Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaptım gitti benim de sarı ucları ombre dip boyam gelmişti en azından bilmeden yapayım dedim oldugunu bilince zaten insan yapamıyo bısey ben gecen ay lazere gittim etkiler mi bilmem ama kimyasal oldu ben de hep olmadan bi sey yapayım diyorum 🙄bu ay bide aşı da oldum ama ondan eminim adetten hemen sonra oldum daha yoktu bi sey 😅
O etkileyebilir canim normalde bende gidiyodum hatta 2 seansim kalmisti saglik ocagindaki doktorum gitme dedi suan belki degil ama ileride bebek veya anne uzerinde etkileri cikcak ortaya dedi hatta kendi bile bilerek gitmemis cocugu olduktan sonra baslamis bende korktum gitmiyorum yarim yamalak kaldi oyle 😀 asidan bende cok tedirginim ama hamileler yeni dogum yapanlar falanda oluyo ya sorun olmaz diye dusunuyorum hatta benim bi tanidigim koronayken hamile kaldi koronadan cikinca ogrendi hersey kismet iste

Ediyo canım kasık ve bel agrımda var göğüslerim şiş bugun 17 gün 11 12 koyuydu ovulasyon da 13 de silikti ben de sasırdım Boyle olmasına ama garip bi his var hisden ziyada kasık ağrısı bel agrısı akıntı devam ediyo bide göğüslerim şişti ucları acıyo burnum kanamadı bi ilerleyen zaman da oda olursa oldu kesin diycem insallah olmustur sadece içime gelen bi his insallah yanıltmaz ve olmustur 🥰🤗🤲
İns canimm benimde akıntım devam efiyor sarıya döndü . Adet öncesi gibiyim belki erken olcam bekliyorum hala

5.gun bugün catladiktan sonra kaçıncı gün göğüs agrin başladı ve akıntın canim
Pazar dersen 6 pazartesi dersen 5 gün salı silikti salı silikti o günden itibaren de 5 gün yani catladıktan sonra şişti göğüslerim yumurtlama döneminde daha azdı sımdı acıyolar ovulasyon oldugundan beri de akıntı var devam ediyo canım insallah olmustur 🤲 hayırlısı olsun hakkımız da

O etkileyebilir canim normalde bende gidiyodum hatta 2 seansim kalmisti saglik ocagindaki doktorum gitme dedi suan belki degil ama ileride bebek veya anne uzerinde etkileri cikcak ortaya dedi hatta kendi bile bilerek gitmemis cocugu olduktan sonra baslamis bende korktum gitmiyorum yarim yamalak kaldi oyle 😀 asidan bende cok tedirginim ama hamileler yeni dogum yapanlar falanda oluyo ya sorun olmaz diye dusunuyorum hatta benim bi tanidigim koronayken hamile kaldi koronadan cikinca ogrendi hersey kismet iste
Benim de son 1 kaldı kalırsam zaten kaldı gidemem ben de bitsin diye gittim bu benim ikinci paket alısım onu cıkardım aradan bitti kıllarım insallah hamile kalınca hormonlar degısınce cok cıkmaz ama dediğin gibi kısmet bu işler nasib olursa oluyo iste ben de bitsin diye gittim 10 gündü 15 16 gün ovulasyon olmustu kimyasal oldu ne bilim kısmet bu ay oyle bi sey yapmadım ama sacını boyadım sımdı 🥰 aradan cıktı aşıyı da olmadığına emindim biter bitmez yaptırdım bu arada 4 dozumu oldum artık olmam

İns canimmm bekliyorum bakalım göğüs acısı var ama hic belirtiden saymıyorum çünkü beynimiz yapabiliyor. Bı tek akıntım var hayırlısı artikkk . Benim şüpheli ilişkiden 10gun geçti üstünden bakalim
Az kaldı zaten adete senin de 18 19 Ocak dıyosun demi 15 i bugün insallah olmustur canım

Selammm kızlar nasılsınız canikolar ben yeni girdim burya girmiodum iyi geldi bir süre girmemk çok takiliyorum çok dusunuyorum diye sizlerde durumlar nasıl maviss vede cvk okudum canım tebrik ederim ikinizde ❤️çok sevindim rabbim sağlıkla hayırla almayı nasip etsin bebislerinizi çok Aminnn bizlerede dua edin darısı OKYANUS302 OKYANUS302 E Emine1990 ve bana ve diğer bilmediğim arkadaslara

Selammm kızlar nasılsınız canikolar ben yeni girdim burya girmiodum iyi geldi bir süre girmemk çok takiliyorum çok dusunuyorum diye sizlerde durumlar nasıl maviss vede cvk okudum canım tebrik ederim ikinizde ❤️çok sevindim rabbim sağlıkla hayırla almayı nasip etsin bebislerinizi çok Aminnn bizlerede dua edin darısı OKYANUS302 OKYANUS302 E Emine1990 ve bana ve diğer bilmediğim arkadaslara
Hosgeldin canim nasılsın nasıl gidiyor inşallah tez zaman da sizlere de nasip etsin Rabbim ❤

Hosgeldin canim nasılsın nasıl gidiyor inşallah tez zaman da sizlere de nasip etsin Rabbim ❤
hoşbuldum aminnnn Canimm iyiyim🥰 elhamdülillah sana da çok sevindim vallahi insAllah çok güzel ilerler 🧿 hayırlısı canım benim ya burda çok takılınca bide negatif olunca uzak durdum biraz inanır mısın iyi gelio ya dedim bı bakayım kızlara ne var ne yok 🤗🤗

hoşbuldum aminnnn Canimm iyiyim🥰 elhamdülillah sana da çok sevindim vallahi insAllah çok güzel ilerler 🧿 hayırlısı canım benim ya burda çok takılınca bide negatif olunca uzak durdum biraz inanır mısın iyi gelio ya dedim bı bakayım kızlara ne var ne yok 🤗🤗
Iyi yapmışsın canım çok fazla girmeyecek misin artik

Iyi yapmışsın canım çok fazla girmeyecek misin artik
Ya öle bı bakındım işte şimdi sürekli burda olunca beklenti fazla oluyor ya ondan yani canım bide o silikler falan benim canımı sıktı oluruna bıraktım bende napim böle daha iyim ama 🥰

Ya öle bı bakındım işte şimdi sürekli burda olunca beklenti fazla oluyor ya ondan yani canım bide o silikler falan benim canımı sıktı oluruna bıraktım bende napim böle daha iyim ama 🥰
Anladim canim sıkma canını hersey gününü bekliyor nasip işte 😍 kutsal soruyu sorayım bat ne zaman

Ayniyiz canimm benim Çarşamba onu bekloyorumm gerçi bu ay tek ilişki oldu. Anlatırım sanaddaa bu ayımı 😀

Anladim canim sıkma canını hersey gününü bekliyor nasip işte 😍 kutsal soruyu sorayım bat ne zaman
Canım şimdi ben test aldım pik oldu 13.gun 13 Şubat yani 14 Şubat da pik öğlen şimdi yaptım az silik çıktı dün çok koyuydu t dahada koyudu hatta şimdi az kırmızı çatladı mi şimdi bu anlamadım yaw 😕

Ayniyiz canimm benim Çarşamba onu bekloyorumm gerçi bu ay tek ilişki oldu. Anlatırım sanaddaa bu ayımı 😀
Emosum hiç belli olmaz tek ilişki belkide tek ilişkide olur her gün pik olunca yapıyoruz mesela olmuyor vakit saat dediğimiz şey işte bu canım nasipse hayırlısı ise bakalım olsun gonlunceeeee insAllah 🔥🥰

Back
X