Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 20220120_175306.webp
    20220120_175306.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 25
Vala canım hiç biz bunlara aldanmayalim adete kadar ümit var takılma hayalet mayalet kim başlattı bu LH testinle hamilelik heee deyin bı bakalım kafayı yedik gurupca 😂🤭😂😂😂
Ya ben bir kere yaptim baktim koyu heveslendim devam ettim. Catlamq sonrasi bile bu kadar silik degildi. Zaten bu şekilde ogrenilse herkes lh testine devam ederdi . Kendi tezimi çürüttüm resmen 🤣🤣🤣

Ya ben bir kere yaptim baktim koyu heveslendim devam ettim. Catlamq sonrasi bile bu kadar silik degildi. Zaten bu şekilde ogrenilse herkes lh testine devam ederdi . Kendi tezimi çürüttüm resmen 🤣🤣🤣
İşte bizde öyle bende ilk defa sonrasında devam ettim bırakamıyorum ayyy şimdi son iki testim kaldı zaten afete da 7. 8 gün kaldı ne bilim insAllah emeklerimiz bosa gitmez canım ya heves ediyoruz baksana bizim gurup lh testinden sınavı geçecek insAllah batlar geçsin de 🥳🥳🥳🥳

İşte bizde öyle bende ilk defa sonrasında devam ettim bırakamıyorum ayyy şimdi son iki testim kaldı zaten afete da 7. 8 gün kaldı ne bilim insAllah emeklerimiz bosa gitmez canım ya heves ediyoruz baksana bizim gurup lh testinden sınavı geçecek insAllah batlar geçsin de 🥳🥳🥳🥳
Uc bes gune hcg ye baslayacam o daha zevkli 😂😂

Bu resmen pik. Bir ayda kaç kez yumurtlanir ya. Kafam karıştı. Testler bizle dalga geçiyor. Bence yediğimiz şeylerin etkisi olduğunu düşünüyorum. Ph seviyesine göre dalgalanıyor
He valla oda bize denk geliyor 😂 ben adet gününe kadar test yapmayı bırakıyorum testler zaten pahalı bide boşuna gidiyor üzülüyorum 😂😂 zaten dün pik gibi çıktı bugün silik çıkınca yıkıldım ama ayaktayım modundayım şu an 😔

Back
X