• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir bilgim yok maalesef. Şu rahim filminden çok korkuyorum ya kesin dr benden de ister. Ağrılı acılı bir şey mi?
Ben de çok korkuyordum. Sürekli bu tecrübeyi yaşayanların yazdıklarımı okuyordum ve böyle olunca da iyice korkum arttı. Anestezili olmadım diye pişman olanları falan gördüm. Sonra gittim girdim anestezisiz oldum ama kendimi çok fazla kastığımı söyledi filmi çeken kadın. Ben hala korkuyordum işlem bitecek ama korkum devam ediyordu çünkü abartmışım yani o yüzden de tansiyonum düştü. Kesinlikle korkmayın alttan muayene gibi bişe sıvı veriyor o an adet sancısı gibi oluyor. Hatta bana fazla sıvı verdi iyice açılsın tıkanılık varsa dedi bacaklarımı oynattı sağa sola. Korkup kendinizi kasarsanız zorlanırsınız belki ağrı eşiği düşük olanlar daha zorlanıyordur bilemiyorum ama ben böyle olacağını bilsem rahat girerdim. Anestezi olmadım iyi ki uyanıktım ve ekrandan rahmime bakabildim sorun olmadığını vs her şeyi o esnada öğrendim

Ben de çok korkuyordum. Sürekli bu tecrübeyi yaşayanların yazdıklarımı okuyordum ve böyle olunca da iyice korkum arttı. Anestezili olmadım diye pişman olanları falan gördüm. Sonra gittim girdim anestezisiz oldum ama kendimi çok fazla kastığımı söyledi filmi çeken kadın. Ben hala korkuyordum işlem bitecek ama korkum devam ediyordu çünkü abartmışım yani o yüzden de tansiyonum düştü. Kesinlikle korkmayın alttan muayene gibi bişe sıvı veriyor o an adet sancısı gibi oluyor. Hatta bana fazla sıvı verdi iyice açılsın tıkanılık varsa dedi bacaklarımı oynattı sağa sola. Korkup kendinizi kasarsanız zorlanırsınız belki ağrı eşiği düşük olanlar daha zorlanıyordur bilemiyorum ama ben böyle olacağını bilsem rahat girerdim. Anestezi olmadım iyi ki uyanıktım ve ekrandan rahmime bakabildim sorun olmadığını vs her şeyi o esnada öğrendim
Hıımmm anladımm fazla abartılıyor demek ki. Bende anestezisiz tercih edeyimm. Sağol bilgilendirme için😍

Günaydın canim bugun nasılsın gittimi misafirlerin
Yeni gittiler canım valla oyle bi zaman da geldiler ki anlatamam yani ben de temizliğe basladım
Ultrasonla baktı mı? Sanırım gebelik olunca rahim duvarı kalınlaşıyo muydu öyle birşey vardı sanki
aynen oyle kalınlasıyo progesteron yükseldikce

Ozaman İlk sen düzelt saçma sapan konusmayida bakalım 🤪
Hala devam ediyorsunuz ve ne gariptir ki takip de ediyosunuz nasıl bi karaktersiniz inanın anlayamadım
Kızlar rahim filmi sonrası ya da levotiron 25mg kullanıp gecikme yaşayan oldu mu aranızda
Rahim filmi bilmiyorum canım ama levatiron teoid hapı degıl mi ben de eutrox 50 mg kullanıyorum ama gecikme falan yapmıyor

Yeni gittiler canım valla oyle bi zaman da geldiler ki anlatamam yani ben de temizliğe basladım

Hala devam ediyorsunuz ve ne gariptir ki takip de ediyosunuz nasıl bi karaktersiniz inanın anlayamadım

Rahim filmi bilmiyorum canım ama levatiron teoid hapı degıl mi ben de eutrox 50 mg kullanıyorum ama gecikme falan yapmıyor
Aynen TSH yğksek çıktığı için yaklaşık 18 gündür falan kullanıyorum ilk kez kullanmaya başladım acaba ondan dolayı mı geciktim diye düşündüm ama demek oda değil bakalım hayırlısı inşallah teşekkür ederim cevabınız için 🤗

İyi hadi gittilerse yaaa benmde bugünle beraber üç gün tatilm var misafirlerim gelcekler iki üç yatılıya

Senin karakter gibi değil anlayamazsın

İyi hadi gittilerse yaaa benmde bugünle beraber üç gün tatilm var misafirlerim gelcekler iki üç yatılıya
Yorulma canım ya benim var habersiz oldu bide
Senin karakter gibi değil anlayamazsın
Lütfen takipden cıkın ya sızın gıbi bırıyle cidden ugrasmıycam şöyle yapıp buraya hala bakmaya devam ettiğinizden karakteriniz belli oluyo zaten araya maydanoz

Kızlar ne yapıyorsunuz niye kırıcı oluyorsunuz birbiriniz yanlış anlaşılma varsa aranızda geri vites yapın bence ikinizde kaç yaşında insanlarız hormonlar zaten tavan yapmayın arkadaşlar ya çocuk değiliz 🌼kırıcı olmayalim
Anlamıyorlar muhattap olmıycaz cıkcaz diyolar yine aynı hala satasma ona buna madem rahatsızsın bakma demi

Yorulma canım ya benim var habersiz oldu bide

Lütfen takipden cıkın ya sızın gıbi bırıyle cidden ugrasmıycam şöyle yapıp buraya hala bakmaya devam ettiğinizden karakteriniz belli oluyo zaten araya maydanoz
Valla yorulmucm zaten kayınvalidemle teyzem gelcekler o yüzden çok yabancı da değiller yormucm kendimi

IMG_20211231_122447.webp

Betam çıkmış tam kan sayımı falan da çıkmış kızlar diğer bazılarını anlamıyorum zaten TS falan daha çıkmamis Bursa'da yok görünüyor artık nasip kısmet arkadaşlar 🥰

Betam çıkmış tam kan sayımı falan da çıkmış kızlar diğer bazılarını anlamıyorum zaten TS falan daha çıkmamis Bursa'da yok görünüyor artık nasip kısmet arkadaşlar 🥰

TsH 3.7 çıkmış
Potasyum 3.98
Folat 20
D vitamin 19.5
Serbest T3 3.49
Serbest T4 12 NG

Diğerleri de farklı farklı kızlar nasıl sonucalr

Hayırlısı olsun canım bekle adet gelmedikçe ihtimal var 5 den kucuk cıkmıs beta T4 yüksek gibi geldi 12 mi tsh deger aralığında ama gebelik için 2.5 altı olması iyi diyolar benm de 4.5 cıkmıstı t3 T4 normal eutrox kullanıyorum düstü ben de gıdıcem bidaha baktırmaya

Hayırlısı olsun canım bekle adet gelmedikçe ihtimal var 5 den kucuk cıkmıs beta T4 yüksek gibi geldi 12 mi tsh deger aralığında ama gebelik için 2.5 altı olması iyi diyolar benm de 4.5 cıkmıstı t3 T4 normal eutrox kullanıyorum düstü ben de gıdıcem bidaha baktırmaya
Hepsinde değer normal yazmış canım yani degrler ortada görünüyor T4 degrr referans aralığı 9.3 ila 17 arası canım yani 12 normal değer demiş canım

Analdim canım aynen bakım ya olurum belkide stresten olamadım yani beta da yok ama gebelik dime yani o değer

Back
X