- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
-
- #2.521
Yok olmuyo diye degıl onu demek istemedim cocuk düşünüyorum kontrol amaclı geldim dersen zaten ultrason la yumurtalık lara rahme bakıyor smear için süprüntü alıyo ben aklıma dusunce bebek istiyoruz diye hemen bi gittim herahngi bi sey varsa önce tedavi sonra deneme olsun diye adetin 2 günü hormon bakıyorlar sıkıntı yok dene diyo zaten Folik asit basladım 3 ayım kullanıyorum oncrsi sonrası kullanılıyo kafan da rahat eder o anlam da sordum kilo vermen de cok iyi olmus etkilerÇocuk olmuyor diye hiç gitmedim adet gecikmesi, fazla kanama onun için gittim en son gittiğimde çocuk olmuyor dedim kilo vermem için diyetisyene yönlendirdi bir sorun olcağını düşünmüyorum zaten bir çocuğun var dedi. Bende 5 kilocuk verdim o kadar69 lardayım almadıysam geri
Günaydın canımGünaydın bu arada
Evet belliBuda bugun
Evet belli
Ne zaman kan vercen kuzuFiltresiz de belli labaquik belli düzeye gelmeden kırmızı cıkartmıyo beliriyo bakalım bu hafta bekliycem gecsın iyice de belli oldun oyle kan vercem
Ne zaman kan vercen kuzu
senin bat ne zamandıFiltresiz de belli labaquik belli düzeye gelmeden kırmızı cıkartmıyo beliriyo bakalım bu hafta bekliycem gecsın iyice de belli oldun oyle kan vercem
Smear alındı ama ben sonuç için hastaneye gitmedim yumurtalıklara falan bakıldı bi sorun yokmuş. Bu ay adet olursam 2. Günü gidicem hormon testi için. Folik asit bende kullanıyorumYok olmuyo diye degıl onu demek istemedim cocuk düşünüyorum kontrol amaclı geldim dersen zaten ultrason la yumurtalık lara rahme bakıyor smear için süprüntü alıyo ben aklıma dusunce bebek istiyoruz diye hemen bi gittim herahngi bi sey varsa önce tedavi sonra deneme olsun diye adetin 2 günü hormon bakıyorlar sıkıntı yok dene diyo zaten Folik asit basladım 3 ayım kullanıyorum oncrsi sonrası kullanılıyo kafan da rahat eder o anlam da sordum kilo vermen de cok iyi olmus etkiler
senin bat ne zamandı
İyi yapmıssın canım hormon da baktır kafam rahat devam et ondan dedimSmear alındı ama ben sonuç için hastaneye gitmedim yumurtalıklara falan bakıldı bi sorun yokmuş. Bu ay adet olursam 2. Günü gidicem hormon testi için. Folik asit bende kullanıyorum
Aslında kaset sonucunda artık net 2. Çizgi net çıkması lazım niye çıkmadı acabaTakvime göre 28 i yumurtlamama göre yarın
Net hemen cıkmıyo canım beta degerine gore beliriyo daha yeni demekkiAslında kaset sonucunda artık net 2. Çizgi net çıkması lazım niye çıkmadı acaba
yumurtlamaya göre kaç gün sonra adet olmak gerekiyorTakvime göre 28 i yumurtlamama göre yarın
14 gün sonra canım idrar sıvı alımına gore degısıyo canımyumurtlamaya göre kaç gün sonra adet olmak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?