- 8 Ağustos 2024
- 525
- 1.174
- 33
- 27
- Konu Sahibi dilaradiyebirii
-
Hadi bir adamın ardına takılıp geldiniz, gelir gelmez hamile kalmak zorunda mıydınız? Benim halamın kızı da kaçtı, hak verdik babası inadın teki çocukla çocuk olan tatsız tuzsuz bi herifti, ama kız kocası ile gezdi tozdu, yaptığı evlilikten bişey anladı öyle çocuk yaptı, siz gider gitmez hemen hamile kalmışsınız.4 aylık bir anneyim. Ailem uzakta iş arkadaşlarım derdimi açamayacağım kadar egoist insanlar . Hastanede dışında bir tane dostum yok. Bir adam sevdim peşinden ailemden kopup geldim bir hayat kurdum. Evliliğimizin başından beri mesafeli olduğumuz ailesiyle doğuma yakın barışması ve aşırı kaynaşması canımı sıktı ve burdan paylaşmak istedim. Daha önce iki konu açtım merak eden okuyabilir. Bana resmen seni kim sallıyor sen hiçbişey yapamazsın sen bişey yapabilcek biri değilsin demeye getirilen cümleler kuruldu. Ben aptal değilim hepiniz kadar ayırıyorum doğruyu yanlışı. Ama ben anneyim sürekli sabah akşam kayınvalide kavgası yapamam ilgi göstermek zorunda olduğum bir evladım var. Bir defa bırakıp gittim baba evi de çok klas bir yer değil biraz da gerçekleri konuşalım. Boşan bırak git eyvallah da önce kadının kendi ayaklarının üstünde durabilmesi lazım yoksa el kadar çocukla ben babamın evinde maks ne kadar yaşayabilirim? Babamdan mama mı isteyeyim bez mi isteyeyim? Ben çocuğumu neden bu kadar düşüreyim ya da kendi düzenimi bozup neden meydanı onlara bırakayım gitmesi gereken kv zaten . Ben buraya konuyu şu durumda ne yapabilirim onu sormaya açtım ama maşallah insanlar da kaos arıyormuş. Yorum yazarken kendinizi o kadının yerine koyun. Yazdığınız cümleler birine duygusal olarak travma yaşatabilir
Gelişme olmadı galiba, siz yine tırsmışsınız boşanma noktasına gelince anlaşılan, kocaya yapılmayan sitemler buraya yapıldığına göre.Okuduğum herşeyden sonra , yaklaşık beş dakika önce anneni bugün geceye kadar göndermediğin taktirde ben bu evde yokum çocuğumu da alır dönerim dedim . İnanılmaz derecede şaşırdı ve boş boş yüzüme baktı . Noldu bir anda dedi . Verdiğin sözlerin vadesi doldu ben bu şekilde rahat edemiyorum eğer sen böyle rahat edeceksen biz gidelim siz annenle yaşayın dedim . Biliyorsun iki kerede düzelmeyen üçte de düzelmez herkes kendi düzenini kursun dedim. Saçma sapan cümleler kurma sen demezdin böyle şeyler noluyo şu an dedi . Ben bu cümleleri sana verdiğim süre dolduğunda tamamlayacağım dedim . Önce anneni gönder sonra da o doktoru değiştirin dedim. Sessizce odadan çıktı balkonda şu an . Gelişmeleri aktaracağım
Adam ciddiye bile almadı bence, sabah kalktilar herşey rutin gidiyor.Gelişme olmadı galiba, siz yine tırsmışsınız boşanma noktasına gelince anlaşılan, kocaya yapılmayan sitemler buraya yapıldığına göre.
Eskiden bi tanesi vardı kendi hemşire koca jandarma, anası ve iki eşşek kadar erkek kardeşi gelmiş yayılmış eve, banyodan kıllarını temizliyodu kadın. Bir kere kocasına demiş, benim ailemi hoş tutacaksın yoksa s.ktir olur gidersin demiş başka da bişey dememiş. Çocuk da yoktu. Kalmak isteyen bahane bulmakta sıkıntı yaşamıyor.Adam ciddiye bile almadı bence, sabah kalktilar herşey rutin gidiyor.
Öyle haklısın ki..... Kalmak isteyen bahane bulmakta sıkıntı yaşamıyor.
