• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ara ara gelip gidiyo değişik agrıyo yaa adet öncesinden farklı sızlıyo mu desem tarifi yok geçen ay da böyleydm canım . Dün akşam çok agrıdı gectı sennki ne alemde
Üstüne yatınca ağrı var. Birde midem bazen bulanıyor. Göğüslerim çok ağrıyot

OKYANUS302 OKYANUS302 kuzum adetim geliyor sanırsam bu inciri adetliyken mi yemeye başlayım.
İncir yumurtalıklara faydalı oluyormuş sen biliyorsundur nasıl yapayım birde bu bal çörek otu kürü var onu da yapmayı düşünüyorum

Üstüne yatınca ağrı var. Birde midem bazen bulanıyor. Göğüslerim çok ağrıyot
Göğüsümde kitle var benim adet öncesi acıyo dokunnca acımaya başladı ama geçen ay da acıyordu adet olck gibi ama hassas değil göğüslrm midemde bulanmıyo benim bas dönmemmde yok bi kaşık agrım ve bel agrım var

Korkma canım bence sende var yaa bana öyle geliyo biliyomusun var sende . İçini ferah tut
Ay inşallah ikimizde de sağlıkla devam eder. Benim kasıklarım ağrıdığında geçen gün mesela gece uyuyamadım hiç düz yatıyorum olmuyor yan yatıyorum olmuyor. Ama şu anda böyle hafif bir sızlama var bacaklarıma vuran bir de sanki belim ağrıyor muş gibi aynı zamanda da sanki adet olunca rahimer ya onun gibi bir ağrı var ya bir şeyim ağrıyor anlamadım

Kızlar benim kasık ağrım vardı bayaa bi bacaklarımda da vuruyordu afedersiniz dünkü ilişkiden sonra sabah bi kalktım hiç birşey yok ne ağrı ne sızı,Yumurtamam geçti mi naptı🤷‍♀️ bidahakine kaset test alıcam hatta zam gelmeden bugün sipariş vereyim ama ya gerek kalmazsa 😍 neyse bekleyeyim... Bu gün yarın adet zamanı normalde takvim öyle gösteriyo

21Eylül 33. gün
19Ekim 29.gün
10kasım 23.gün
6aralık 27.gün

Adet döngüm son 4 ayda. Bunlara göre yumurtlamam bukadar geç olmamalıydı değil mi

Bugünü degerlendircem canim adam isyanlarda fenalık geldi hahahah 🤣🤣
Olsun dayansın azcık daha 🥰
İnsAllah canım ya bakalım nasip artık ama ben artık çok stres yapmicam öle gebelik testi falan buralara da bakmicam benimde inancım burası bize stres yapıyor bence 1 hafta önceden test falan fikrimce
OLsun sen kaybolma yine de ama cok test yapmak cidden oyle yapmasaydım bilmeyecektim hiç bu da bısey

21Eylül 33. gün
19Ekim 29.gün
10kasım 23.gün
6aralık 27.gün

Adet döngüm son 4 ayda. Bunlara göre yumurtlamam bukadar geç olmamalıydı değil mi
Bekle canım bakalım bi gözük kesinlikle adet olunca hormon falan baktır kafan rahat sal ben de gıdıcem tsh falan baktırcam tekrar insallah nasip olcak inanıyorum ben

İnciri kaynatıyosun canım 7 inciri yarım litre hazır suda sabah ac karnına bi bardak gece yatmadan bi bardak içiyosun Fatmazell Fatmazell suan yapıyorum biliyo musun 😂

Hemen arkasına yumurta gelsin 😂 kendi kendime kalınca ben 😂

Eklentiler

• IMG_20211231_143953.webp
    IMG_20211231_143953.webp
    47 KB · Görüntüleme: 25
Oglum olmasa daha cok üzülürdüm ama oglum var cok sükür illa ki olcak saglıklıyız diyorum motıve oluyorum ama ilk yarattıgı etki şok etkisi

Oglum olmasa daha cok üzülürdüm ama oglum var cok sükür illa ki olcak saglıklıyız diyorum motıve oluyorum ama ilk yarattıgı etki şok etkisi
Aynen öyle üzülmüşsündür illaki ama şükür ki
Oğlum var rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah oğluşuna kardeşide tez vakitte olur inşallah 🙏🏻 🥰

Peki günlük mü yapılacak bu yarım litre yoksa 2 günlük ölçü mü birde 1 kilo alsam yeter mi
2 al kesin yeter ben 14 tane inciri 1 litre suda kaynatıyorum cam şişeye yapıyorum zaten sabah aksam içince 3 gün gidiyo 21 gün içeceksin 2 kılo al

Back
X