- 9 Aralık 2020
- 1.090
- 1.565
- 83
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #3.061
K. Boynuzu nasıl yapıyorsun sana zahmet bilgilendirsenYan siseye de elime keçiboynuzu yapcam bugunden baslasın pekmezle e vitamini de kullanıyo zaten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
K. Boynuzu nasıl yapıyorsun sana zahmet bilgilendirsenYan siseye de elime keçiboynuzu yapcam bugunden baslasın pekmezle e vitamini de kullanıyo zaten
Bunu 2 3 güne içeriz herhalde. Aslında doğal yolla uğraşmamayım vakit grçiyor tedavi olayım diyorum ama onu da istemiyoerum, bilemedimDirek yapmıycaksın canım suseyi cekeyim sana suzcem sımdı 14 adet inciri 4 e bolup üstüne 1 litre hazır su sokup kaynatıyosun 10 dk dinlendirip suzuyorsun
Kontrol amaçlı git canım doktora ama elinden geleni de yap ben gittim hormonlara baktırdım kızlar bi ara bana bu tma pik degıl demislerdi onlar oyle dıyınce aklıma takıldı gittim yine muayne oldum hem progesteron hormonu baktırdım yumurtlama olmus catlamıs ama kalmadım o ay smear falan aldırdım normal her sey bı ara yumurtlama zmaanı gittim soldan yumurtlıycan yumurtan şu dedi ultrason da o ay da olmamıstı 3 ay kımyasal oldu bakalım 4 yada 5 artık kısmet rabbim nasip eder sen elinden geleni yap keciboynuzu da sımdı yapıyorum 18 tane elimle kırıp yıne 1 litre suda kaynatıyorumBunu 2 3 güne içeriz herhalde. Aslında doğal yolla uğraşmamayım vakit grçiyor tedavi olayım diyorum ama onu da istemiyoerum, bilemedim![]()
Bunu 2 3 güne içeriz herhalde. Aslında doğal yolla uğraşmamayım vakit grçiyor tedavi olayım diyorum ama onu da istemiyoerum, bilemedim![]()
Kan da cıkar belki canım 7 günde rahme iniyo bi kaç de yerlesiyo içinde kalmasın dersen verOKYANUS302 bir soruda size sorayım. Şimdi benim Bugün yumurtlamadan itibaren 9. Günüm. Kan testi versem çıkar mı. Bugün önemli bir gün bizim için sürpriz olsun istiyorum daa
Evet çıksa da çok az çıkar galibaKan da cıkar belki canım 7 günde rahme iniyo bi kaç de yerlesiyo içinde kalmasın dersen ver
Çıkabilir canimEvet çıksa da çok az çıkar galiba
öyle de deme canım rutin kontrol yaptır takip et zaten 2 mi 3 mü asılama direk yapmıyolar diye biliyorum tüp bebek de önce asılama deniyolar sonra tüp teyzem de oldu da zor sürec rabbim nasip etsin keciboynuzu mu dıyosun erkek için o eşin içebilir sen incir iç canımSağol canm zahmet oldu. Bundan bizde içsek nolurki? Ya işte 4 yıl korunmadım olmadı ya direkt aşılama mı istesem ya da tüp![]()
İçimde kalmasın dersen ver canım sen bilirsin ama erken öğrenmek de cok iyi degıl sonrası sıkıntıEvet çıksa da çok az çıkar galiba
Bu kadar süzüp soğumaya sonra buz dolabına koyuyorum hemen içtim bi bardak burdaki bardakla da esime geldi mi iç derim hemen rabbim nasip etsin zor süreç cidden sabır gayret nasip işiSağol canm zahmet oldu. Bundan bizde içsek nolurki? Ya işte 4 yıl korunmadım olmadı ya direkt aşılama mı istesem ya da tüp![]()
Ben vereyim o zaman test :)Çıkabilir canim
Adetimi bekleyeyim alayım keçiboynuzu ve inciiriöyle de deme canım rutin kontrol yaptır takip et zaten 2 mi 3 mü asılama direk yapmıyolar diye biliyorum tüp bebek de önce asılama deniyolar sonra tüp teyzem de oldu da zor sürec rabbim nasip etsin keciboynuzu mu dıyosun erkek için o eşin içebilir sen incir iç canım
Şifa olsun inşallah. Kendiminkini bekletirim de eşime alayım keçiboynuzu bekletmeye gerek yok o içsinBu kadar süzüp soğumaya sonra buz dolabına koyuyorum hemen içtim bi bardak burdaki bardakla da esime geldi mi iç derim hemen rabbim nasip etsin zor süreç cidden sabır gayret nasip işi
Beyaz değilde şeffafımsı yoğun değil sıvı seklinde ara ara devamlı degil senn?35kvk ya bi şey sorcam akıntın var mı ? Benim beyaz bir alıntım var
Yaradığına inanıyorum İbrahim Saraçoğlu sitesine de bakabılırsın detaylı orda da yazıyo kürler bide burda sperm sorunu yaşayanların topiklerini okuyodum ben orda düzenli kullanım sonrası test verenlerin sayı ve hız baya artmıs bizimkinde sorun yok ama olsun sğrec hızlansın destek olsun diye yapıyorum ben de bide evicap E içiriyorum destek kendim zaten kullanıyorum folik asit le magnezyum d vitamini folat iyot B12 falan nasip iste olcak elbek saglıklı olsun herseyin hayırlısı olsun ama üzülmedim mi üzüldüm nasipŞifa olsun inşallah. Kendiminkini bekletirim de eşime alayım keçiboynuzu bekletmeye gerek yok o içsin
İnsan üzülüyor yaa bende şuan üzgünüm nedenini bilmediğim şekilde. Belki hamileyimdir belki adet olcam bilmiyorum. Eşimin bi sorunu var mı bilmiyorum ben gideyim onu da götürücem. Bende folat ve d vitamini içiyorum birkaç birşey dha alayım gerekirse. Adetim bugün normalde idrar testini ne zaman yapayımYaradığına inanıyorum İbrahim Saraçoğlu sitesine de bakabılırsın detaylı orda da yazıyo kürler bide burda sperm sorunu yaşayanların topiklerini okuyodum ben orda düzenli kullanım sonrası test verenlerin sayı ve hız baya artmıs bizimkinde sorun yok ama olsun sğrec hızlansın destek olsun diye yapıyorum ben de bide evicap E içiriyorum destek kendim zaten kullanıyorum folik asit le magnezyum d vitamini folat iyot B12 falan nasip iste olcak elbek saglıklı olsun herseyin hayırlısı olsun ama üzülmedim mi üzüldüm nasip