• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaradığına inanıyorum İbrahim Saraçoğlu sitesine de bakabılırsın detaylı orda da yazıyo kürler bide burda sperm sorunu yaşayanların topiklerini okuyodum ben orda düzenli kullanım sonrası test verenlerin sayı ve hız baya artmıs bizimkinde sorun yok ama olsun sğrec hızlansın destek olsun diye yapıyorum ben de bide evicap E içiriyorum destek kendim zaten kullanıyorum folik asit le magnezyum d vitamini folat iyot B12 falan nasip iste olcak elbek saglıklı olsun herseyin hayırlısı olsun ama üzülmedim mi üzüldüm nasip
E vitamini nedir kuzum atar mısın

İnsan üzülüyor yaa bende şuan üzgünüm nedenini bilmediğim şekilde. Belki hamileyimdir belki adet olcam bilmiyorum. Eşimin bi sorunu var mı bilmiyorum ben gideyim onu da götürücem. Bende folat ve d vitamini içiyorum birkaç birşey dha alayım gerekirse. Adetim bugün normalde idrar testini ne zaman yapayım😕
Yapsan yarın ilk idrarla cıkar benim ilişkinin 11 günü cıkmıstı canım
E vitamini nedir kuzum atar mısın
atayım canım adı evicap E

Kızlar tsh yüksek mi düşük mü olmalı. Benim 3.43
Norml deger ama hamilelik için ideal 2.5 altı diyolar canım evicap E yumusak kapsül erkeklerde spermi besliyomus havuc Muhabbetide ordan gekiyo havuc yiyen erkeklerin eskeri daha cabuk hamile kalıyo haberi vardı duydun mu bilmiyorum

Fatmazell Fatmazell canım bu 156 ben aldığımda bi kutusu anca bıttı ikinciye baslıycak

Eklentiler

• IMG_20211231_175856.webp
    IMG_20211231_175856.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 21
Yapsan yarın ilk idrarla cıkar benim ilişkinin 11 günü cıkmıstı canım
atayım canım adı evicap E

Norml deger ama hamilelik için ideal 2.5 altı diyolar canım evicap E yumusak kapsül erkeklerde spermi besliyomus havuc Muhabbetide ordan gekiyo havuc yiyen erkeklerin eskeri daha cabuk hamile kalıyo haberi vardı duydun mu bilmiyorum
Tamam sabaha yapayım kısmet artık. Havuç da alayım en iyisi kocam öylebşeyler içmez maalesef

26.gün 🤦‍♀️

Eklentiler

• IMG_20211231_194935.webp
    IMG_20211231_194935.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20211231_194829.webp
    IMG_20211231_194829.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 26
Back
X