- 26 Temmuz 2018
- 7.340
- 8.381
- 198
- 32
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #3.661
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelen giden yok. Lekede gelmedi daha. Ağrı da yok dün gece sağ kasığım ağrıdı sadece. Birde idrar rengim çok çok açım sarı olmaya başladı çok du içmememe rağmen anlam veremedim acaba enfeksiyon mu ?
Üzülmek yok yola devam sürekli idrara çıkma isteği zorlanma yanma gıbı seyler var mıGelen giden yok. Lekede gelmedi daha. Ağrı da yok dün gece sağ kasığım ağrıdı sadece. Birde idrar rengim çok çok açım sarı olmaya başladı çok du içmememe rağmen anlam veremedim acaba enfeksiyon mu ?
İyi olur canım burda bi arkadasa da dedim sürekli onda da kist cıkmıs ondan olmamıs kontrol önemli kafan rahat olurBen spor ve diyete asılıcam. Biraz kilo verdim adet döngüm düzene girdi birazını geri alınca yine oynadı. O arada da dr kontrollerini tahlilleri vs yapıcam![]()
Sagol canımafıyet olsun canım yarasın
Bekle bakalim canimGelen giden yok. Lekede gelmedi daha. Ağrı da yok dün gece sağ kasığım ağrıdı sadece. Birde idrar rengim çok çok açım sarı olmaya başladı çok du içmememe rağmen anlam veremedim acaba enfeksiyon mu ?
YokÜzülmek yok yola devam sürekli idrara çıkma isteği zorlanma yanma gıbı seyler var mı
aynen sen erken yumurtlayacaksın canım 10-11 olabılırErken daha cunku böyle cıkması kafamı karıstırdı korkuma yapıyorum testi
Benimde bu ay böyle nedense geçen ay 20 si yumurtladım dün 9. Gün çizgime baksana baya kalın7 günü bu arada daha erken olma ihtimali var gibi
Senin de erken olcak canım senin de baya belirgin hadi insallah tutar da yumurtamız bosa gıtmezBenimde bu ay böyle nedense geçen ay 20 si yumurtladım dün 9. Gün çizgime baksana baya kalınEki Görüntüle 2982148
Bana da öyle geldi yapayım artık test normal de 11 günü baslayacaktım korktumaynen sen erken yumurtlayacaksın canım 10-11 olabılır
evet yapmak lazım şansa bırakma ısı ıncır vs yumurta gelısıtırıyorBana da öyle geldi yapayım artık test normal de 11 günü baslayacaktım korktum![]()
Aynen inş canım tutsun hepimizinSenin de erken olcak canım senin de baya belirgin hadi insallah tutar da yumurtamız bosa gıtmez![]()