Bacım olay bu zaten. Bak benim basımdan Bi evlilik gecti. Çıcugum yok. 2 bucuk sene boyunca ctesi günü temizlik yaparım, eş kişisi o gün arkadaslarıyla dısarı cıkar, eve akşam yemek saati gelir. İşten geliriz aynı saatlerde o oturma odasına uyumaya gider ben mutfaga, yemeği yapar uyandırırım sofraya yüzünü yıkayıp oturur, yemek bitince de tabagı alır tezgaha koyup gider. Bulaşık bende, camasır bende, temizlik bende, bide üstüne alır karsıma yardım et diye konusurum, ben yemeğimi kendim yapacaksa camasırımı kendim yıkayacaksam seni neden aldım der. Ben bu kadar işin üstüne kıçımı aksam 9da anca koltuga koyarım hadi kalk ablama gidelim yada caya cagıralım der veee bir de ayın 15inde bütün paramı eve verip kadının parası erkeğin pa3adı birdir der. Ve ben artık kendimi eşşek GB hissediyordum. Madem evde bu işler kadınınsa evi gecindşrmek tr senin görevin ozaman ben vermiyorum maaşımı derdim al sana kavfa kıyamet. Yoksa tabiiki eşlerin parası ortaktır ama madem gelirler ortaksa o evdeki işler de ortaktır. Kadının benim param muhabbeti yapması işte tam da burdan cıkıyot