• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin oldu inşallah canim ugurlucaz Eylül annelerine🥰

Ayyy Amin inşallah canim sol kasigim da bir batmalar mevcut yumurtlarken de sol kasigim batiyordu galiba solundaki yumurta gelişti çatladı yada kafam da kuruyorum 🤣🤣
Hadi insallah bakalım benim leke artık degısık oldu anlayamadım biter bitmez baslıyorum

Kızlar bana yardımcı olurmusunuz 😞

24 ünde dr gittim yumurtlamışsın dedi ve biz 1.5 haftadır çalışma yapıyoruz. Ovulasyon testi vardı elimde kullanmayı da pek bilmiyorum.
1 sıradakini sabah 9.30 gibi yaptım
2. Sıradakini 1.5 saat sonra yaptım bu şekilde çıktı . Yumurtlamı oluyor tekrardan . Birde bu şekilde çıkan kişiler hamile olduğunu yazmış forumda aklım karıştı

Eklentiler

• AF999D78-33C5-4192-ACD7-052D8FA67367.webp
    AF999D78-33C5-4192-ACD7-052D8FA67367.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 44
Canim leke halinde mi geldi renglin
Hiç regl gibi degıldı Canım ilk leke kahve telvesi cay lekesi camur gibi sonra damar gibi pıhtılı degısık oldu simdi de leke acayip oldu Boyle olmam normal de 3 gün gelir yogun 4 gün leke gelir biterdi
Kızlar var mı sizce
Sanki var gibi görünüyor ama kaç gün gecmişti canım

Hiç regl gibi degıldı Canım ilk leke kahve telvesi cay lekesi camur gibi sonra damar gibi pıhtılı degısık oldu simdi de leke acayip oldu Boyle olmam normal de 3 gün gelir yogun 4 gün leke gelir biterdi

İki yani açıkcası 31 ocakla 2 ocak arası olcaktım regl

Canim regl olmadn belki de olabilir mi

Canim regl olmadn belki de olabilir mi
Sanmıyorum hiç canım zaten zor söküldüğü için de oyle olabilir sonuc da döllendi tutunmaya calıstı garipti regl gıbı degıldı ilk zaten agrılı geldi agrı kesici falan içtim cok kramplı olması da degişikti senin kimyasal da cok agrılı mı gelmisti 35kvk 35kvk

Kızlar elimdeki sabahki diğeriide şimdi yaptım daha belirgin demi sıvı da aldım baya gribim diye su tüketiyoö devamlı daha belirgin demi sıvı alımıma rağmen idrrmıda tutmadm ghiç

Eklentiler

• 9450D2BB-8796-48F4-9C13-FA2F0B3A38EC.webp
    9450D2BB-8796-48F4-9C13-FA2F0B3A38EC.webp
    114,1 KB · Görüntüleme: 42
  • 91A06A3B-F02E-4B77-B5C8-597A5CC8CF82.webp
    91A06A3B-F02E-4B77-B5C8-597A5CC8CF82.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 48
Sanmıyorum hiç canım zaten zor söküldüğü için de oyle olabilir sonuc da döllendi tutunmaya calıstı garipti regl gıbı degıldı ilk zaten agrılı geldi agrı kesici falan içtim cok kramplı olması da degişikti senin kimyasal da cok agrılı mı gelmisti 35kvk 35kvk
Çok agrıyodu çok normalden fazla

Kızlar iyi akşamlar. Bugün 28.günüm adet olmadım takvüme göre 2 gün gecikti ovulasyın daha yapmadım. Bu gün avm ye gittim yürüdükçe yoruldum bi ara kasıklarım çok ağrıdı birde akıntı hissettim adet oldum sandım eve gelince baktım minik kahverengi akıntı. Kasık ağrım ara ara devam ediyor karnım da şiş eğildikçe kalktıkça içi acıyor bir tuhaf hissediyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin

Back
X