Burdaki Anneler 2 3 4 yaş anneleri birbirimizi bulup dertleşelim mi

elif3505

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mart 2025
20
6
1
25
Gununuz nasil geciyor arkadaş olmak ister misiniz benim 2 yasinda reflusu olan bir kizim var 3 4 yaşlara neler oluyor ne gibi degisiklikler gözlemliyorsunuz okula verdiniz mi gibi şeyler yorumlarinizi dört gözle bekliyorum

Merhabalar. Benimde 2 yaşına 2 ay kalan bir kızım var tek çocuk. Şimdilik bir sorunumuz yok bakalım. Sağlıkla büyüsünler

3 yaşina 1 ay kalan oğlum var . 2 yasda herşey çok iyiydi fakat şu 2 aydır çok agresif sürekli istediği olsun istiyor. Cevaplar memnun etmeyince bağırıyor çığlık atıyor sus dedikce daha çok bağırıyor. Bana Sarılınca sakinlesiyor sadece En basitinden arabayla bir yere gittiğimizde eşim arabayı park edecek yer aramak için gidecek bizi kapı önünde indiriyor illa babasıyla gidecek arabayı park etmeye ilk kez istediğinde geç bir saatti hadi eve gidiyoruz diyip indirdim vayyy hâlime gece gece çığlık çığlığa eve girmiyor tutulmuyor bağırma dedikçe volum yuksekiyor apartmandada çığlık çığlığa birdaha böyle bir hata edermiyim bırakıyorum babasıyla geliyor . Parka gidelim diye inletiyor evi hemen olsun istiyor istediği bekle dedikçe zirvelerdeyiz, eve donerkende gitmemek için işkenceler. Sakın kesince konuşuyoruz bağırmak yok vurmak konuşarak derdimizi anlatacağız küçük harflerle diye diye fakat şimdilik hala devam ediyor bu bagirmalar. Bazı şeyleri bağırsağa aglasada oluru yoksa yapmiyorum. Biraz ağlıyor sonra geçiyor . İnssalllah öğrenecek istediklerini ağlayarak yaptırmaması gerektiğini . Yani benim halim perişan Sürünüyorum.

Alin benden de o kadar. 3 yasa 3 ay kaldi son bir aydir oglumun icine canavar kacmis gibi. Daha once de oluyodu inat ettigi arada ama simdi baska bir boyuta gecti. Surekli bir sey istiyor (istedigi yapilmayinca kriz) ve bizim dedigimiz her seye itiraz ediyor. Ben de sirf agliyor diye kesinlikle istedigini yapmiyorum ama gunde uc dort kere kriz yasiyoruz ve sonu gelmiyor anasini satayim. Sinirlerim yiprandi valla bazen iki dakika odaya girip yastiklari yumruklayip geri donuyorum 3 yas cok zor gececek galiba

Ayy hemen hemen ayni durumdayız arkadaşim , benimde kızim 28 aylık aglama krizi uykuyu zor dalmalar yemek seçmeler. Istediği olmayinca ağlamalar tabi ne kadar bagirip cagirmasakta butun yük bizlerin uzerinde baba işten gelinceye kadar , bende ne uyuduğumu ne yediğimi nede içtiğimi biliyorum benimde durum bundan ibaret hepimizin allah yar ve yardımcısı olsun diyorum

Bizim bu halimiz ne olucak acaba geçene kadar bizim saçlar beyazlicak belli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…