Memursun babandan niye bez mama parası isteyesin? Kaldi ki bebeğin babası var bunları verecek. Koşa koşa hamile kalmayın şu adamlardan deyince de zaten kötü oluyoruz.4 aylık bir anneyim. Ailem uzakta iş arkadaşlarım derdimi açamayacağım kadar egoist insanlar . Hastanede dışında bir tane dostum yok. Bir adam sevdim peşinden ailemden kopup geldim bir hayat kurdum. Evliliğimizin başından beri mesafeli olduğumuz ailesiyle doğuma yakın barışması ve aşırı kaynaşması canımı sıktı ve burdan paylaşmak istedim. Daha önce iki konu açtım merak eden okuyabilir. Bana resmen seni kim sallıyor sen hiçbişey yapamazsın sen bişey yapabilcek biri değilsin demeye getirilen cümleler kuruldu. Ben aptal değilim hepiniz kadar ayırıyorum doğruyu yanlışı. Ama ben anneyim sürekli sabah akşam kayınvalide kavgası yapamam ilgi göstermek zorunda olduğum bir evladım var. Bir defa bırakıp gittim baba evi de çok klas bir yer değil biraz da gerçekleri konuşalım. Boşan bırak git eyvallah da önce kadının kendi ayaklarının üstünde durabilmesi lazım yoksa el kadar çocukla ben babamın evinde maks ne kadar yaşayabilirim? Babamdan mama mı isteyeyim bez mi isteyeyim? Ben çocuğumu neden bu kadar düşüreyim ya da kendi düzenimi bozup neden meydanı onlara bırakayım gitmesi gereken kv zaten . Ben buraya konuyu şu durumda ne yapabilirim onu sormaya açtım ama maşallah insanlar da kaos arıyormuş. Yorum yazarken kendinizi o kadının yerine koyun. Yazdığınız cümleler birine duygusal olarak travma yaşatabilir
Yanlış hatırlamışım bir çocuğu varmış, ama sonra bir çocuk daha yapmamış, kocası istemiş çünkü kadın almış yürümüş sonra ekonomik olarak, öyle olunca adam ses çıkaramamış. Hayatında verdiği en isabetli karar bir çocuk daha yapmamak resmen. Çocuk gerçekten kadın için şayet böyle babaları varsa kadının ayağına hem bağ hem de minnet sebebi. Böyle adam olunca yanında, kapına sokmayacağın tiplere ağız eğiyorsun.Öyle haklısın ki....
Diğer konunuza baktım zor bir durum. Ya kendiniz gideceksiniz. Ya onları evden kovacaksınız yada oturup yaşamaya devam edeceksiniz. Birde boşanma durumunda tayin halkınız var bunun için işi bırakmanız falan gerekmiyor bu konuda yanlış biliyorsunuz sanırım bir süre rapor falan alırsınız yada süreci atlatana kadar çalışırsınız eğer boşanmayı istiyorsanız tabi. Tayin hemen çıkıyor zaten boşanmadan sonra. Ama bana mantıksız geliyor tayin. Evet siz boşanıyorsunuz ama çocuğun babasını da görmesi lazım adam olan sen burda yaşa ben başka bir yere taşınayım der zaten. Bir de işe dönünce bebeğe kim bakacak ?4 aylık bir anneyim. Ailem uzakta iş arkadaşlarım derdimi açamayacağım kadar egoist insanlar . Hastanede dışında bir tane dostum yok. Bir adam sevdim peşinden ailemden kopup geldim bir hayat kurdum. Evliliğimizin başından beri mesafeli olduğumuz ailesiyle doğuma yakın barışması ve aşırı kaynaşması canımı sıktı ve burdan paylaşmak istedim. Daha önce iki konu açtım merak eden okuyabilir. Bana resmen seni kim sallıyor sen hiçbişey yapamazsın sen bişey yapabilcek biri değilsin demeye getirilen cümleler kuruldu. Ben aptal değilim hepiniz kadar ayırıyorum doğruyu yanlışı. Ama ben anneyim sürekli sabah akşam kayınvalide kavgası yapamam ilgi göstermek zorunda olduğum bir evladım var. Bir defa bırakıp gittim baba evi de çok klas bir yer değil biraz da gerçekleri konuşalım. Boşan bırak git eyvallah da önce kadının kendi ayaklarının üstünde durabilmesi lazım yoksa el kadar çocukla ben babamın evinde maks ne kadar yaşayabilirim? Babamdan mama mı isteyeyim bez mi isteyeyim? Ben çocuğumu neden bu kadar düşüreyim ya da kendi düzenimi bozup neden meydanı onlara bırakayım gitmesi gereken kv zaten . Ben buraya konuyu şu durumda ne yapabilirim onu sormaya açtım ama maşallah insanlar da kaos arıyormuş. Yorum yazarken kendinizi o kadının yerine koyun. Yazdığınız cümleler birine duygusal olarak travma yaşatabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?