- 9 Aralık 2020
- 1.089
- 1.565
- 83
- 34
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #3.421
Kızlar benim son adet tarihim 6-12 aralık sizce ne kadar bekleyeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle tabi az uz da degıl dinlemiycem bu sefer bekliycem normal bi sekıldeEşin haklı manevi kısmını bi kenara bırka boşa para gidiyorbiz belki yine tuttururuz sen bizi dinleme
Rabbim çocuklarımızı abi abla yapmayı nasip etsin
![]()
Oyle istediğin için ama bu sen de olmuyo yanlızca isteyen herkes yasıyo canını sıkma ama kendini zorla al bence de takip et mutlaka incir suyu da dene adet gelince olcak ben inanıyorum bak maviss_34 de ılk kullandığında yakalayamamıs sonra yakaladı illa ki olur belki bu ay öyle denk geldi belki algılayacak kadar gelismedi yumurtan kontrol amaçlı git ama adetliyken hormon falan baktır simir testi yaptır temiz hersey adet bitimi hem takip hem ilişki bırak hayırlısı olsun için de rahat olsunAma baksana benim ortalarda da birşey olmadı ki normal regl dönemim olsa tamam dicem ama 28.gün hala yumurtlama yok benim mutlaka almam lazım. 4yıldır muhtemelen bundan çocuk olmadı. İçimden şu da geçiyor yani keşke olsa diyorum yumurtlamışımdır ama testte belli olmamıştır ilişkiye denk geldiyse belki hamilelik vadırböyle kendimi yıpratıyorum ama düşüncesi bile güzel. Deli gibi acıkıyorum yemek yiyoruz birkaç saat sonra karnım kazınıyor eşim saçmalama ne acıkması diyor. Saçma saatlerde uyku bastırıyor. Başım bi tuhaf bazen ağrıyor. Duygu durumu hele manyağa bağladım. Bu adet gecikmesinden nefret ediyorum
İnsallah gorursun yumurtlama ve insallah rast gelirbenımde 16ocak canım, 19 aralık son adet tarıhım
Oldun Olcan 28 günde bir oluyorsan testlerde bısey yoksaKızlar benim son adet tarihim 6-12 aralık sizce ne kadar bekleyeyim
ayyy ınsallaahh canımmİnsallah gorursun yumurtlama ve insallah rast gelir![]()
İşte karışık. 23 günde bir olduğum da oldu 26 günde bir de. 10 gün bekleyeyim olmadı napimOldun Olcan 28 günde bir oluyorsan testlerde bısey yoksa
29 gün olmus dogru mu saydım gebelik testi yap bi bak bi sey yoksa bekle gelmesini kendi kendine adet olabiliyosun demi ilaç falan kullanmıyosun mutlaka olurİşte karışık. 23 günde bir olduğum da oldu 26 günde bir de. 10 gün bekleyeyim olmadı napim
Sen hangisinden istiyordun canimYine gıtmıs labaquik normal gebelik testini Alms ya ya 10 lu cıldırcam ovulasyon 50 li de normal gebelik istememistim bide sana yaranamıyorum demez mi cinlerim tavan yaptı
zaten 5 tane normal test var evde bide ultra hassas early cıkmıs ondan eklemistim 1 tane yanın da bi tane normal gebelik gelecekti elimde olsun dediydim neyse ki ovulasyon lar dediğimdenSen hangisinden istiyordun canim
Aboww dolu dolu gebelik testi mi oldu şimdiEvde
zaten 5 tane normal test var evde bide ultra hassas early cıkmıs ondan eklemistim 1 tane yanın da bi tane normal gebelik gelecekti elimde olsun dediydim neyse ki ovulasyon lar dediğimden
He ya 15 tane normal gebelik oldu elimde 50 li de ovulasyon istediydim onu almış erken gebelik olsun istedim onu degıstırmıs ona canım sıkıldı oldu yine 15 adet kaset gebelik testiAboww dolu dolu gebelik testi mi oldu şimdi![]()
Janna gibi hergun yap madem çok varHe ya 15 tane normal gebelik oldu elimde 50 li de ovulasyon istediydim onu almış erken gebelik olsun istedim onu degıstırmıs ona canım sıkıldı oldu yine 15 adet kaset gebelik testi
Evet normal oluyorum sadece döngü değişiyor29 gün olmus dogru mu saydım gebelik testi yap bi bak bi sey yoksa bekle gelmesini kendi kendine adet olabiliyosun demi ilaç falan kullanmıyosun mutlaka olur
Sanki yapmadımJanna gibi hergun yap madem çok varbende 10.gundrn başlıcam yapmaya
Eminsen olmadığına sökülmen yakındır canımEvet normal oluyorum sadece döngü değişiyor
Emin değilim ilişki sıklığı her zamankinden daha fazla oldu acaba erken gebelik testi alsammıEminsen olmadığına sökülmen yakındır canım
alsan cıkar artık varsa bi yap dedik hiç yapmadın mı al da bak belki hamilesindirEmin değilim ilişki sıklığı her zamankinden daha fazla oldu acaba erken gebelik testi alsammı
Kaset test vardı ondan yaptım çıkmadı. Gideyim alayım bakalım sabah da yaparımalsan cıkar artık varsa bi yap dedik hiç yapmadın mı al da bak belki hamilesindir
Aynen ilk idrarınla yap insallah vardırKaset test vardı ondan yaptım çıkmadı. Gideyim alayım bakalım sabah da yaparım