burdaki konuları okuyunca evlenmekten korkuyorum diyenler...

Aynennnn.. Benden geçti kızlar.
Siz arayın öylesini. Ben yandım siz yanmayın

Aynennnn.. Benden geçti kızlar.
Siz arayın öylesini. Ben yandım siz yanmayın

bende ıkıncı ıcın dıorum maalesef..aman bu bırıncılerde ıs yok zaten..senınde konularını okudumda anneye hayran bı koca.allah yardmcın olsun

Burdaki konular o kadar agir ki.. Ben bazen paranoya yapip evde acaip havalara giriyorum...
Sonucta dir dirdan daralip oldugu yere sizmis kalmis bir koca, ne oldu yine ayagina yatan bir adet ben:))

evlilikten korkuyorum evet sadece burayi okumakla ilgili degil cevremde buyuk asklarla sevgilerle baslayan evliliklerin mutsuzluklarla sonuclandigini görmek korkutucu.bebeginin pusetini iterken sokakta seni kesen erkekleri görünce korkuyorum.acaba benimkide mi bole olcak diyorum. aslinda evlenmeyi hic düşünmüyorum artık varsın evde kalmis desinler yalan birseyin icinde olmak istemiyorum.

HEMENCİK söyliyim evlenince kocalar ilk başda ana kuzusu oluyorlar, sonra aile kıymetini evlenince karısının yanında anladıgını söylemeye başlıyor hahhaa bekarken evlensemde kurtulsam başımı dinlesem sevdiceğimle olsan diyen erkekkkkk :2: bir anda anacı, babacı, yiyenci, kardeşçi vs vs bunları çogalta biliriz, sanki annesi, babası, kardeşi, yiyeni vs önceden yoktuda hayatında, evlenince kıymete bindi, sonra başlıyor kavgalar yok senin anan yok benim babam vs vs, ooooo anlatsak yazsak sayfalar almaz en iyisi hiç evlenmemek ama oda olmuyor işde

ahahah bende bundan istiyorummm :))))

evt ztn burdaki konuları ders alyım diye okumaya başladım okudukçada üzüntü sinir korku vs....:)

Bende boyle bır konu acacaktım sen acmıssın :) allah nasıp ederse aılemden uzak bır sehre gıtcem onceden aman ne olcak sevdıgım adam yanımda ne guzel dıye dusunurdum bunları okudukca kararım tamamen degıstı okadar korkuyorum kı artık. Ya dusundugum gıbı olmazsa dıye bazen ayrılmayı bıle dusunuyorum hayatı toz pembe gorurdum hep ama oyle degılmıs burda okuduklarımdan sonra sevgılımın davranıslarınıda gozlemledım zor bır evlılık benı beklıyor

burdaki herkez sadece sorunlarını yazıyor.. çektiklerini yazıyor... ben bazen düşünüyorum mutlu günleri hiç yokmu... bence vardır. eminim....

çünkü hayat sadece siyah ve beyazdan ibaret değil ki.. rengarenk... pembeler, griler, maviler var.... onun gibi düşünün.

bir arkadaşın dediği gibi sadece ders çıkartın.

bu arada bir dizinin jenerik müziği geldi aklıma;

Tırsıyorum nedensiz değil
Kabul edin bu dünya tekin değil
Kimselerin derdi değil
Dışarda kıyametler kopuyor

İşte, bir havlu mikrop yuvası
O sevdiğim kedi pire torbası
Mutfak dediğin silah deposu

Düşünseler yerimiz yok yatacak
Temel çürük, çatı çöktü çökecek
Kemikler alçaklardan uçacak
Mışıl mışıl uyuyorlar maşallah

Düşünseler yerimiz yok yatacak
Temel çürük, çatı çöktü çökecek
Kemikler alçaklardan uçacak

Söz: Barış Pirhasan
Müzik: Tolga Çebi

korkmayın kızlar..
hatta okuyun ders alında kafanızı kullanın..
baştan onların eline vermeyin ipleri sonra sizde gelir yazarsınız bizim gibi..
bi de genelde dertlerimizi yazıyoruz tamamda hergün kötü, hergün kavga değil elbette..
güzel zamanlarda var ama kızınca, üzülünce daha çok paylaşmak istiyo insan...

korkmanız çok normal,neticede tek tarafın yazdıklarını okuyoruz burda,belki eşlerinin yazdıklarını okusak kadın olmaktan korkarız dimi...

