- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.710
- 798
evet evet bundan ıstıorum sen cok yasa emı:)ne kıymet bılır amaaa..sıcak yemek görünce sok olur..temız kıyafetler gıyınce yere göğe sığdıramaz senı:) anası babası herseysı sen olursun oh ohhhh keyfe geldım:)
Aynennnn.. Benden geçti kızlar.
Siz arayın öylesini. Ben yandım siz yanmayın
Burdaki konuları okuyarak korkmayın ama kendinize dersler çıkarın kızlar.
Bekarsınız ipler sizin elinizde, bunun değerini bilin.
Ve vaatlerle evlenmeyin. Önce isteyin,alın, elde edin sonra evlenin.
O sözler unutuluyor.. Siz benim kulaklarımda mı sorun var diye sorgulamaya başlıyorsunuz
kendinizi.
Bir de mümkünse ailesi olmayan yurtta büyümüş bir bey bulun. Misss olur misss
Evlilik bi yana burdaki konuları okuyup okuyup sözlüme saldırıyorum kafamdan bişeyler kurup.
Birgün kıyameti koparacak ama durun bakalım :18:
iyi mok yiyon
iyi mok yiyon
BENDE buradakı bazı etkılendıgım konuları fılancanın arkadasının dayısının kızının torunun basına gelmıs gıbı esıme anlatıp fıkır soruyorum cevap alamıyorum
bunu ben de yapmıstım bikere aldıgım cevap su oldu:
"hadi ama askııımm yine nerde okudun bunları??? sana interneti yasaklıcam artık kesicem o kabloyu"
konu sahibesi bence buraları cok okuma evlilik yolundaysan.. İnsan etkileniyo ister istemez sonra sevdicegine sarıyosan MevCan arkadasımız yazmıs kendisne aynen katılıyorum.. Evlilik değil sadece hayattaki bütün ilişkiler böyle herkes kendini ve kendine ait olanları mukemmel görmez kusurlarının bilincinde olup orta yolu bulmak isterse hayatta hiçbir ilişkinde oyle buyuk sorunlar yasamazsın ne evliliginde ne de iş arkadaslık komsuluk iliskilerinde
ay benımkı anlamadı ya okudugumuhıc hemde
bız olsak bız kadınalr anında cakardık :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?