• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burdaki konulari okuyup çok sukur halime diyenler

Burdaki konulari okuyunca tabiki insan olarak uzuluyoruz allah yardimcilari olsun diyoruz ama hic bole seylerle karsilasmadigimiz icin illaki karsilasmayanlar ilkkez duyanlar vardr benim gibi bunu kastederek soylendi ki bende oyle soyledim insanlar neler nelerle ugrasiyo bizimki yanlarinda sorun bile degil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bunu paylaşmanın yeri burası değil ama ,
İnsanların acılarını paylaştıkları bölüme , çok şükür halime , kimlerin böyle acıları yok diye konu açılmamalı . Daha fazla acıtmaktan başka yarar sağlamaz .

Ben bi cok konuyu okuyamiyorum o kdr kotu ki yasanilanlar icim daralio patlicak gbi oluorm cikiorum direk.. hakikaten insanlar neler yasiyormus diyorum. Ben bekarim henuz sorumlulugm yok o yzden cok skur boyle sorunlarim yok ama evlenince neler olur bilemem belkide bende o sorunlari yasamis biri olarak buraya gelip derdimi anlatabilirim.. insallah oyle bisey olmaz dua ediyorum hep kimse yasamasin bunlari diye cok zor cokkk

baslik toplu dua edelim falan olcakti ama kapatirlar diye boyle yazdim evet biraz yanlis olmus.ii tolin hosgeldin

Bizim insanımız hemen bi bit yeniği aramaya ne kadar da müsait kim neyi kendine dert ediyosa ediyo kardeşim kime ne?

BDV nin açıklamasını hatırlatırım: "Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için."

Burada mutluluğunu bile paylaşanlar oluyor kimse onlara eee hani dert demiyor biraz anlayışa ihtiyaç var bu ülkede.

Konuna gelince kesinlikle bazen bazı konuları okuyunca istem dışı halime şükrettiğim oluyor kiminin derdi benim boyumu aşar kimi de benim derdimi taşıyamaz kötünün kötüsü var diye boşa dememişler

Evli degilim ama burayi yaklasik neredeyse hergun okuyorum butun konulara bakiyorum ozellikle bdvye azim acik bakakaliyorum telefona ne cesit insanlar nekadar sorunlar var diye herkesin hic akla gelmicek sorunlari var hayretle bakiyorum benimde yasadigim skntilarim oluyo ama okuyunca halime sukurler olsun diyorum gercekten kotu seyler bizimkiler dert degil digerlerinn yaninda ozet gecersem evlilktende korkmaya basladim cevremde hic boyle sorun yasayanlara denk gelmemistim acikcasi allahim baska dert vermesin hayatimdan artik memnunum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kesinlikle senin gibi düşünüyorum bende hem evlilikten korkmaya başladım hemde bir ilişkim olursa ne olacak sorun olur kesin napıcam ben diorum . sanırım biraz girmesem iyi olacak :52::52::52:

Son düzenleme:
dua edelim dedim dini olup kapatacaklarsa kapatirlar.sorun yok.evlilikten korkmayin kizlar Allah iyi insanlarla karsilastirsin oyle diyin.

Yani belki biz de dökülmeye başlasak bir sürü derdimiz olduğunu göreceğiz. Her adım bizler için imtihan. Evlilik, çocuk, meslek hepsi ilk anda ve sonrasında bizler için imtihan. Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi. El ile karşılaşmadığımız için olabilir. Kim bilebilir bizi ne imtihanlar bekliyor. Rabbim zorluk vermesin kimseye.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dua için lütfen Dualarımız Sizinle bölümüne konu açınız.

BDV'de açılan konularla ilgili topik açmaksa yasaktır, bu sebeple konunuzu kapatıyorum.

Back
X