- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #3.841
Ben gıbı dıbını gordun ille bide pahalı4 tanecik kaldı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gıbı dıbını gordun ille bide pahalı4 tanecik kaldı![]()
Kuzum önümüzdeki ay almam belki çünkü yumurtlama günü çok belli etti kendini akıntı bel ve kasık ağrısı sadece ne zamN catladigini bilemem heraldeBen gıbı dıbını gordun ille bide pahalı
Nasip belki de oldu bu ay dur bakalım insallah olmusturKuzum önümüzdeki ay almam belki çünkü yumurtlama günü çok belli etti kendini akıntı bel ve kasık ağrısı sadece ne zamN catladigini bilemem heralde![]()
Insallah canim bugun 7.gun olduNasip belki de oldu bu ay dur bakalım insallah olmusturgerek de kalmaz
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım ben suan o vaziyette bekliyo RumInsallah canim bugun 7.gun oldu![]()
İnşallah canım sağol cevabın içinCanim benim ilk asilamamda oyke olmuştu dörtuncu gün aşırı bıçak saplanır gibi agrimm olmuştu kimyasal gebelik geçirdim.ikinci asilamamda hiç bir ağrı sızı yoktu olmadığını anlamıştım
İnşallah yerleşme ağrısıdır![]()
günaydın canlar,Insallah canim bugun 7.gun oldu![]()
gunaydın canım, ıs guc geldık yıne cay ıcıyorum :) sen nasılsınGünaydın kızlar nasılsınız![]()
Yapmayacaktim canim bi anda kendimi test yaparken buldum sabahgünaydın canlar,
test yaptın mı bugunde?
Günaydın canim ne var ne yokGünaydın kızlar nasılsınız![]()
Bol şans canim bebeğin seninle olsun insallahHadi bakalım hayırlısı olsun canım ben suan o vaziyette bekliyo Rumdizlerim uyustu basladık maratona
![]()
hcg mı yaptın?Yapmayacaktim canim bi anda kendimi test yaparken buldum sabahnegatif tertemiz
Takvime göre 3 gün vsr ya bendeki de kafa işte içimdeki sesi susturamiyormhcg mı yaptın?
daha erken canım normal cıkmaması erken gebelıkte bıle cıkmaz 7 gün var daha
kuzu yumurtlamadan takıp et 14gunde genelde regl gunu oluyor.Takvime göre 3 gün vsr ya bendeki de kafa işte içimdeki sesi susturamiyormpazar erken gebelik yaparım belki
Ne zamandır regl günü canim gelene kadar umudunu yitirmekuzu yumurtlamadan takıp et 14gunde genelde regl gunu oluyor.
aynen erken gebelık dene ınsallah vardır ya.
benımde bugun bıraz sancım oldu sanırım yıne negatıf gorcem, yumurtlmaayıda gordummu gormedmmı tam anlayamadıgım ıcın pek umudum kalmadı
Günaydın canım benim söküldün mü yeni ay yeni yıl hüzel başlangıçlarGünaydın kızlar nasılsınız![]()
Günaydın canım dayanamamış ikinci ben vakası bu sefer bekleyecem bengünaydın canlar,
test yaptın mı bugunde?
kuzu 16ocak yada 15ocak.Ne zamandır regl günü canim gelene kadar umudunu yitirme![]()
Kafayı takmasam bnde beklerim içimdeki ses var işteGünaydın canım benim söküldün mü yeni ay yeni yıl hüzel başlangıçlariyiyim cok sukur basladık marotona
Günaydın canım dayanamamış ikinci ben vakası bu sefer bekleyecem benbu ay cok kararlıyım ikinci ben vakası
maviss_34
gunaydın canım, hadi hayırlısı olsunGünaydın canım benim söküldün mü yeni ay yeni yıl hüzel başlangıçlariyiyim cok sukur basladık marotona
Günaydın canım dayanamamış ikinci ben vakası bu sefer bekleyecem benbu ay cok kararlıyım ikinci ben vakası
maviss_34