- Konu Sahibi OKYANUS302
- #2.701
Silik bir çizgi görüyorum canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik bir çizgi görüyorum canim
İncecik bir çizgi gözüküyor.Merhaba arkadaşlar bata 5 gün var
Eki Görüntüle 2978553
Seninki de cok yeni canım bekle bakalım ince gözüküyo ama bekle
On dakika sonra böyle oldu test
Hadi yaa ayyy inşallah gelmezz yaaa canım çok heyecanlı be zaman da geçmiyoYok canım yapmadım misafirim var yatılı giremiyorum buraya da olmadım da adet test de yapamadım bugun
Canım miyom cıkmıs ama yumurtalık falan normal onun için de sogan suyu iç erir bak nasıl yapılıyo netten de
Ne kdr sürede çektin idrarn baya var brz gecsin öyle bidaha Çeksene canım var gibi görünüyo inceMerhaba arkadaşlar bata 5 gün var
Eki Görüntüle 2978553
Aynen bian önce gecsın bu hafta vallaHadi yaa ayyy inşallah gelmezz yaaa canım çok heyecanlı be zaman da geçmiyo![]()
Ne kdr sürede çektin idrarn baya var brz gecsin öyle bidaha Çeksene canım var gibi görünüyo ince
Bencede yaaAynen bian önce gecsın bu hafta valla
Yakındn göremedim sen görebiliyon mu peki canım
Kuzu sen hamilesin sanırım. Belirtin var mı ağrı falan?Ben sana dedim yarın gorursün diye
Görüyorm canım çok silikYakındn göremedim sen görebiliyon mu peki canım
Daha beş gün varmış ya zaten inşallah hamilesindir yaaGörüyorm canım çok silik
Miyom gebeg i engellermiYok canım yapmadım misafirim var yatılı giremiyorum buraya da olmadım da adet test de yapamadım bugun
Canım miyom cıkmıs ama yumurtalık falan normal onun için de sogan suyu iç erir bak nasıl yapılıyo netten de
Malesef yaa normalde pzar günü 39 çıktıysa dün 80 lerde çıkması lazımdı 2 günde 2 katı çıkması lazım ve lekelenme de gelmemesi lazım sen acil doktora git kimyasal olabilirHanımlar morale çok ihtiyacım var pazar günü hamile olduğumu öğrendim beta 39 çıktı dün kan verdim 50 olmuş kimisi düşük diyor kimisi daha yeni olduğundandor diyor pazar günü doktorda daha çok yeni kadın doğuma gözük dedi salı gününe kadın doğuma randevu aldık biraz kuruntu yaptım biraz öncede çok az kahverengi lekelenmem oldu korkuyorum sizce endişelenmeli miyim lütfen yardım edin
İlk oldu da şu iki gün iyiyim canım kasık agrısı bel agrısı hepsi oldu rabbim sana da bütün bekleyenlere de nasip etsin inşallahKuzu sen hamilesin sanırım. Belirtin var mı ağrı falan?
Canım 78 cıkması gerekıyodu yükselmiş ama az yukselmıs leken var demissin kimyasal olma ihtimali yüzde 80 ama sağlıklısın yakın zaman da yine kalırsın kürtaj olsan daha mı iyi rabbim hayırlısı olsun diye dua etHanımlar morale çok ihtiyacım var pazar günü hamile olduğumu öğrendim beta 39 çıktı dün kan verdim 50 olmuş kimisi düşük diyor kimisi daha yeni olduğundandor diyor pazar günü doktorda daha çok yeni kadın doğuma gözük dedi salı gününe kadın doğuma randevu aldık biraz kuruntu yaptım biraz öncede çok az kahverengi lekelenmem oldu korkuyorum sizce endişelenmeli miyim lütfen yardım edin
Doktora sor tabi canım oldugu yere baglı diye biliyorum ama sogan suyu kesinlikle içMiyom gebeg i engellermi
Ben de cok meraklıyım bu konuda ama yatılı misafir olunca ne buraya dahil olabiliyorum fırsat yaratıp bakıyorum inan ki evdeki her seyi kaldırdım testler dolabın dibinde alamadım bugun Boyle gectı az ilerlesin ye bekliyorum kan verip sitres yaratmak da istemedim sanki kimyasal olsa her türlü olcak zaten bekle diyorum iyice ne olduğu belli olsun oyle git kana hayırlısı olsun hakkımız da canımBencede yaa