- 16 Eylül 2020
- 1.227
- 624
- 73
- 30
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #3.281
Yarın bat bi de o kdr sıvı tükettim aslındaEvet çok belirgin artık. Bat ne zamandı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın bat bi de o kdr sıvı tükettim aslındaEvet çok belirgin artık. Bat ne zamandı
Bi test yapsana varsaKızlar iyi akşamlar. Bugün 28.günüm adet olmadım takvüme göre 2 gün gecikti ovulasyın daha yapmadım. Bu gün avm ye gittim yürüdükçe yoruldum bi ara kasıklarım çok ağrıdı birde akıntı hissettim adet oldum sandım eve gelince baktım minik kahverengi akıntı. Kasık ağrım ara ara devam ediyor karnım da şiş eğildikçe kalktıkça içi acıyor bir tuhaf hissediyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin
Hayırlısı olsun canım sabah ilk idrarla bi bak gebelik testi yapKızlar iyi akşamlar. Bugün 28.günüm adet olmadım takvüme göre 2 gün gecikti ovulasyın daha yapmadım. Bu gün avm ye gittim yürüdükçe yoruldum bi ara kasıklarım çok ağrıdı birde akıntı hissettim adet oldum sandım eve gelince baktım minik kahverengi akıntı. Kasık ağrım ara ara devam ediyor karnım da şiş eğildikçe kalktıkça içi acıyor bir tuhaf hissediyorum. Rabbim hayırlısını nasip etsin
Belirginlesmıs canım geçsin adet 6 gün sonra git kan ver yada merak ediyorum dersen hemen git kan ver sen bilirsin beklersen kese de gozukur 5 haftalık oluyo adet gecınceYarın bat bi de o kdr sıvı tükettim aslında
Kendimi tutuyorum bekllycem bu kez haftaya salıya direk doktoruma randevu aldım olmuyo deyince gittiğim doktora hem izin de alamam haftaya gececeyken sabah gitçem gelcem hemen hem tam bi hafta gecmiş olcak üstünden dedğin gibi kesede görünür varsa eğer inş hayırlısı bakamBelirginlesmıs canım geçsin adet 6 gün sonra git kan ver yada merak ediyorum dersen hemen git kan ver sen bilirsin beklersen kese de gozukur 5 haftalık oluyo adet gecınce
Oyy maşallah çok güzel çıkmış. Dua et bana da çıksın ama pek sanmıyorum yok gibiYarın bat bi de o kdr sıvı tükettim aslında
Yani olsa şimdiye çıkardı sankiYarın bat bi de o kdr sıvı tükettim aslında
Testim yokHayırlısı olsun canım sabah ilk idrarla bi bak gebelik testi yap
Dua ediyorum hepinizin hemen oluversn sağlıklı hayırlı inşallah benmde öyledirOyy maşallah çok güzel çıkmış. Dua et bana da çıksın ama pek sanmıyorum yok gibi
Sennki çok silik gibi var sanki inşallah vardır canım senn ne zmndı 5 ocakmıydkYani olsa şimdiye çıkardı sanki
Heyecan etmiyonmu al yarın alablcksrn ben olsam çatlardım meraktanTestim yokbbeklemeye devam
Yani aslımda 11 Ocak ama 22 aralıkta yumurtlama oldu. 5 Ocak 14. Gün oluyorSennki çok silik gibi var sanki inşallah vardır canım senn ne zmndı 5 ocakmıydk
Bekle bakalm canım daha var Ümit kesilmz günn bi gelsin geçsinYani aslımda 11 Ocak ama 22 aralıkta yumurtlama oldu. 5 Ocak 14. Gün oluyor
Sonuç ne zaman çıkıyorKuzlar ben kan testi yaptırdım ben değilim hastalanamıyorumda ya
Bel agrım çok yok geçenki kadar arada giriyo kasıklrmda ince ince batıyo adet gibi değil hiç adet agrısı gibi değil tuhaf bi de sivilce çıktı bir sürü yüzmde uykum da çok var ayak üşümesi belirtimi bilmm canım sıkıntı yapma bak bekle olcagı varsa olur olmazsa diğer aya sağlıklısn şükret canım35kvk peki belirtin var mı şuan. Benim bir tek üşüme kaldı. Ayaklarım donuyor çok çok nadiren de sağ kasığım ve bacağım belim ağrıyor ama bende umudumu kestim olsa çıkardı
Kaç çıktı ki sonucunKuzlar ben kan testi yaptırdım ben değilim hastalanamıyorumda ya
İnşallahBel agrım çok yok geçenki kadar arada giriyo kasıklrmda ince ince batıyo adet gibi değil hiç adet agrısı gibi değil tuhaf bi de sivilce çıktı bir sürü yüzmde uykum da çok var ayak üşümesi belirtimi bilmm canım sıkıntı yapma bak bekle olcagı varsa olur olmazsa diğer aya sağlıklısn şükret canım![]()
Aynen garanti olsun kese de gorur oh dersin burdan gitme ama ya ben cok üzülürüm yaz hepKendimi tutuyorum bekllycem bu kez haftaya salıya direk doktoruma randevu aldım olmuyo deyince gittiğim doktora hem izin de alamam haftaya gececeyken sabah gitçem gelcem hemen hem tam bi hafta gecmiş olcak üstünden dedğin gibi kesede görünür varsa eğer inş hayırlısı bakam![]()
Al yap canım ya gunun de gecıyo insallah vardırTestim yokbbeklemeye devam
Bekliyoruz merakla hayırlı haberlerini bize de yazKuzlar ben kan testi yaptırdım ben değilim hastalanamıyorumda ya