Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdaki konulari okuyunca tabiki insan olarak uzuluyoruz allah yardimcilari olsun diyoruz ama hic bole seylerle karsilasmadigimiz icin illaki karsilasmayanlar ilkkez duyanlar vardr benim gibi bunu kastederek soylendi ki bende oyle soyledim insanlar neler nelerle ugrasiyo bizimki yanlarinda sorun bile degil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
konunun sonunu burdaki herkez için toplu dua edelime getirecektim
Kesinlikle senin gibi düşünüyorum bende hem evlilikten korkmaya başladım hemde bir ilişkim olursa ne olacak sorun olur kesin napıcam ben diorum . sanırım biraz girmesem iyi olacakEvli degilim ama burayi yaklasik neredeyse hergun okuyorum butun konulara bakiyorum ozellikle bdvye azim acik bakakaliyorum telefona ne cesit insanlar nekadar sorunlar var diye herkesin hic akla gelmicek sorunlari var hayretle bakiyorum benimde yasadigim skntilarim oluyo ama okuyunca halime sukurler olsun diyorum gercekten kotu seyler bizimkiler dert degil digerlerinn yaninda ozet gecersem evlilktende korkmaya basladim cevremde hic boyle sorun yasayanlara denk gelmemistim acikcasi allahim baska dert vermesin hayatimdan artik memnunum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.