Başka bir AB ülkesine gitmeyi düşünmüyor musunuz eğer Fransa'yı sadece bazı sebeplerden ötürü sevmiyorsanız?Burda dogdum fransiz vatandasiyim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka bir AB ülkesine gitmeyi düşünmüyor musunuz eğer Fransa'yı sadece bazı sebeplerden ötürü sevmiyorsanız?Burda dogdum fransiz vatandasiyim.
Gidersem Turkiyeye donerim yoksa burda kalmayi tercik ederimBaşka bir AB ülkesine gitmeyi düşünmüyor musunuz eğer Fransa'yı sadece bazı sebeplerden ötürü sevmiyorsanız?
Turkiyede ogretmelerini beklemesinler, fransaya gelsinler burda ogretiyorlar zaten. Hey Allah'im ya millet cildirmis olmali.Keske Turkiye de de ogretseler boyle seyler diyolar onceki yorumlarda
Haha evet, ben cok sasirdim cunku herkes boyle dusunuyo, okursan sende sasirirsin benceTurkiyede ogretmelerini beklemesinler, fransaya gelsinler burda ogretiyorlar zaten. Hey Allah'im ya millet cildirmis olmali.![]()
Entegre olmak icin burdakiler gibi dusunmem gerektiini dusunmuyorum. Ayrica burdada yeni cikan kanunlara karsi olan cok fransiz var. Bu insanlarin dinlerine bizim gibi bagli olmadiklari halde bunlarin yanlis oldugunu biliyolar ama malesef gordugum kadariyla turkiyedekiler bunu anlamiyor, gelen cevaplara fazlasiyla saskinimKonu sahibesi, Fransa'da dogmussunuz ama oraya uyum saglamak, topluma entegre olmak gibi bir cabanizi goremedim. Hayat tarzinizin ve kafa yapinizin da Fransa'yla bir alakasin yok, yani orda yasamanin size bir sey katmadigini ve mutlu etmedigini dusunuyorum yazdiklarinizdan, bence orda kalmanizin bir anlami yok, donmeniz sizin icin daha uygun olabilir.
Keşke karşımıza çıkan Mahmut Hoca olsaydı.Burda da tunelin ucu bomb.k bi yere cikiyor..
Bir üye yurtdışında aile kavramı yok demiş, Türkiye'de her şey mükemmel olduğu için Bir Derdim Var forumu dolup taşıyor aile sorunlarıyla![]()
istanbulda rahat rahat sort giyilmiomu, sanki hic gelmedim istanbula herkes sortla geziyorBiz müslümanlar harikayız ,karıncayı dahi incitmeyiz dimi?
Konu sahibi sakın İzmir'e gelmeyin Türkiye'ye dönerseniz tamam mı?
Ben İstanbuldan bağnazlık arttığı için kaçtım.
Rahat rahat şort giyebilmek ne kadar güzel bir şeymiş.
Ozur dilerim ben de Fransada yasiyorum.Siz abartmissiniz olayi bence. Birsuru kapali insan var kara carsaf yasaklandigi halde giyenler var.Kimse birsey demiyor. Ama kapalisiniz diye de olduruleni duymadim hic. Fransa da sadece Turk muslumanlar yok. Cezayirlisi Tunuslusu Faslisi.Musluman olan Afrika ulkelerini de hic soylemiyorum. Cok asiri derece de musluman var. Irkcilik yapanlar illaki var ama cogu musluman arkadas edindiginde tanidiginda dusunceleri degisiyor. Gelelim escinsellik olayina. Escinseller sadece fransada yok.turkiyede de var. Daha gecen gun istanbulda iki erkek evlendi. Haberde gordum ikisi de turk. Cocuklara ogretilmesinin sebebi kafalarinin karismasi. Bazilari sonradan escinsel olduklari icin onceki evliliklerinden cocugu oluyor. Ya da escinselleein cogu evlatlik ediniyorlar.Dolayisiyla cocuk onlari gordugunde kafalari karisiyor. Okulda anlatmalari da iyi bir durum.Cocuklara escinsel olun demiyorlar ki.Okullarda cinsellik egitimi de veriliyor ve izletiliyor. Herseyi biliyorlar. Gunumuz boyle sasece Fransaya ozgu bir durum degil.Okulda verilmese bile cocuk ogreniyor oyle yada boyle.
Istanbu
istanbulda rahat rahat sort giyilmiomu, sanki hic gelmedim istanbula herkes sortla geziyor
Konu sahibinin Turkiyeye donecegini sanmiyorum.Cunku buranin sartlarini cok cok iyi biliyor. Asil kafasinda irkciligi yaratan konu sahibi..Konu sahibesi, Fransa'da dogmussunuz ama oraya uyum saglamak, topluma entegre olmak gibi bir cabanizi goremedim. Hayat tarzinizin ve kafa yapinizin da Fransa'yla bir alakasin yok, yani orda yasamanin size bir sey katmadigini ve mutlu etmedigini dusunuyorum yazdiklarinizdan, bence orda kalmanizin bir anlami yok, donmeniz sizin icin daha uygun olabilir.