dedim? Zor ve uzun tedaviler sonucu gebe kaldığım için doğal gebe kalan ona haset ettiğimi mi düşündüm dedim.

Ulu orta mesajlarına cevap vermek istemediğim için özelden yazdım ben de. Doğal gebe kaldım demiş bana. Ben de 7 Tüp bebek. denemem de hamile kaldım 2 tane de spontan gebelik kaybım var dedim. Sonra buraya bir üye ile mesajlaştım falan deyince acaba o ben miyim dedim? Zor ve uzun tedaviler sonucu gebe kaldığım için doğal gebe kalan ona haset ettiğimi mi düşündüm dedim.
Yok bana özelden yazdı. O konu sahibinden bahsediyor. Sizinle ilgili değil.

Yok bana özelden yazdı. O konu sahibinden bahsediyor. Sizinle ilgili değil.
Ay hem çocuk sahibi olamıyorum ve etrafımda görünce kıskanıyorum diyen bir üyenin konusuna gidip ben hamileyim canım diye sohbet etmeye çalışıp hem de bana hasetleniyorlar mı diyor? 😂😂

Ben bir daha burda gebeligimden falan bahsetmeyecegim nedense nazar olcagina inaniyorum bebegimin hareketlerinde azalma var ve demin yolda ayagim takildi nerdeyse karnimin üstüne kapaklanacaktim kimin kime haset edecegi belli olmaz
😂 Hanım efendi neden kiskanilasiniz sizin başkalarından farkınız mi varda hasatlenelim dünyayı kendi etrafında dönen sanan insanlardan hepimizi rabbim korusun 🤲

Ben bir daha burda gebeligimden falan bahsetmeyecegim nedense nazar olcagina inaniyorum bebegimin hareketlerinde azalma var ve demin yolda ayagim takildi nerdeyse karnimin üstüne kapaklanacaktim kimin kime haset edecegi belli olmaz
İyi ki kapaklanmamışsınız, "kapaklansanız" ne olacaktı acaba, kendinizi ormanda gözlerden uzak bi kulübeye falan kilitlerdiniz herhalde😅 Acilen çıkın şu kafadan çıkın dsdhs

Sizi görmedik bilmiyoruz nasıllll kiiiiim neden nazar edecek ki ? Enteresan insanlarla dolu burası

Back
X