- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #3.041
Adetliyken baslıyosun 21 gün içiyorsun yumurta guzel geliştiriyor canım incirKız ne yapıyorsun gene kız şimdi bu incir su kaynatip neye yarıyor canım bana da bilgi verir misin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetliyken baslıyosun 21 gün içiyorsun yumurta guzel geliştiriyor canım incirKız ne yapıyorsun gene kız şimdi bu incir su kaynatip neye yarıyor canım bana da bilgi verir misin
Kac günde bir oluyosun o önemli yumurtlama her zaman aynı vakit olmuyo erken belki 15 de gorursun döngün kaç günayy bende ıncır alım yaa daha yumurtlama goremedımregl 12.gunu
canım 28gunde bır oluyorum bazen 29. evet normalde 12.14. arası oluyordu ınsalla 15ı gıbı yumurtlama gorurum ıncırde yedım aslında ama ıncır suyuda yapıyım benKac günde bir oluyosun o önemli yumurtlama her zaman aynı vakit olmuyo erken belki 15 de gorursun döngün kaç gün
canım 28gunde bır oluyorum bazen 29. evet normalde 12.14. arası oluyordu ınsalla 15ı gıbı yumurtlama gorurum ıncırde yedım aslında ama ıncır suyuda yapıyım ben
Peki yumurtlama da etkisini gördün mü ?Ben her sabah uyanınca 1 tane incir yiyorum o kadar![]()
Yemek de yarıyodur muhakkak ama suyu garanti yatıyo ondan eminimBen her sabah uyanınca 1 tane incir yiyorum o kadar![]()
düzenli olurum aynen, ıkı asılama oldum gecen ay negatıf, ılk asılamam kımyasal olduDüzenli oluyorsan mutlaka gorursun sıkma canını daha var vaktin benim 11 günü 12 13 genelde ama gecen ay 15 gün gordum ben de 28 günde bi oluyorum daha vaktin var
Tamam kuzum sağol2 al kesin yeter ben 14 tane inciri 1 litre suda kaynatıyorum cam şişeye yapıyorum zaten sabah aksam içince 3 gün gidiyo 21 gün içeceksin 2 kılo al
Haha yok hiç yumurtlamadım desem yeridir ama geç başladım yemeyePeki yumurtlama da etkisini gördün mü ?
Bu da geçsin ilk adetimle bende başlarım bunaYemek de yarıyodur muhakkak ama suyu garanti yatıyo ondan eminim
Ovulasyonla mı takiptesin kaçıncı günün?Haha yok hiç yumurtlamadım desem yeridir ama geç başladım yemeye
25. Gündeyim hala koyulaşma görmedimOvulasyonla mı takiptesin kaçıncı günün?
He tmm canim saol şifa olsun sizlereAdetliyken baslıyosun 21 gün içiyorsun yumurta guzel geliştiriyor canım incir
Evet adet olmayı bekliyorum randevu içinBekle canım bakalım bi gözük kesinlikle adet olunca hormon falan baktır kafan rahat sal ben de gıdıcem tsh falan baktırcam tekrar insallah nasip olcak inanıyorum ben
Canım geceden mi hazırlıyoruzİnciri kaynatıyosun canım 7 inciri yarım litre hazır suda sabah ac karnına bi bardak gece yatmadan bi bardak içiyosunFatmazell suan yapıyorum biliyo musun
![]()
Gün içinde yap cam siseye koy 3 günde bitiyor süzünce cekeyim sabah aksam içince zaten bittirince bi daha fazla beklemiyo zaten yapcam diye yetıstıremıyosun 2 kılo alsan yeterCanım geceden mi hazırlıyoruz
2 kiloyu direkt yapıcaksam ne kadar su kullanayımGün içinde yap cam siseye koy 3 günde bitiyor süzünce cekeyim sabah aksam içince zaten bittirince bi daha fazla beklemiyo zaten yapcam diye yetıstıremıyosun 2 kılo alsan yeter
Direk yapmıycaksın canım suseyi cekeyim sana suzcem sımdı 14 adet inciri 4 e bolup üstüne 1 litre hazır su sokup kaynatıyosun 10 dk dinlendirip suzuyorsun2 kiloyu direkt yapıcaksam ne kadar su kullanayım
Yan siseye de elime keçiboynuzu yapcam bugunden baslasın pekmezle e vitamini de kullanıyo zaten2 kiloyu direkt yapıcaksam ne kadar su kullanayım