şiddet,aldatma,küfür bunları es geçiyorum elbet

ama bunlar dışında ki bir çok konu bana aşırı abartılı geliyor burda,buraya yazan hanımlar mükemmel insanlar,hele aileleri yeryüzünde bulunan ender türde mükemmel insanlar...ama eşinin aileleri ay ay ay düşman başına cadımı cadı,o eşlerde anacımı anacı...

biraz empati yahuuuuu,herkes çok mükemmel sankide,tek kusurlu karşıdaki insanlar ...

korkmayın evlilik bir insanın başına gelebilecek en güzel şeylerden biri ve o kocayı bir anne doğurdu,tıpkı bizlerinden ileride doğuracağı gibi

az sus,az görmezden gel,az he he de başını salla,bugün yaşananı sıcak sıcak kocanın,kaynananın önüne sunma,bak kavgalar nasıl azalıyor (iki taraf içinde yazıyorum bunu)

ha ben çokmu mükemmelim hayır,eşim çokmu mükemmel hayır,kaynanam çokmu mükemmel hayır,eşimin kalan aile fertleri çokmu mükemmel hayır,benim ailem çokmu mükemmel hayır,bende yeri geldiğimde kavga edip çemkiriyorum ama eşimi ve yuvamı seviyorsam bazende susmayı biliyorum.rütbemde yazdığım gibi :bazen susmak gerekir..

not:kimseyi ima etmiyorum bu mesajımda lütfen kimse üstüne alınıp bana atarlanmasın,zira böyle bir cevap yazdığım bir gün,sen benim neler çektiğimi nerden biliyorsun be kadın denen cümleler yüzünden ban yedim..

Evlilik bi yana burdaki konuları okuyup okuyup sözlüme saldırıyorum kafamdan bişeyler kurup.
Birgün kıyameti koparacak ama durun bakalım :18:

BENDE buradakı bazı etkılendıgım konuları fılancanın arkadasının dayısının kızının torunun basına gelmıs gıbı esıme anlatıp fıkır soruyorum cevap alamıyorum

BENDE buradakı bazı etkılendıgım konuları fılancanın arkadasının dayısının kızının torunun basına gelmıs gıbı esıme anlatıp fıkır soruyorum cevap alamıyorum

bunu ben de yapmıstım bikere aldıgım cevap su oldu:

"hadi ama askııımm yine nerde okudun bunları??? sana interneti yasaklıcam artık kesicem o kabloyu "

konu sahibesi bence buraları cok okuma evlilik yolundaysan.. İnsan etkileniyo ister istemez sonra sevdicegine sarıyosun MevCan arkadasımız yazmıs kendisne aynen katılıyorum.. Evlilik değil sadece hayattaki bütün ilişkiler böyle herkes kendini ve kendine ait olanları mukemmel görmez kusurlarının bilincinde olup orta yolu bulmak isterse hayatta hiçbir ilişkinde oyle buyuk sorunlar yasamazsın ne evliliginde ne de iş arkadaslık komsuluk iliskilerinde

Son düzenleme:

ay benımkı anlamadı ya okudugumu hıc hemde
bız olsak bız kadınalr anında cakardık :13:

ay benımkı anlamadı ya okudugumu hıc hemde
bız olsak bız kadınalr anında cakardık :13:

bilmese benimki de cakmazdı kesin ama biliyor okudugumu yaa artık okuma suraları nolur askım dedigi icin ben senin yontemle taktik değiştirmiştim ama caktı tabii

simdi yine taktik değiştirdim mesela ben sana sole sole desem sen de sole sole yapsan gibi soruyorum bazen yine tek kasını kaldırıyo tabi havaya hee öyle mi diye

Ay vallahi ben de öyle oldum..
Allah yardımcıları olsun çok zor şeyler yaşıyorlar hakikaten..
Şüpheye düşüyorum bazen..
Sonra `hadi canım! sanmam..` diyorum.. Ama eminim ki yaşayanlar da önceden zannedemezdi..
Tekrar söylüyorum Allah yardımcıları olsun, bizim de hakkımızda hayırlısı olsun hanımlar.. (;

Bir gün benden aniden haber alamazsanız bilin ki ya kuruntulardan ölmüşümdür.
Ya da benim herif beni doğramıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…